03 / 05 / 2024

Tokat Ballıca Vadi Sosyal Tesisleri

Tokat Ballıca Vadi Sosyal Tesisleri

Tokat'ın Pazar İlçesi Ballıca Mağarası Ovacık Köyü'nde bulunan Vadim Ballıca Serin Vadi Sosyal Tesisleri ve Doğa Evlerinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı! 

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı iş ortaklığında hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? 

Ballıca Manzara Villaları satışta! Yeni proje! 

Çukurova Gayrimenkul ve MSY Yapı imzasıyla İstanbul Pendik'te yükselen Ballıca Manzara Villaları'nda satışlar başladı. Peki Ballıca Manzara Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm detaylar...

Dora Vadi satışta! 24 aya varan vade ve hemen tapu fırsatı!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Dora Vadi'de 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Dora Vadi projesinde ayrıca hemen tapu teslim fırsatı da sunuluyor.

Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı yapılması planlanıyor. 

Pendik Keltepe'nin imar planları onaylandı!

Pendik Çınardere Mahallesi “Keltepe” için hazırlanan 1/5000’lik ve Ballıca, Emirli, Kurna ve Kurtdoğmuş Mahalleleri için hazırlanan 1/1000’lik İmar Planları, Belediye Başkanı Ahmet Cin’in yoğun çabalarıyla İBB Meclisi’nde oanylandı. Başkan Ahmet Cin, “Hayırlı olsun. Gayretlerimiz sonuç verdi” dedi.

Tokat'ta Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon TL'ye otel yapılacak!

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Pendik itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı!

Pendik İlçesi, Yenişehir Mahallesinin bir kısmı ile Ballıca - Emirli - Kurna - Kurtdoğmuş Mahallesine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Porta Vadi Kağıthane kampanyalı ödeme planı!

Porta Vadi Kağıthane kampanyalı ödeme planı kapsamında sıfır peşinat, sıfır faiz avantajı sunuluyor. 31 Mart 2018 tarihine kadar sürecek kampanyaya göre, peşin ödemelerde yüzde 25 indirim sağlanıyor ve ayrıca 36 ay vade imkanı da sunuluyor...

Pendik'te 32.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli Pendik İlçesi Ballıca Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul vasıflı taşınmaz 32 milyon 262 bin 250 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul ilk ihale tarihi 21 Şubat 2018 olarak belirlendi. 

Ballıca Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ballıca Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi süleyman Çakır tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezi 2 yılda tamamlanacak!

SAMSUN 19Mayıs Belediye Başkanı Topaloğlu, ilçenin Ballıca mahallesinde 6 bin metrekare alana Kültür Merkezi inşa edileceğini belirterek "2 yıl içerisinde projenin bitirilmesi planlanıyor "dedi.

Pendik'te icradan 20.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Pendik'e bağlı Ballıca Köyü'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 26 Eylül Pazartesi günü gerçekleşecek olan gayrimenkulün toplam satış bedeli 20 milyon 967 bin 224 TL olarak belirlendi.

Tokat Ballıca Vadi Sosyal Tesisleri ve Doğa Evleri'nin temeli atıldı!

Tokat'ın Pazar İlçesi Ballıca Mağarası Ovacık Köyü'nde bulunan Vadim Ballıca Serin Vadi Sosyal Tesisleri ve Doğa Evlerinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Tokat Ballıca Vadi Sosyal Tesisleri Haberi

Tokat Ballıca Vadi Sosyal Tesisleri



Tokat Pazar İlçesi Ballıca Mağarası Ovacık Köyü mevkiinde Vadim Ballıca Serin Vadi Sosyal Tesisleri ve Doğa Evlerinin temeli atıldı. Törende konuşan projenin sahibi ASD Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sert, proje hakkında bilgiler verdi. Başkan Sert,  Ballıca Mağarasının ve çevresinin Tokat turizmine katkısını üst seviyeye çıkarmak için “Köyümüzü Yaşat Projesi” kapsamında dört yıldızlı otel, astım hastanesi, villa evler ve sosyal tesislerden ilki olan Vadim Ballıca Serin Vadi Sosyal Tesisleri ve Doğa Evleri inşaatının balık havuzları ve sosyal tesislerden oluşacağını söyledi.  

İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, yaptığı konuşmada ülkeyi büyütmek ve geliştirmek için daha çok çalışılması gerektiğini söyledi. 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden bir ay geçmesine rağmen temel atılacağını belirten Başkan Dizer, “Bu da bizim, ülkemizin ne kadar güçlü olduğunu...