03 / 05 / 2024

Tokat Sulugöl isale hattı yenileme

Tokat Sulugöl isale hattı yenileme

Tokat’ın Niksar ilçesinin neredeyse yarısının içme suyu ihtiyacını karşılayan Sulugöl isale hattı yenileme çalışmalarına başlandı.

Tokat'ta 24 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satılık gayrimenkuller! Arsa, tarla, iş yeri ve binalar da var!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat ili, Merkez, Almus, Erbaa, Turhal, Zile ilçelerinde yer alan arsa, tarla, iş yeri ve binaları 24 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Tokat'ta satılık 62 gayrimenkul!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat'ta yer alan 62 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller, Merkez, Almuş, Erbaa, Pazar, Reşadiye, Turhal ve Zile'de yer alıyor.

Tokat'ta inşaat işçisi çalıların arasında ölü bulundu!

Tokat'ın Erbaa'da inşaat işçisi Ramazan nedeniyle Nurullah D. (28) tarafından tabancayla öldürüldü ve çalılık alana atıldı. 

Tokat'taki tarihi Paşa Han 6.5 milyon TL'ye satılıyor!

Tokat'ta, Sultan 1'inci Mahmut döneminde 1752'de inşa ettirlen Paşa Han, sahibi Hamdullah Suphi Efeli (40) tarafından internetten 6,5 milyon liraya satılığa çıkarıldı.

TOKİ Tokat 2019 başvuruları 2 Mayıs'ta başlıyor!

TOKİ Tokat 2019 başvuruları 2 Mayıs 2019 tarihi itibariyle başlıyor. Projede toplam 20 adet konut bulunuyor.

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları 2 Mayıs'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için başvurular 2 Mayıs tarihinde başlıyor.

Tokat'ta 21 milyon TL'ye satılık 28 gayrimenkul!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat'ın Almus, Erbaa, Turhal ve Zile ilçelerindeki 28 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 20 Aralık'ta yapılacak...

Tokat Dedeli emekli TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Tokat Dedeli emekli başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Tokat Erba TOKİ alt gelir kura çekilişi 15 Eylül'de!

Tokat Erba TOKİ alt gelir grubu projesi kapsamındaki konutların kura çekilişi 15 Eylül 2018 tarihinde yapılacak.

TOKİ Tokat Erba kura çekilişi 15 Eylül'de!

3 oda 1 salon konutlara yer verilen TOKİ Tokat Erba projesinin kura çekilişi 15 Eylül'de yapılacak.

TOKİ Tokat Dedeli emekli başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Tokat Dedeli emekli başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 105 bin 863 TL'den başlıyor.

TOKİ Tokat Dedeli başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Tokat Dedeli başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 436 adet konut bulunuyor.

Tokat Sulugöl isale hattı yenileme Haberi

Tokat Sulugöl isale hattı yenileme


Tokat’ın Niksar ilçesinin neredeyse yarısının içme suyu ihtiyacını karşılayan Sulugöl isale hattı yenileme çalışmalarına başlandı.

Niksar Belediyesi Su İşleri Birimi, Niksar’ın neredeyse yarısının içme suyu ihtiyacını karşılayan Sulugöl isale hattı yenileme çalışmalarına başlandı. Çalışmalar kapsamında 2000 metre içme suyu borusu döşeneceği kaydedildi. Çalışmalardan dolayı Niksarlı vatandaşların mağdur olmaması için mahalleye belli aralıklar ile su verilirken, çalışmaların tamamlanmasından sonra kesintisiz bir şekilde içme suyunun verileceği kaydedildi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı açıklamada, “İlçemizin önemli derecede su ihtiyacını karşıladığımız ve 50 yıl önce yapılan Sulugöl isale hattını yeniliyoruz. Niksar’da geçmişte yaşanan içme suyu problemlerini kalıcı bir şekilde çözmek amacıyla çalışmalarımız sürecek. Bizler İlçemizin 50 yıl sonrası için çalışıyoruz”...