16 / 05 / 2024

tobb yalova 25 derslikli okul

tobb yalova 25 derslikli okul

TOBB tarafından yaptırılacak 25 derslikli Kız Teknik ve Meslek Lisesi Kadıköy beldesine yapılacak. Kadıköy Belediyesi'nin yer tahsis ettiği okul binasının yapımına önümüzdeki aylarda başlanacak....

2023 yılında 25 bin 883 şirket kepenk indirdi!

TOBB tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, Aralık 2023'te 5 bin 952 şirket daha kapandı ve böylece 2023 yılında kapanan toplam şirket sayısı 25 bin 883 olarak kaydedildi. İşte açıklanan o rakamlar...

Sahibinden.com'dan büyük destek! Bu proje için 25 milyon destek veriyor!

Sahibinden.com, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde "Birlikte Yeniden İnşa Edelim" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın yeniden toparlanmasına yardımcı olmak amacıyla yapılmış olup 25 milyon TL katkı sağlamıştır.

Yalova’da 10 ticari işletme kiraya veriliyor! Uygun fiyata iş yeri sahibi olmayı kaçırmayın! İhale 25 Ocak 2023’te…

Yalova Belediye Başkanlığından kiralık ticari işletmeler: 10 ticari işletme 3 yıl süre ile kiraya veriliyor. Söz konusu ihale 25 Ocak 2023’te gerçekleştirilecek.

TOBB açıkladı! Yüzde 25,3 arttı 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından açıklanan istatistiğe göre: 2022'nin ilk 11 ayında kurulan şirket sayısının,  geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 25,3 çoğaldığını ilan etti. 

Yalova’da 25 bin kişi istihdam edilecek! İşte detaylar..

Yalova’da 320 fabrika bir araya gelerek yeni bir istihdam olanağı sunacaklar. Bu olanak ile 25 bin kişi iş sahibi olacak. İşte merak edilen detaylar!

Bakanlıktan satılık Hazine arazisi! Yüzde 25 peşinat fırsatı ve 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yalova, Bursa ve Balıkesir'de yer alan 10 hazine arazisini 846 bin 695 TL'den başlayan fiyatlar ve yüzde 25 peşinat ile 24 taksit imkanıyla satıyor...

Aksa Akrilik, Yalova'daki arsasını 25.6 milyon TL'ye sattı!

Aksa Akrilik Kimya Sanayii, Yalova Çiftlikköy Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi adına tescili için 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

Yalova– Karamürsel ve Körfez hattında konut fiyatları arttı!

Osmangazi Köprüsü, emlak değerlerini son beş yılda beşe katladı. Yalova – Karamürsel ve Körfez hattında konut fiyatlarında şimdiden yüzde 25’i aşan fiyat artışları yaşanıyor.

Yedi Mavi projesinin PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB Zeytinburnu arazisi üzerinde yükselen Yedi Mavi Projesi’nin iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Yalova'da turizm tesisleri için yüzde 25 ilave inşaat alanı sağlanacak!

YALOVA Belediye Başkanı CHP`li Vefa Salman, turizm tesisleri için yüzde 25 ilave inşaat alanı ile 20 metre yüksekliğine kadar yapılaşmayı sağlayan plan notu kararı alındığını söyledi.

Beyttürk İnşaat'tan Yalova'ya 25 milyon dolarlık yatırım!

Bahreyn'den yatırımcılarla iş geliştirmek için çalışmalarını sürdüren Beyttürk İnşaat, halen Yalova'da 25 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirdi. Projede 49 metrekareden 972 metrekareye varan büyüklükte 115 ofis bulunuyor.

Bursa ve Yalova'ya Bahreynli yatırımcı ilgisi!

Bahreyn'den yatırımcılarla iş geliştirmek için çalışmalarını sürdüren Beyttürk İnşaat, şu ana kadar Yalova'da 25 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi. Şirket, Bahreynli yatırımcılarla kentteki yatırım imkanlarını buluşturdu.

Bursa ve Yalova Bahreynli yatırımcıların ilgi odağı!

Arap dünyasının en hızlı büyüyen ekonomisi olan Bahreyn’den yatırımcılarla iş geliştirmek için çalışmalarını sürdüren Beyttürk İnşaat, şu ana kadar Yalova’da 25 milyon dolarlık bir yatırımı gerçekleştirdi.

tobb yalova 25 derslikli okul Haberi

tobb yalova 25 derslikli okul

TOBB tarafından yaptırılacak 25 derslikli Kız Teknik ve Meslek Lisesi Kadıköy beldesine yapılacak.


Kadıköy Belediyesi'nin yer tahsis ettiği okul binasının yapımına önümüzdeki aylarda başlanacak. Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ve Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, 25 derslikli Kız Teknik ve Meslek Lisesi arazisinde incelemelerde bulundu. Yurtman ve Şahin, okul arazisinin elverişli olduğunu vurguladı.


7 Mayıs 2013 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel merkezinde TOBB ve Yalova Valiliği arasında Kız Teknik ve Meslek Lisesi yapımı konusunda protokol...