21 / 05 / 2024

tokat toki inşaat yapım işi

tokat toki inşaat yapım işi

Tokat İli Zile İlçesi 332 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

TOKİ Tokat Zile 332 adet konut yapım işi ihalesi 22 Ekim'de!

Tokat İli Zile İlçesi 332 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Tokat depremleri yürekleri ağza getirdi, inşaat mühendisinden sektöre çok ciddi bir düzenleme getirilmeli önerisi geldi!

Tokat'ta son 20 saat içinde tam 46 sarsıntı meydana gelirken, Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda inşaat sektörüne çok ciddi bir düzenleme getirilmesi gerektiğini söyledi.

Tokat'ta inşaat işçisi çalıların arasında ölü bulundu!

Tokat'ın Erbaa'da inşaat işçisi Ramazan nedeniyle Nurullah D. (28) tarafından tabancayla öldürüldü ve çalılık alana atıldı. 

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Ankara'da TOKİ inşaatında eylem!

Ankara'da TOKİ inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı. Meclis önünde basın açıklaması yapmak isteyen TOKİ işçilerinde 4 kişi gözaltına alındı. 

Tokat TOKİ Konutları'nın inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tokat'ta inşaatı devam eden TOKİ konutlarını inceledi.

Kütahya Emet 4. TOKİ inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Emet’te inşaat çalışmaları devam eden 4. TOKİ inşaatının 2019 Haziran ayında tamamlanmasının hedeflendiği belirtiliyor. 

Tokat Erbaa'da galericiler sitesinin inşaatı başladı!

Tokat Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, oto galerici esnafıyla bir araya geldi. Yıldırım, galericiler sitesinin inşaatının başladığını söyledi.

Tokat TOKİ Konutları'nda inşaat yeniden başladı!

Tokat’ta 2 yıl önce başlayan ve yüklenici firmanın işi yürütememesi nedeniyle durdurulan TOKİ Konutları inşaatı, ihale sürecinin tamamlanması ile birlikte yeniden başladı. 

Tokat'ta HES inşaatı sırasında tarihi kalıntılar bulundu!

Tokat'ın Zile ilçesinde HES inşaatı alanında tarihi buluntulara rastlandı. Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürü Adem Çakır, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tokat'ta 11.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Tokat Belediye Başkanlığı, Tokat Merkez'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 28 Şubat 2017 tarihinde yapılacak işin toplam bedeli 11 milyon 948 bin TL olarak belirlendi.

Tokat Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Tokat Belediye Başkanlığı, Tokat Merkez'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihalenin bedeli 9 milyon 970 bin 400 TL olarak belirlendi.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Tokat TOKi 3. Etap'ta ikinci camii inşaatı başladı!

Doğukent Mahallesi TOKİ 3. Etap bölgesinde Tokat Belediyesi tarafından belirlenen bölgede cami yapım inşaatına başlanıldı. Törene katılan Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, bölgede 2. Caminin temelini attıklarını belirtti.

tokat toki inşaat yapım işi Haberi

tokat toki inşaat yapım işi

Tokat İli Zile İlçesi 332 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile 22 Ekim 2013 tarihinde saat 14:30'da ihale edilecek.



İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA



Detaylı bilgi için