03 / 05 / 2024

tokat arsa

tokat arsa

Tokat Turhal Belediyesi, Tokat ili, Turhal ilçesi, Celal ve Kayacık mahallelerinde yer alan 2 arsayı satıyor...

3 ildeki 5 arsa 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor! 

Tokat, Ankara ve Kırklareli illerinde yer alan 5 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İl Özel İdare bu ilde arazi, iş yeri, arsa ve ofis satacak!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat'ta arazi, iş yeri arsa ve ofis satacak. Söz konusu satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 50 bin 600 TL'ye imarlı arsa fırsatı! 

Yatırımcıların merakla beklediği ihale ilanlarını arka arkaya yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Pazar ilçesi Erkilet Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak'tan Tokat'ta arsa fırsatı! Konut ve ticaret alanı imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'ndeki konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın yapılacak.

O ilde 95 bin 300 TL'ye arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan 80 bin 100 TL'ye arsa fırsatı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.

Milli Emlak o ilde 73 bin liraya arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek.

O ilde 65 bin liraya imarlı arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 4 Ağustos tarihinde saat 11:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 91 bin 700 TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 4 Ağustos tarihinde saat 10:50'de gerçekleştirilecek.

Belediyeden büyük fırsat! O ilde kafe, restoran ve arsa satıyor!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Celal Mahallesi'nde yer alan kafe, restoran ve arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

O ildeki konut ve ticari alan imarlı arsa 100 bin 800 TL'ye satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:10'da yapılacak.

1.000 metrekareye yakın imarlı arsa 65 bin TL'ye satılıyor! İhalesi 4 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi 100. Yıl Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Tokat Niksar'da konut ve ticaret alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tokat Niksar'da yer alan konut+ticaret alanı imarlı arsa dudak uçuklatan bedelle satışa sunuldu. Arsanın satış ihalesi 9 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek...

tokat arsa Haberi

tokat arsa

Tokat Turhal Belediye Başkanlığı tarafından, Tokat ili, Turhal ilçesi, Celal ve Kayacık mahallelerinde yer alan 2 arsa satışa sunuluyor. 

Tokat Turhal'da satışı yapılacak arsaların ihalesi 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

Peki Tokat Turhal'da satışı yapılacak arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Tokat Turhal'da satışa sunulan arsaların fiyatları kaç lira? İşte Tokat Turhal'daki arsa satışına ilişkin merak edilenler...

Tokat Turhal Belediye Başkanlığı tarafından satışı yapılacak arsaların biri Kafeterya/Restaurant/Arsa niteliğine, diğeri ise arsa niteliğine sahip. 

Arsaların büyüklükleri 1.565 metrekare ile 2.924 metrekare olarak belirlendi.

Tokat Turhal'da satışı gerçekleştirilecek olan arsaların muhammen bedelleri 10 milyon 500 bin TL ve 12 milyon TL olarak belirlendi. 

İşte Tokat Turhal Belediye Başkanlığı tarafından arsa satışına ilişkin verilen o...