06 / 05 / 2024

Toğrul Gönden mapıc

Toğrul Gönden mapıc

Perakende dünyası son 18 yılda olduğu gibi bu yıl da Cannes’da gerçekleştirilen MAPIC Fuarı’nda buluştu. Katılımcı sayısında ciddi bir artış olmasa da fuar 80 ülkeden 8 bin 300 katılımcı ile yine yoğun geçti...

3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım?

Emekliliğe dair özellikle EYT düzenlemesinden sonra pek çok sor sorulmaya başlandı. 3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım? bu sorulardan sadece bazıları. İşte yanıtlar!

Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro o günden sonra...

Avrupa Merkez Bankası'ndan Euro'nun kaderini belirleyecek kritik açıklamalar geldi. Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro o günden sonra...

Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Orta gelirliler için hayata geçirilen konut kampanyası kapsamında başvurular dün başladı. Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

EYT’liler 3600 günden emekli olur mu? EYT 3600 günden emeklilik şartları neler? EYT kimleri kapsıyor?

Yeni yıla kısa süre kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Emeklilikte Yaşa Takılanlara beklenen müjdeyi verdi. Ancak bir de EYT için istenen rakamın altında gününü dolduran emekli adayları bulunuyor. Peki, EYT 3600 günden emeklilik şartları neler, yaşı kaç, maaşı ne kadar?

1 dolar 10 günden bile az sürede işte bu kadar olacak! Analistlerden peş peşe açıklama geldi! Bu rakamı ilk siz öğrenin!

Yatırımcıların gözdesi olan kuru ile ilgili açıklama yapan analistler dolar kurunun geleceği rakamı peş peşe açıkladı. 1 dolar 10 günden bile az sürede işte bu kadar olacak... Bu rakamı ilk siz öğrenin...

Citroen fiyat listesini güncelledi? İşte, Citroen C-Elysee’in 2 Eylül 2022 fiyat listesi…

Satışa sunulduğu günden bu yana Türkiye’nin en çok satılan otomobilleri arasında bulunan ve herkesin heyecanla takip ettiği Citroen C-Elysee’in fiyatı merak konusu oldu. İşte, Citroen C-Elyseen’in 2 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Gürültücü komşu nereye şikayet edilir?

Apartman ve sitelerde en çok yaşanan sorunlardan biri gürültü şikayeti olarak karşımıza çıkıyor. Peki, gürültücü komşu için ne yapılır? Gürültücü komşu nereye şikayet edilir? İşte konu hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik..

Gürültücü komşu ceza alır mı?

Takvim gazetesi yazarları arasında yer alan Feride Hilal İmal bugünkü gürültü yapan komşuyu kaleme aldı. Peki gürültücü komşu ceza alır mı?

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk ve Hünkar Perk tarafından kuruldu.

Gürültücü komşuya karşı ne yapabilirsiniz?

Kat Mülkiyeti Kanunu ve Yargıtay’ın kriterlerine göre apartmanda ‘huzur bozup uyku kaçıracak kadar çekilmez hal alan gürültü’ yasak. Gürültü kirliliğine giriyor, yaptırımı var. Peki gürültücü komşuya karşı ne yapabilirsiniz?

Toğrul Gönden mapıc Haberi

Toğrul Gönden mapıc

Fuarla ilgili çoğu katılımcının izlenimi benzerlik gösterdi: Bu yıl katılımcı sayısının geçmiş yıllara göre daha az olmasına rağmen stantlar, daha geniş olmakla beraber çoğunlukla perakende markalarına odaklıydı. Fuara katılım sağlayan 2 bin 400 perakendecinin 400’ü fuara ilk kez bu yıl katıldı. Oldukça yüksek ve umut verici bu oran, gayrimenkul danışmanlığı veren bizler açısından da verimli toplantıların geçirildiği bir fuar deneyimi yaşamamızı sağladı.

Çin, Brezilya, Hindistan ve Rusya bu yılın onur ülkeleriydi. Özellikle Rusya’dan çok yoğun bir katılım olduğunu ve Rus şirketlerinin reklam ve sponsorluk bütçelerinin yüksek olduğuna şahit olduk. 

Cushman & Wakefield Rusya Perakende Ortağı Maxim Karbasnikoff ve Cushman & Wakefield İngiltere Global Parkende Başkanı John Strachan’ın jüri üyesi olduğu, perakende sektörünün en önemli uluslararası ödüllerinden olan MAPIC 2013 AWARDS’a ait...