04 / 05 / 2024

tokat belediyesi meydan çarşısı projesi ne zaman yapılacak

tokat belediyesi meydan çarşısı projesi ne zaman yapılacak

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yıllardır yıkılıp yıkılmayacağı tartışılan Meydan Çarsısı için harekete geçti. Başkan Eroğlu, “Bu proje esnafımızla ortak karar verilerek hayata geçirilebilecek bir projedir." dedi...

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Tokat Karakaya Belediyesi KPSS'den 60 alanlar personel olarak kadroya alacak! Lise mezunu olmak yeterli!

Tokat Karakaya Belediyesi KPP’den 60 puan alan kişilerden personel alımı gerçekleştirecek. Alımlara başvuru da bulunmak için lise mezunu olmak yeterli! Lise mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımı için başvuru şartları da açıklandı. İşte alımlar için aranan şartlar...

Tokat Belediyesi 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev almak isteyenlere müjde!

Tokat Belediyesi, Tokat ili, Merkez ilçesi, Günevi Mahallesi'nde yer alan 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 9 daireyi satıyor...

Rize Belediyesi'ne meydan inşaatı için 427 bin TL ödeme!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi'ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 'temsil ağırlama' hesabından 427 bin TL ödeme yaptığı belirlendi. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "İmamoğlu bilbordlara reklam verdi diye soruşturma açanlar, bunu niye görmüyor?" dedi.

Tokat Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediye meclis toplantısında esnaflarla ilgili alınan kararları esnaf odaları temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı.

Tokat'ta yatay mimari dönemi başlıyor! 

30 milyon lira bedelle Tokat’ta Meydan Projesi’ni hayata geçiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projelerinde yer alan yapıların yatay mimariye göre inşa edileceğini dile getirdi.

Ankara Yenimahalleye'ye yeni meydan müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi Meydan AVM önündeki etkinlik alanını yeniden projelendirdi.

Tokat Şeyh Meknun Türbesi millet kıraathanesine dönüştürüldü!

Tokat Belediyesi tarafından Şeyh Meknun Türbesi, millet kıraathanesine dönüştürüldü. Açıklama, belediyenin resmi sayfasından yapıldı.

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 

Sakarya Demokrasi Meydanı ihalesini en pahalı fiyatı veren kazandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Belediyesi meydan yenilemesi için ihale açtı. İhaleye giren 3 firmadan en yüksek fiyat veren firmayla sözleşme imzalandı.

Trabzon Meydan Park 3. Etap 'ın ihalesi 12 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Meydan Park 3. Etap 'ın ihalesini 12 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Konya Akşehir'de 11.3 milyon TL'ye satılık 4 iş yeri!

Konya Akşehir Belediyesi, Meydan Mahallesi'nde bulunan 4 iş yerini ihale ile satıyor. İhale 25 Ekim'de yapılacak..

tokat belediyesi meydan çarşısı projesi ne zaman yapılacak Haberi

tokat belediyesi meydan çarşısı projesi ne zaman yapılacak


Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yıllardır yıkılıp yıkılmayacağı tartışılan Meydan Çarsısı için harekete geçti.


Taşhan karşısındaki esnaflarla bir araya gelen Başkan Eroğlu, Meydan projesini masaya yatırdı. Yıllardır yıkılıp yıkılmayacağı tartışılan Gaziosmanpaşa Bulvarı üzerindeki eski dükkanlar konusunda harekete geçen Başkan Eroğlu, “Bu proje esnafımızla ortak karar verilerek hayata geçirilebilecek bir projedir. Bu bölgede şehrimizin kimliğini ortaya çıkaracak, turistik anlamda önemli bir çekim merkezi oluşturacak, yeni ticari alanların bulunduğu ve en önemlisi de tarihi dokuya uygun yeni bir Tokat Kent Meydanı oluşturmak istiyoruz. Projeyi hayata geçirmeden önce, bu bölgede ticaret yapan esnafımızla istişare ederek, en uygun ve en verimli olabilecek meydanı oluşturmak için soru işaretlerini gidermenin, her görüş ve fikrin değerlendirilmesinin, kısacası uzlaşmanın esas alındığı bir süreç oluşturmak şart. Bu konuda her...