28 / 04 / 2024

Titanik Belek Otel

Titanik Belek Otel

Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru, Afrika ile Türkiye ilişkilerinin giderek büyüdüğünü bildirdi. İşte açıklamalar...

ÖZAK GYO Antalya Belek Ela Otel'den elde edilecek geliri ve üst hakkı pazar değerini açıkladı

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Belek Ela Excellence Resort Otel 2022 Yıl Sonu Değerleme Raporunu açıkladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Belek imar planı' açıklaması!

Antalya Belek'te yapılan imar planı değişikliği günübirlik alan niteliğindeki arazilerin bir kısmını 3 ayrı otel için yapılaşmaya açtı. Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Titanic Hotels'den Belek'e yeni golf oteli!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, " Belek’te golf temalı otel projemiz var. Üst segment golf hedef kitlesine hitap edecek yeni golf oteli projemiz için çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Belek Sun Zeynep Otel yıkılacak mı?

Öztürk Şirketler Grubu, geçen yıl Belek'teki Sun Zeynep Otel'i 75 milyon Euro'ya satın almıştı. Fikret öztürk, satın aldıkları oteli yıkıp yeni bir otel yapacaklarını söylemişti. Öztürk bu karardan vazgeçtiklerini açıkladı.

Ela Quality Resort Belek Oteli'ne TUI Holly 2016 Ödülü!

G-20 Liderler Zirvesinde ülke heyetlerini ağırlayan Ela Quaüty Resort Belek, Avrupa'nın seyahat pazarı lideri TUI tarafından belirlenen "Dünyanın En iyi 100 Oteli" arasına girdi. Otel'e TUI Holly 2016 Ödülü verildi.

AGT, bayileri ile Belek'te bir araya geldi!

AGT, geleneksel bayi buluşmasını Antalya – Belek Sueno Deluxe Otel’de gerçekleştirdi. Bu yıl “Geleceği Birlikte Tasarlıyoruz” teması üzerine gerçekleştirilen buluşmada, 2015 yılı değerlendirildi, 2016 yılına ilişkin planlar ve hedefler paylaşıldı.

Gloria Golf Resort en iyi 250 otel arasına girdi!

ANTALYA Belek’te bulunan Gloria Golf Resort Gloria Serenty Resort ve Gloria Verde Resort, Touristik Union International (TUI) tarafından müşteri değerlendirmesine göre dünadaki en iyi 250 otel arasına girdi.

Ela Quality Resort Belek Otel 2015 TOP-100 sertifikası aldı!

Ela Quality Resort Belek, seyahat yorum portallerinden TopHotels.ru tarafından 'Hizmette Mükemmellik Ödülü'ne layık görüldü. Otel ayrıca 2015 TOP-100 sertifikasının sahibi oldu.

Antalya Belek Güral Premier Hotel yenilendi!

Antalya Belek'teki Güral Premier Hotel, iki yılda 150 milyon TL'lik yatırımla tamamen yenilendi. Otel, toplam 120 dönüm alan üzerindeki 570 odasıyla misafirlerini ağırlıyor.

Antalya'da Granada Luxury Belek Convention turizm tesisi toplantısı 26 Mayıs'ta!

MRH Otel Yatırımları İşletmecilik İnş. San. ve Tic. A.Ş. tarafından; Antalya'da GRANADA LUXURY BELEK CONVENTİON” turizm konaklama tesisi için 26 Mayıs 2015 günü saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

MRH Otel Antalya Belek'te 886 odalı otel inşa edilecek!

MRH Otel Yatırımları İşletmecilik şirketi Granada Luxury Belek Convention &Spa isimli otelini sahil yerine Belek merkezinde yapacak. 886 oda ve 1878 yatak kapasiteli otel bünyesinde 9 villa da yapılacak.

Öztürkler Holding Göcek'te otel inşa edecek!

Opet’te Koç ile yüzde 50-50 ortak olduktan sonra son 3 yılda otel yatırımlarına ağırlık veren Fikret Öztürk, “Antalya Belek’teki otelimiz Regnum Carya kasım ayında Antalya’da yapılacak olan G20 Zirvesi’nin merkez oteli seçildi..

Öztürk Grubu, Belek'te 2'nci otelini inşa edecek!

Turizm sektöründe başarı kazanan Öztürk Grubu, Belek'te 5 yıldızlı Regnum markalı ikinci otelini inşa edecek. Sentido Zeynep Golf&Spa'yı Yenigün İnşaat'tan satın alan Özturk Grubu'nun hedefi yerine yeni otel yapmak.

Titanik Belek Otel Haberi

Titanik Belek Otel

Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru, Afrika'nın Türkiye için büyük önem taşıdığını belirterek, "Afrika ile ekonomik, toplumsal ve siyasi ilişkilerimiz giderek büyüyor. Bu da kıtanın önemini arttırıyor." dedi.


Koru, Antalya'daki Titanik Belek Otel'de düzenlenen Birleşmiş Milletler (BM) En Az Gelişmiş Ülkelere Yönelik İstanbul Eylem Programı'nın Yüksek Düzeyli Kapsamlı Ara Dönem Gözden Geçirme Toplantısı'ndaki Sivil Toplum Deklarasyonu'nun BM Genel Sekreter Yardımcısı ve Az Gelişmiş Ülkeler, Denize Kıyısı Olmayan Ülkeler ve Küçük Ada Devletleri Yüksek Temsilcisi (UN-OHRLLS) Gyan Chandra Acharya'ya sunulması oturumunun basın toplantısında konuştu.


"Afrika ve en az gelişmiş ülkelerle ilişkilerimizin iyileştirilmesi, dış politikamızın öncelikleri arasındadır. Afrika ülkelerinin karşılaştığı zorluklar küreseldir. Bu sorunlara küresel cevap verilmesi gerekir." diyen Koru, Afrika ve en az gelişmiş ülkelerin kalkınma çabalarının desteklenmesinin sadece ahlaki bir dayanışma meselesi...