19 / 05 / 2024

Tokat Reşadiye lise inşaatı

Tokat Reşadiye lise inşaatı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde yapılacak olan 24 derslikli lisenin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Tokat depremleri yürekleri ağza getirdi, inşaat mühendisinden sektöre çok ciddi bir düzenleme getirilmeli önerisi geldi!

Tokat'ta son 20 saat içinde tam 46 sarsıntı meydana gelirken, Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda inşaat sektörüne çok ciddi bir düzenleme getirilmesi gerektiğini söyledi.

Azure Villas Reşadiye'de teslimler haziranda!

Şehrin karmaşasından uzakta doğayla iç içe bir yaşamın tadını çıkarmak isteyenler için Nexonya, Çekmeköy Reşadie’de 20 tripleks villadan oluşan Azure Villas Reşadiye Haziranda teslim edilecek.

1934 yılındaki ilk beton cadde: Reşadiye Caddesi!

Çimento fabrikalarının kurulması ile bazı yolların çimento olarak yapılmasına karar verilmiş. 1934 yılında sadece Reşadiye Caddesi beton olarak yapılmış.

Azure Villas Reşadiye'de yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatı!

Geliştirdiği konut projeleriyle inşaat sektörüne yeni bir soluk getiren Nexonya İnşaat tarafından hayata geçirilen  Azure Villas Reşadiye projesi yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Azure Villas Reşadiye'de lansmana özel yüzde 23 indirim! Yeni proje!

Azure Villas Reşadiye projesinde lansmana özel olarak yüzde 23 indirim fırsatı sunuluyor. Projede 20 adet villaya yer veriliyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Toplam 5 kamu kurumu en az 22 bin TL maaşla en az lise mezunu, KPSS’li ve KPSS’siz personel alacak!

Kamu kurumları ve kamu kuruluşlarınca yayımlanan ilanlara göre kamuya çok sayıda memur aranıyor. İŞKUR ve farklı platformlarda yayınlanan ilanlarla en az lise mezunu, KPSS’li ve KPSS’siz binlerce personel istihdam edilecek. İşte detaylar...

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye yeni konutlar geliyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün yeni isimlerinden Viridis; Reşadiye, Çengelköy ve Riva’da hayata geçecek olan projeleri için toplam 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza atıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Son başvuru tarihi 26 Haziran!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde personel alımı yapılacağı duyuruldu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre başvuru yapmak isteyen adayların en az lise mezunu olması gerektiği ve son başvuru tarihinin 26 Haziran 2023 olduğu öğrenildi.

Tokat Karakaya Belediyesi KPSS'den 60 alanlar personel olarak kadroya alacak! Lise mezunu olmak yeterli!

Tokat Karakaya Belediyesi KPP’den 60 puan alan kişilerden personel alımı gerçekleştirecek. Alımlara başvuru da bulunmak için lise mezunu olmak yeterli! Lise mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımı için başvuru şartları da açıklandı. İşte alımlar için aranan şartlar...

O devlet kurumu tarihinin en büyük personel alımını gerçekleştirecek! Lise mezunu olmanız yeterli!

Gazi Üniversitesi rekor sayıda personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personel alımı ilanına göre Gazi Üniversitesi, en az lise mezunu kişiler içerisinden personel alımı gerçekleştirilecek.

En az lise mezunu şartı var! İşte kadrolar

Kamu personel alımları son günlerde iyice arttı. Gelen bir son dakika haberine göre AFAD en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Çekmeköy'deki bazı riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ, Merkez ve Çevresi, Sultançiftliği, Hüseyinli, Sırapınar Köyleri, Ömerli, Batı Bölgesi, Koçullu, Doğu Bölgesi, Reşadiye, Taşdelen Mahalleleri Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Tokat Reşadiye lise inşaatı Haberi

Tokat Reşadiye lise inşaatı

Temel atma törenine; Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Sefa Yiğit, MHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve kurum amirleri katıldı.

Eski yıkılan okulun devlet ve Millet işbirliğiyle yapıldığını ifade eden Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç,"O yıllarda Pratik Sanat Okulu olan, daha sonraki yıllarda Endüstri Meslek Lisesi adına dönüşen ve şimdi de Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adı ile eğitim-öğretime devam eden okulumuz riskli bina kapsamındaydı" dedi. Çamlıca Mahallesi’nde 9 milyon 660 bin liraya mal olacak Reşadiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yaklaşık 10 dönümlük araziye yapılacak. 62 yıllık eski okul binası yıkılarak yerine 4 katlı, 24 derslikli ve yaklaşık 750 öğrenci kapasiteli yapılacak okulun temeli, dualar eşliğinde ve kesilen kurbanlarla...