02 / 05 / 2024

TKDK Mardin yatırımı

TKDK Mardin yatırımı

TKDK'dan Mardin'e 57 proje, 67 Milyon TL'lik yatırım daha. Türkiye Genelinde Mardin'in de 10 Kasım 2014 tarihinde yayınlanan 13.Çağrı ilanı proje teslimleri 10 Şubat 2015 tarihinde sona erdi.

TKDK'dan Mardin'e 28 milyon liralık yatırım yapıldı!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ( TKDK ) Mardin İl Koordinatörlüğü, son bir yıl içinde 28 milyon liralık yeni yatırım için imkan sağladıklarını açıkladı.

Azim Group Holding'ten Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım!

Azim Group Holding Mardin'de 5 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı. Azim Group Holding bünyesinde temeli atılan 50 bin ton kapasiteli ürün depolama ve mısır kurutma tesisi inşa edilecek. 

Mardin'e yatırım yapmak görevimizdir!

Ticari hayatı nedeniyle İstanbul’a taşınan ünlü iş adamı İsmail Kaya yatırım hedeflerini anlattı. Kaya, ''Mardin'e yatırım yapma bir Milli görevdir'' dedi.

Yatırım paketi ile Mardin cazibe merkezi olacak!

Yatırım Paketi İle Birlikte Mardin Cazibe Merkezi Olacak Güneydoğu’daki 6 ilde her yıl anahtar teslim 30 fabrika inşa edilecek. Özel sektörün yılda ortalama 328 firmadan 1.6 milyar TL yatırım yapması için yine yılda 536 milyon TL kamu desteği öngörüldü.

TKDK'dan Mardin'e 28 milyon liralık yatırım yapıldı!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ( TKDK ) Mardin İl Koordinatörlüğü, son bir yıl içinde 28 milyon liralık yeni yatırım için imkan sağladıklarını açıkladı.

İhsan Şener: Mardin'e 12 yılda 9 milyar liralık yatırım yapıldı!

Mardin'e 12 yılda 9 milyar liralık yatırım yapıldığını belirten Mardin AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı İhsan Şener, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 31 Temmuz'da Mardin'de miting düzenleyeceğini söyledi.

Mardin ve Yarımca'ya 2 milyar liralık iki dev yatırım!

İki büyük yatırım için teşvik belgesi alındı. Bu iki yatırımın tutarı 1 milyar 930 milyon lirayı buluyor. Mayıs ayında teşvik belgesine bağlanan yatırımların 3’te 1’ini oluşturan iki yatırımdan birini Dubai Şeyhi El Maktum’a ait Dubai Ports yapacak...

Mardin ve Yarımca'ya 1 milyon 930 milyon liralık yatırım!

Mayıs ayında teşvik belgesine bağlanan yatırımların 3’te 1’ini oluşturan iki yatırımdan birini Dubai Şeyhi El Maktum’a ait Dubai Ports yapacak.Cengiz Holding’e ait Eti Bakır da Mardin’de 1 milyar 60 milyon liralık yatırım yapacak.

Mardin ve Yarımca'ya iki dev yatırım!

İki büyük yatırım için teşvik belgesi alındı. Bu iki yatırımın tutarı 1 milyar 930 milyon lirayı buluyor. Mayıs ayında teşvik belgesine bağlanan yatırımların 3’te 1’ini oluşturan iki yatırımdan birini Dubai Şeyhi El Maktum’a ait Dubai Ports yapacak.

Denizli'de 222 projeye 76.5 milyon TL yatırım yapıldı!

Denizli'ye geçen yıl yapılan 16 milyon liralık 64 ayrı yatırımın 7.5 milyon lirasını karşılıksız hibe eden Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), 2014 yılının ilk destekleme çağrısına çıktı.

Mardin en çok yatırım yapılan 3. il oldu!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en huzurlu şehirleri arasında yer alan Mardin, yatırımcıların güvenli limanı haline geldi. En avantajlı teşvik bölgesinde yer almasının da sağladığı avantajlarla tarihi kentte, girişimciler yatırım yapmak için sıraya girdi.

Diyarbakır Türkiye'nin en çok yatırım alan şehri!

Diyarbakır Valisi Cahit Kıraç, "Yatırım yapılan iller sıralamasında Ankara birinci, İstanbul ikinci, Mardin üçüncü, İzmir dördüncü, Diyarbakır ise 5'inci oldu. Diyarbakır'a 914 milyon 826 bin TL yatırım yapıldı" dedi...

Kale Grubu'ndan Mardin'e 5 milyon liralık yatırım!

Çözüm süreci Güneydoğu Anadolu' daki meyvelerini vermeye devam ediyor. Yaşar Holding' in Urfa' ya fabrika yatırımının ardından Kale Grubu da Mardin' e 5 milyon liralık yatırım yaptı...

Mardin, Şanlıurfa ve Diyarbakır’a 5 yıldızlı otel yatırımı!

Barış süreci ilk meyvelerini turizmde vermeye başladı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinden peş peşe otel yatırımı haberleri geliyor. Mardin, Şanlıurfa ve Diyarbakır’da 5 yıldızlı otel yatırımları gün sayıyor…

TKDK Mardin yatırımı Haberi

TKDK Mardin yatırımı

TKDK Mardin İl Koordinatörlüğüne bu çağrı kapsamında 67 Milyon tutarında, 57 proje teslimi gerçekleştirilir iken bu projelerin yatırıma dönüşmesinin ardından toplam ödenecek hibe tutarı ise yaklaşık 34 Milyon TL olacağı açıklandı. 13.Çağrı döneminin sona ermesinin ardından TKDK Mardin İl Koordinatörü Tahsin Aba, bu çağrı döneminde alınan projeler, bu projeler kapsamında yapılacak yeni yatırımlar ile bu yatırımların Mardin'e yapacağı katkılar ile ilgili basına bilgi verdi. 



İl Koordinatörü Aba, 13.Çağrı ilanının 10 Kasım 2014 tarihinde yayınlan Çağrı İlanında belirtildiği gibi süre uzatımı yapılmaksızın 10 Şubat 2015 tarihinde sona erdiğini söyledi. 

Aba, bu çağrı ilanı kapsamında Mardin İl Koordinatörlüğümüze 67 Milyon TL tutarında toplam 57 projenin teslim edildiğini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti "Alınan bu projelerin incelemeleri Koordinatörlüğümüzce başlamış olup, Kurum Merkezimiz tarafından...