30 / 04 / 2024

tlye destek verme kampanyası

tlye destek verme kampanyası

Edirne'de bir müteahhit, yaptığı dairelerin satış fiyatının yarısı kadar dolar bozduran müşteriye yüzde 10 indirim uygulayacağını açıkladı.

Devlet 250 bin lira veriliyor: Faiz yok, geri ödeme yok

Kültür ve Turizm Bakanlığının desteklediği KOSGEB, çok sayıda mesleği içeren Yaşayan Kültür Mirası İşletmeler Destek Programı kapsamında 250 bin liraya kadar geri ödemesiz destek verme kararı aldı. Başvurular bugün başlıyor.

Demir İnşaat'tan enflasyonla mücadeleye destek geldi!

Demir İnşaat hükümet tarafından başlatılan yeni kampanyaya çok kazandıran projelerini dahil ederek destek verme kararı aldı....

Tarihi Fırsat kampanyası ile nakitte net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, ''Tüm projelerimizde yüzde 20 net peşin indirimiyle destek verme kararı aldık'' dedi.

Ortadoğu Grup kampanyasında 10 yıl vade ve aylık yüzde 0.70’lik kredi faizi!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, ''Emlak Konut’un başlattığı bu kampanyaya tüm projelerimizde yüzde 20 net indirimle destek verme kararı aldık” dedi.

Ortadoğu Grup projelerinde tarihi fırsat!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, ''Biz de Emlak Konut’un başlattığı bu kampanyaya tüm projelerimizde yüzde 20 net indirimle destek verme kararı aldık” dedi.

Ortadoğu Grup'tan Emlak Konut kampanyasına yüzde 20 net indirimle destek!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, ''Emlak Konut’un başlattığı kampanyaya tüm projelerimizde yüzde 20 net indirimle destek verme kararı aldık” dedi.

Konut kredisinde devlet desteği nasıl alınır?

Konut kredisi için ödenecek yüzde 25'lik peşinatı biriktirmek kimi zaman seneler alabiliyor. Hal böyle olunca, söz konusu kredi peşinatı için devlet destek verme kararı aldı. Peki, konut kredisinde devlet desteği nasıl alınır?

İzmir kentsel dönüşümüne İZKEND'ten destek!

Kentsel dönüşümde destek İZKEND 6306 sayılı kanun çerçevesinde kentsel dönüşüm hakkında batan Ege'ye hizmet verme için yola çıkan İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği (İZKEND) kurulusunu tamamlayarak faaliyete geçti.

MEVKA 689 projeye 82 milyon TL'yi aşkın destek verdi!

Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri, ajansın faaliyete geçtikleri 2009 yılından bu yana 689 projeye 82 milyon TL kadar destek sağladı. Bu projelerle birlikte en az 121 bin kişi istihdam edildi.

Kira sözleşmesi damga vergisi beyannamesi verme süresi!

Kira sözleşmesi damga vergisi beyannamesi verme süresi; bir ay içinde düzenlenen sözleşmelerde ertesi ayın 23.günü akşamına kadar vergi dairesine bir beyanname ile bildirilip, 26. günü akşamına kadar da ödenmesi gerektiği şeklinde belirtiliyor...

Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu Final Değerlendirme Süreci sona erdi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı işbirliğiyle ve Mikado Sürdürülebilir Kalkınma Danışmanlığı desteği ile hayata geçirilen Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu Final Değerlendirme Süreci sona erdi...

İzmit Belediyesi'nden merdivenleri boyamak isteyenlere estetik destek!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, ilçede bazı merdivenlerin vatandaşlarca boyanması üzerine hazırladığı listeyle boyanacak merdivenleri belirleyerek, bu işi yapanların kendilerine başvurmaları halinde destek vereceklerini bildirdi

Her ilde sosyal hizmet destek merkezi kurulacak!

AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları, “Eylül ayının sonuna kadar her ilde sosyal hizmet destek merkezi oluşmuş olacak. Yıl sonuna kadar bunun sayısı 114’e çıkacaktır” dedi...

tlye destek verme kampanyası Haberi

tlye destek verme kampanyası

Edirne'de bir müteahhit, yaptığı dairelerin satış fiyatının yarısı kadar dolar bozduran müşteriye yüzde 10 indirim uygulayacağını açıkladı.


İnşaat firması sahibi Yunus Ekşi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "dövizleri bozdurun" çağrısı üzerine başlatılan kampanyada çıtayı yükselttiğini söyledi.


Dövizlerin bozdurularak Türk lirasına destek sağlanan kampanyaya tüm sektörlerin katkıda bulunduğunu belirten Ekşi, "Esasen amacımız, milli duruşumuzu göstermektir. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan bir milli duruş olarak 'dövizleri bozdurun' kampanyasını başlattı. Bizim dövizimiz olmadığı için biz de kampanyaya inşaat sektörü olarak destek olmak istedik." diye konuştu.


Belirledikleri oranda döviz bozdurulması halinde, sattığı dairelerde büyük indirim yapacağını bildiren Ekşi, şunları kaydetti:


"Örneğin 100 bin liralık bir daireyi almak isteyen vatandaşımız, 50 bin liralık döviz bozdurup dekontu bize getirdiği zaman 10 bin lira indirim yapacağız. 200 bin liralık bir daire almak isteyen...