17 / 05 / 2024

tmsf arsalarının fiyatları ne kadar

tmsf arsalarının fiyatları ne kadar

Erol Aksoy’un arsalarının üçte bir fiyatına satılmasına yönelik tartışma büyüdü. TMSF, iski’nin arsaların, değerini düşürdüğünü ileri sürdü.

Bursa’da imarlı 24 arsa satılacak! Arsaların fiyatları belli oldu!

Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan tam 24 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların depolama alanı olarak kullanıldığı ve 24 Kasım’da kapalı teklif usulüyle satılacağı öğrenildi.

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

Şanlıurfa'da 8 adet konut imarlı arsa satılıyor! 400 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

Şanlıurfa ili Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 8 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Halfeti'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbul ve Ankara'da ticarethane ve konut imarlı arsalar satılıyor! Bu fırsatı kaçırmayın! 

Vilayetler Birliği Başkanlığı, İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Ankara'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Şimdi bakın! 

Metaverse çılgınlığı bitmiyor: Arsa fiyatları gerçek konut fiyatlarını aştı!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in açıklamalarının ardından gündem olan ve internetin yeni dönemi şeklinde belirtilen 'Metaverse' evreninde arsa fiyatları tavan yaptı. Arsaların fiyatları gerçek konut fiyatlarını aşarken, satışlara ek olarak kiralamalarda başladı...

23 Ağustos 2021 altın fiyatları!

Altın fiyatları özellikle altın yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları geçtiğimiz hafta düşüş eğilimine devam ederken, yeni haftaya yükselişle başladı.

20 Ağustos 2021 altın fiyatları!

Altın fiyatlarında geçen haftalardan süregelen düşüş eğilimi devam ediyor. Gram altın güne 488,41 liradan başladı.

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Altın almak isteyen ve altın yatırımı yapmak isteyen vatandaşlar tarafından altın fiyatları yakından takip ediliyor. Gram altın haftanın dördüncü işlem gününde 483 liradan alınıp, 487 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Yeni haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları düşüş eğilimine devam ediyor. Gram altın bugün 485,41 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları güne nasıl başladı?

Altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilen altın fiyatları yeni işlem gününe hareketli başladı. Gram altın bugün 487,14 liradan alınırken, 487,22 liradan da satışa sunuluyor.

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatları ne oldu?

Yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından sıkı takip edilen altın fiyatlarında olumlu gelişmeler yaşanmaya başladı. Ons altında yaşanan düşüş toparlanma sürecine girdi.

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın 500 lira sınırında!

Altın almak isteyen vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından altın fiyatları yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde altın yükselişe geçti ve yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. Gram altın bugün 500 lira sınırına dayandı.

tmsf arsalarının fiyatları ne kadar Haberi

tmsf arsalarının fiyatları ne kadar

TMSF, Erol Aksoy’un el konulan İstanbul’daki arsalarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın dostu olan Latif Topbaş’a üçte bir fiyata satışı konusunda İSKİ’yi suçladı. Konuyu gündeme getiren CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ise Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) “16 milyona alıcı bulmuşlar, ben 64 milyon TL’ye almak istiyorum” diye meydan okudu.


İşadamı Erol Aksoy’un el konulan arsalarının üçte bir fiyata satışı konusundaki tartışma büyüdü. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’in “organize suç” iddiasına TMSF’den yanıt geldi. TMSF arsaların değer kaybetmesi konusunda İSKİ’nin kabahatli olduğunu açıkladı. TMSF fiyatın bu kadar düşmesinin gerekçesi olarak İSKİ’nin açtığı dava sonucu arazinin imar planının iptal edilmesini gösterdi.


Mahkeme kararlarına da yansıyan süreçte Erol Aksoy’un 2008’de metrekaresine 480 TL değer biçilen arsası, aylar sonra 280 TL’ye, en sonunda da...