29 / 08 / 2024

tokat meydan açılışı

tokat meydan açılışı

30 milyon lira bedelle Tokat’ta Meydan Projesi’ni hayata geçiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projelerinde yer alan yapıların yatay mimariye göre inşa edileceğini dile getirdi.

150 milyon dolara mal olan Meydan Ardıçlı konut projesinde teslimler başlıyor!

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde geri sayım başladı. Proje kapsamında bin 681 konut ve 125 ticari ünite inşa edilecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 3 yeni okul!

Tokat İli,Turhal İlçesi, Kayacık Mah 15 Temmuz Şehit Ferhat Koç Kız İHL 16 Derslikli Eğitim Binası, Yeşilırmak A L 16 Derslikli Eğitim Binası, Bahar Mah Gaziosmanpaşa OO 16 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 22 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Meydan Ardıçlı markaların radarında! Ticari alanlara rekor talep!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesi, ulusal ve uluslararası markaların radarında. Dev projede 2 ticari blokta yükselen alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan 125 ticari üniteye rekor talep geldi.

Meydan Ardıçlı'da hemen tapu, hemen teslim!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı sunuluyor...

Meydan Ardıçlı ödeme planı kampanyası!

Esenyurt'ta hayata geçirilen'Meydan Ardıçlı' projesindeki daireler, 0.99 faiz oranı ve 36 ay vade avantajıyla satışa sunuluyor...

Meydan Ardıçlı'da teslimler Eylül'de!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı'nda inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinin ilk etabı tamamlanıyor. Projenin ilk teslimleri Eylül ayında yapılacak. 

Dortmund Trabzon Meydanı açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Almanya'nın Dortmund kentindeki Trabzon Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı yarın açılıyor!

Kamuouyunda Martı Projesi olarak bilinen Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı yarın sabah hizmete açılıyor.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor!

Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan ve tartışmalara konu olan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor. O tarihten itibaren Kabataş iskelesinden vapur seferleri başlayacak.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mithatpaşa Parkı önündeki 71 dönümlük alana kurduğu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açılıyor!

İzmir Mithatpaşa Parkı önündeki araç trafiğini yeraltına alarak kazanılan 71 bin 500 metrekarelik alanı kentin en büyük meydanlarından biri haline getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi bu meydanı pazar günü hizmete açıyor.

tokat meydan açılışı Haberi

tokat meydan açılışı

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Meydan açılışında yaptığı konuşmada yatay mimariye verdiği önemi dile getirdi. Akşam'da yer alan habere göre; Türkiye'nin de Tokat'ın da gündeminde "yatay mimari" olduğunu hatırlatan Başkan Eroğlu  "Binalardaki yüksek katların kaldırılmasıyla ilgili Bakanlık'tan yazı geldi. Temmuz ayında Meclisimizde değerlendirdik. Artık daha yatay mimariye bakacağız. Yani altı yedi katı geçmeyecek şekilde binalar yapılacak. Şu anda Tokat'ta en fazla 12 kat yapılabiliyor. Bunu daha da düşüreceğiz.

Buradan açık çağrım olsun: Mimarlarımıza, mühendislerimize, müteahhitlerimize teklifte bulunalım. Gelin, hep beraber bu yatay mimariyi planlayalım. Tokat şanslı bir sehir. Tarihî mekânlarımızın yüzde 90'ı ayağa kalktı, yedi sokak kaldı. Şehrimizde tarih şuuru da oluşmaya başladı. Mesela Tokat tarihinin okullarda seçmeli ders olarak okutulmasını da arzu ediyoruz” dedi

Tokat Yeni Havalimanı'nın...