13 / 05 / 2024

TOGG twitter hesabı hacker

TOGG twitter hesabı hacker

Türkiye'nin yüzde yüz yerli elektrikli otomobili TOGG'un resmi Twitter hesabına bilgisayar korsanları saldırı düzenledi. Hesap kısa bir süreliğine hackerların eline geçti. TOGG'dan yapılan açıklamada duruma hemen müdahale edildiği açıklandı.

İslam Memiş Twitter'dan uyardı: 'Sadece kendileri batmaz, sizi de batırır'

Türkiye'nin önde gelen ekonomistlerinden İslam Memiş, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini uyardı. Memiş'in ifadeleri, ekonomi alanında çalışanlar ve halk arasında büyük bir yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Türkiye'nin otomobili TOGG'dan beklenen görüntü geldi; Heyecanla bekleniyordu...

Togg'un resmi Twitter hesabından Togg Teknoloji Kampüsü'nün anlık görüntüleri yayınlandı. İşte o görüntüler ve ön sipariş süreci başlayan Togg'la ilgili merak edilen son detaylar...

Bugün resmen yeni bir devir başladı! Artık Twitter’dan para kazanabileceksiniz!

Tesla ve SpcaX CEO’su Elon Musk, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Blue üyelerinin reklam gelirlerinden para kazanacağını açıkladı. İşte detaylar…

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

TOGG'dan heyecan uyandıran görüntü! Göklere çıktı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti. İşte tüm Türkiye'nin merakla beklediği otomobille alakalı o paylaşım...

TOGG'la ilgili yeni gelişme! Sayı giderek artıyor

Türkiye'nin otomobili Togg'un Twitter hesabından yapılan paylaşımda, çalışan sayısının 1000'i aştığı ifade edildi.

TOGG'un resmi hesabına saldırı girişimi! Olayla ilgili resmi açıklama yapıldı

Türkiye'nin yüzde yüz yerli elektrikli otomobili TOGG'un resmi Twitter hesabına bilgisayar korsanları saldırı düzenledi. Hesap kısa bir süreliğine hackerların eline geçti. TOGG'dan yapılan açıklamada duruma hemen müdahale edildiği açıklandı.

Ekrem İmamoğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, Twitter hesabından İstanbul'un dönüşüme ilişkin bir video yayınladı. Videoda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarına yer verildi. 

İBB'den Kanal İstanbul'la ilgili yeni internet sitesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından Kanal İstanbul'la ilgili bir açıklama yaptı. İmamoğlu, yaptığı paylaşımda “Kanal İstanbul ile ilgili sadece bilimsel bilgiler mi edinmek istiyorsunuz? Bu siteyi sizin için hazırladık” dedi.

Kanal İstanbul'un www.kanalistanbul.gov.tr sitesi açıldı!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından, Kanal İstanbul projesiyle ilgili web sitesinin yayına alındığı açıklandı. Fahrettin Altun, konuyla ilişkin Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Esnafın mutlu günü: Hibe desteği ödemeleri hesaplarda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdesi verilen esnafa hibe desteği ödemeleri bugün yapılıyor. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, twitter hesabından açıklama yaparak esnaflara 3 bin TL ve 5 bin TL olarak iki ayrı grup halinde ödemeler yapılacağını ve başvuru sıralamasının dikkate alınacağını

Elon Musk'a 'Bitcoin' eleştirisi!

Binance'ın CEO'su Changpeng Zhao, yakın arkadaşı olarak bilinen dünyanın en zengin iş adamlarından Elon Musk'ı eleştiriyor. Twitter hesabı üzerinden Musk'ı takipten çıkaran CZ, Bitcoin'deki düşüşün ardından sert eleştirilerini artırıyor.

Doğan Duru, ev kirasını ödemek için 2 gitarını sattı!

Ünlü müzik grubu Redd'in solisti Doğan Duru, Twitter hesabından ev kirasına ilişkin açıklamalar yaptı. Duru, oturduğu evin kirasını ödemek amacıyla iki gitarını sattığını belirtti.

TOGG twitter hesabı hacker Haberi

TOGG twitter hesabı hacker

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un resmi Twitter sayfası bilgisayar korsanlarının saldırına uğradı. Durumun fark edilmesinin ardından hesaba anında müdahale edilerek hesap yönetimi geri alındı.

Konuya ilişkin TOGG'dan resmi açıklama geldi.Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) resmi Twitter hesabı hackerlar tarafından ele geçirildi.

Saldırının fark edilmesinin ardından anında harekete geçilerek hesap yönetimi geri alındı.
 

TOGG'DAN AÇIKLAMA: DURUMA ANINDA MÜDAHALE EDİLDİ

Söz konusu saldırıya ilişkin TOGG'dan açıklama geldi.

TOGG söz konusu durumla ilgili, "Hesabımız bir süreliğine kötü niyetli kişi ya da kişilerce ele geçirilmeye çalışılmış, kısa bir süre istenmeyen mesajlar görülmüştür. Duruma anında müdahale edilerek hesap yönetimi geri alınmıştır. Konuyla ilgili teknik incelemelerimizi sürdürüyoruz. Bilginize sunarız." açıklaması...