13 / 05 / 2024

Tokat vahşi çöp alanı ne olacak

Tokat vahşi çöp alanı ne olacak

Tokat vahşi çöp alanında dönüşüm başlıyor. Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada proje ihalesinin gerçekleştiğini belirtti.

Naci Görür Tokat depremi için uyarmıştı! Kaderi Maraş ve Hatay gibi olacak!

Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) tarafından, Tokat'ın Sulusaray ilçesi olan 4.7 büyüklüğünde deprem olduğu açıklandı. Depremin ardından deprem profesörü Naci Görür'den açıklama geldi. 

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Türk çiftçisi dikkat! Resmen kuzu fışkırdı, koyunlarda verim katbekat katlandı

Tokat Valiliği koordinesinde 2019'da hayata geçirilen "Köyümde Yaşamak için Bir Sürü Nedenim Var" projesinde bugüne kadar 1030 çiftçiye 93 bin 55 koyun verildi. Çiftçilere verilen koyunlardan çok sayıda kuzu elde edildi. Verim de katlandı. Çiftçilerin bölgelerindeki bu tarz projelere katılması tavsi

Audi RS7 Sportback güncel fiyatı nedir? Audi RS7 Sportback 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Audi RS 7’nin çarpıcı tasarımı, her yönden insanı etkilemekten çekinmiyor. Vahşi tasarımı ile göze çarpan Audi RS 7, sahip olduğu donanımla olağanüstü performansın gözle görünen ifadesidir. Geniş renk yelpazesi da sizi seçimlerinizde özgür bırakır. İşte Audi RS 7 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Daha iyi bir sedan yapılana kadar en iyisi o! Audi RS 7 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Audi RS 7’nin çarpıcı tasarımı, her yönden insanı etkilemekten çekinmiyor. Vahşi tasarımı ile göze çarpan Audi RS 7, sahip olduğu donanımla olağanüstü performansın gözle görünen ifadesidir. Geniş renk yelpazesi da sizi seçimlerinizde özgür bırakır. İşte Audi RS 7 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Yeni Tokat Havalimanı için geri sayım başladı!

2018'de yapımına başlanan Yeni Tokat Havalimanı'nın inşaatında son çalışmalar yapılıyor. 

Tokat Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediye meclis toplantısında esnaflarla ilgili alınan kararları esnaf odaları temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı.

Bodrum'da 380 kaçak yapı yıkıldı! 1600 yapı hukuki süreçte!

Bodrum’da doğanın korunması, vahşi yapılaşmanın önüne geçilmesi ve imara aykırı yapılaşma ile mücadele için başlatılan “Kaçak Yapılaşma ile Mücadele Seferberliği” hız kesmiyor. Bölgede, 2019 Nisan ayından bu yana 380 yapının yıkımı yapıldı. 

Yeni Zelanda'da dev kasaba 7,5 milyon dolara satılıyor!

Yeni Zelanda'da 2006 yılında yapımı tamamlanan Vahşi Batı kasabası 7,5 milyon dolara satılıyor. Kasabada bir tahta şerif ofisi, sinema salonu olarak ikiye katlanan bir adliye binası ve hatta lisanslı bir salon bulunuyor.

Malatya'da 4 bin 928 binada 9 bin 310 bağımsız bölüm ağır hasarlı!

Depreme ilişkin son durumu paylaşan Malatya Valiliği, Pütürge'de 2181, Battalgazi'de 1270, Kale'de 843, Doğanyol'da 451, Yeşilyurt'ta ise 183 olmak üzere 4 bin 928 binada 9 bin 310 bağımsız bölümün ağır hasarlı olduğunun belirlendiğini açıkladı...

Semih Şentürk'ün Beykoz'daki villasına ziyaretçi akını!

Eskişehirspor'da top koşturan Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk Beykoz'daki villalarını 19 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Evin meraklıları evi görmek için sıraya girdi.

Tarkan Almanya'dan daire aldı!

Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu'na doğum hediyesi olarak Almanya Köln yakınlarındaki Alzey'de daire aldı.

Tarkan Tarabya'daki villasını kızı için yeniledi!

Eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Megastar Tarkan,  kızı Liya için Tarabya’daki villasını yeniledi...

Tokat vahşi çöp alanı ne olacak Haberi

Tokat vahşi çöp alanı ne olacak


Tokat vahşi çöp alanı ıslah edilerek, park haline dönüştürülüyor. Tokat’ın 30 yıldır çöp dökülen eski sigara fabrikası karşısındaki vahşi çöp depolama alanı yaklaşık 3 Milyon 900 Bin TL’lik proje ile ıslah edilerek, park haline dönüştürülecek.


Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Vahşi çöp depolama alanı ıslah projesinin uygulanacağı alanda incelemelerde bulundu. Proje ihalesinin yapıldığını belirten Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, konuyla ilgili basın mensuplarına açıklama yaptı.

Başkan Eroğlu yaptığı açıklamada; “Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gayreti içerisinde hizmetimize devam ediyoruz. Tokat Belediyesi olarak önceliğimiz çevre duyarlılığı. Tokat’ımızın 30 yıl boyunca çöp dökülen bir alanı vardı. Eski sigara fabrikası karşısında yıllardan beri çöpler bu alana dökülüyordu. 3 yıla yakın zamandır şehrimizin çöpleri Turhal Kuşoturağı bölgesinde yaptırmış olduğumuz çevre dostu alanda depolanıyor. Ancak 30...