20 / 05 / 2024

tokat belediyesi projeleri

tokat belediyesi projeleri

30 milyon lira bedelle Tokat’ta Meydan Projesi’ni hayata geçiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projelerinde yer alan yapıların yatay mimariye göre inşa edileceğini dile getirdi.

Tokat'a çağdaş şehir stadyumu geliyor!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu,Tokat'ın çehresini değiştirecek vizyon projelere imza atacaklarını ve modern bir şehir stadyumu kazandıracaklarını ifade etti.

Türkiye'deki kentsel dönüşüm projeleri dünyaya örnek oluyor!

Moğolistan'ın ilçe belediyelerinin kentsel dönüşüm projelerindeki bir ekip, depreme dayanıksız olan toplamda 60 bin konutu yüzde 99 uzlaşma oranıyla yenileyen Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak bilgi aldı. 

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Tokat Karakaya Belediyesi KPSS'den 60 alanlar personel olarak kadroya alacak! Lise mezunu olmak yeterli!

Tokat Karakaya Belediyesi KPP’den 60 puan alan kişilerden personel alımı gerçekleştirecek. Alımlara başvuru da bulunmak için lise mezunu olmak yeterli! Lise mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımı için başvuru şartları da açıklandı. İşte alımlar için aranan şartlar...

Tokat'ta kaçırılmayacak fırsat! Zile Belediyesi 13 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

Zile Belediyesi 13 adet taşınmazı 3 yıllığına kiraya verilecek. İlale açık teklif usulüyle 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tokat Belediyesi 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev almak isteyenlere müjde!

Tokat Belediyesi, Tokat ili, Merkez ilçesi, Günevi Mahallesi'nde yer alan 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 9 daireyi satıyor...

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Tokat Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediye meclis toplantısında esnaflarla ilgili alınan kararları esnaf odaları temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

tokat belediyesi projeleri Haberi

tokat belediyesi projeleri

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Meydan açılışında yaptığı konuşmada yatay mimariye verdiği önemi dile getirdi. Akşam'da yer alan habere göre; Türkiye'nin de Tokat'ın da gündeminde "yatay mimari" olduğunu hatırlatan Başkan Eroğlu  "Binalardaki yüksek katların kaldırılmasıyla ilgili Bakanlık'tan yazı geldi. Temmuz ayında Meclisimizde değerlendirdik. Artık daha yatay mimariye bakacağız. Yani altı yedi katı geçmeyecek şekilde binalar yapılacak. Şu anda Tokat'ta en fazla 12 kat yapılabiliyor. Bunu daha da düşüreceğiz.

Buradan açık çağrım olsun: Mimarlarımıza, mühendislerimize, müteahhitlerimize teklifte bulunalım. Gelin, hep beraber bu yatay mimariyi planlayalım. Tokat şanslı bir sehir. Tarihî mekânlarımızın yüzde 90'ı ayağa kalktı, yedi sokak kaldı. Şehrimizde tarih şuuru da oluşmaya başladı. Mesela Tokat tarihinin okullarda seçmeli ders olarak okutulmasını da arzu ediyoruz” dedi

Tokat Yeni Havalimanı'nın...