27 / 07 / 2024

Tokat arsa sorunu

Tokat arsa sorunu

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, şehrin en önemli probleminin arsa olduğunu vurgulayarak, "Bir çok proje arsa yüzünden gecikebiliyor. Yeni imar alanlarının açılması için yeni dönemde çalışma yapacağız" diye konuştu. 

Milli Emlak 3 arsa ve 3 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! Bu iki ilde 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla fırsatı!

Milli Emlak, Tokat ve Trabzon'daki 3 arsa ve 3 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Tokat ve Trabzon'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Ankara, İstanbul, İzmir'de 40-50 bin TL'ye arsa satışı...

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Haziran ve Temmuz 2024 tarihlerinde Konya, Tokat ve Kütahya'da uygun fiyatlarla arsa ve arazi satış ihaleleri düzenleyeceğini duyurdu. Buna göre, satışa sunulacak olan taşınmazların detayları da belirtildi.

Milli Emlak'tan Haziran ve Temmuz 2024 müjdesi! 5 bin TL, 12 bin TL ve 20 bin TL'ye KDV'den muaf arsa ile arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Tokat ve Kütahya'da 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ile arazi satacak. İşte Milli Emlak'ın Haziran ve Temmuz 2024 ihaleleri...

Tokat, Malatya ve Çanakkale'de 90 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satış ilanları!

Milli Emlak, Tokat, Malatya ve Çanakkale'de yer alan 90 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış ilanları...

3 ildeki 5 arsa 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor! 

Tokat, Ankara ve Kırklareli illerinde yer alan 5 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İl Özel İdare bu ilde arazi, iş yeri, arsa ve ofis satacak!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat'ta arazi, iş yeri arsa ve ofis satacak. Söz konusu satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 50 bin 600 TL'ye imarlı arsa fırsatı! 

Yatırımcıların merakla beklediği ihale ilanlarını arka arkaya yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Pazar ilçesi Erkilet Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak'tan Tokat'ta arsa fırsatı! Konut ve ticaret alanı imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'ndeki konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın yapılacak.

O ilde 95 bin 300 TL'ye arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan 80 bin 100 TL'ye arsa fırsatı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.

Milli Emlak o ilde 73 bin liraya arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek.

O ilde 65 bin liraya imarlı arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 4 Ağustos tarihinde saat 11:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 91 bin 700 TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 4 Ağustos tarihinde saat 10:50'de gerçekleştirilecek.

Tokat arsa sorunu Haberi

Tokat arsa sorunu

AK Parti tarafından Tokat Belediye Başkanı olarak ikinci dönem için adaylığı açıklanan Av. Eyüp Eroğlu, esnaflarla bir araya geldi. Hedef Halk Gazetesi'nden Taner Yeşilsu'nun haberine göre, savulla zurnalarla karşılanan Başkan Eroğlu için kurbanlar kesildi. 

Tokat'a yatırım yapacak olanlara yönelik alt yapı hazırlamanın yanı sıra imara yönelik çalışmaları olacağını söyleyen Eroğlu, bölgede yeni imar alanları açılacağını söyledi. 

Eroğlu, "Kentsel dönüşüm ve şehre yeni imar alanları oluşturmak son derece önemli. Şehrimizin en önemli problemi arsa problemi. Herhangi bir kurum çalışma yapacak olsa ne yazık ki Tokat'ta böyle bir arsa bulamıyor. Bir çok proje bu noktada gecikebiliyor. Bizimde bunları hızlı bir şekilde tolere etmemiz gerekiyor ki daha çok hizmet gelsin. Onun için yeni imar alanlarını açılması son derece önemli. Daha güzel yeşil kentler, mahalleleri...