19 / 05 / 2024

tokat belediyesi engelli taksi

tokat belediyesi engelli taksi

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, engellilerin ulaşım sorununa yönelik “Engelli Taksi” projesini hayata geçireceklerini ifade ederek, “Engellilerimizin ulaşım talepleri doğrultusunda evlerinden onları alacağız ve gitmek istedikleri yere götürüp getirece

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Tokat Karakaya Belediyesi KPSS'den 60 alanlar personel olarak kadroya alacak! Lise mezunu olmak yeterli!

Tokat Karakaya Belediyesi KPP’den 60 puan alan kişilerden personel alımı gerçekleştirecek. Alımlara başvuru da bulunmak için lise mezunu olmak yeterli! Lise mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımı için başvuru şartları da açıklandı. İşte alımlar için aranan şartlar...

Tokat'ta kaçırılmayacak fırsat! Zile Belediyesi 13 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

Zile Belediyesi 13 adet taşınmazı 3 yıllığına kiraya verilecek. İlale açık teklif usulüyle 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tokat Belediyesi 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev almak isteyenlere müjde!

Tokat Belediyesi, Tokat ili, Merkez ilçesi, Günevi Mahallesi'nde yer alan 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 9 daireyi satıyor...

Tokat Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediye meclis toplantısında esnaflarla ilgili alınan kararları esnaf odaları temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı.

Antalya Engelli Mola Evleri hizmete açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, pandemi nedeniyle kapalı olan Engelli Mola Evleri 5 Ekim Pazartesi gününden bu yana yeniden hizmet verecek.

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2020 yılında da engelli bireylerin hayatına anlamlı ve özenli bir dokunuşta bulunuyor.

Alanya Belediyesi'nden ihtiyacı olanları ev hediyesi!

Alanya Belediyesi, 82 yaşındaki Fatma Topaç ve engelli oğluyla yaşayan 70 yaşındaki Fatma Kaplan için konteyner ev hediye etti.

Tokat Şeyh Meknun Türbesi millet kıraathanesine dönüştürüldü!

Tokat Belediyesi tarafından Şeyh Meknun Türbesi, millet kıraathanesine dönüştürüldü. Açıklama, belediyenin resmi sayfasından yapıldı.

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 

Bayrampaşa Engelli Bakım Merkezi açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi, Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi'nin inşaatını tamamlayarak hizmete açtı.

Tokat'a yeni nesil sanayi sitesi müjdesi!

Tokat Belediyesi ve Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından bölgede ilk olacak yeni nesil sanayi sitesi kurulacak. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projeyle ilgili çalışmaları değerlendirdi.

tokat belediyesi engelli taksi Haberi

tokat belediyesi engelli taksi


Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, engellilerin ulaşım sorununa yönelik “Engelli Taksi” projesini hayata geçireceklerini ifade ederek, “Engellilerimizin ulaşım talepleri doğrultusunda evlerinden onları alacağız ve gitmek istedikleri yere götürüp getireceğiz” dedi.


Tokat Valiliği, Tokat Belediye Başkanlığı ve Tokat Kent Konseyi iş birliğinde, Engelliler Haftası dolayısıyla Gümenek Mesire Alanı’nda piknik düzenlendi. Piknikte zihinsel ve bedensel engelliler, müzik eşliğinde gönlünce eğlendi. Vali Mustafa Taşkesen, Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz, engelli vatandaşlar ve ailelerinin katıldığı etkinlikte Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, engelli vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bol bol fotoğraf çektirip, engellilerle kısa süre sohbet eden Başkan Eroğlu, engellileri anlamak ve onların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak gerektiğini ve engelli dostu bir belediye oluşturacaklarını söyledi. Engelli dostu bir Tokat Belediyesi olma anlamında olumlu adımlar atacaklarını...