16 / 05 / 2024

tokatköy park projesi

tokatköy park projesi

Beykoz Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla Sakin Sokak’taki boş alan çocuk parkı olarak düzenlenerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor. Beykoz Belediyesi’nin çalışması tamamlandığında ilçe genelindeki parkların sayısı 123’e ulaşacak.

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yüzde 70'i tamamlandı! İşte 776  konutluk dev projede son durum!

Beykoz’un ilk kentsel dönüşüm projesi olan Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yapımı yüzde 70’e yaklaştı. İşte söz konusu kentsel dönüşüm projesi ile ilgili son dakika detayları...

Tokatköy Kentsel Dönüşüm projesinin tamamlanma seviyesi yüzde 70 oldu!

Beykoz’un ilk ve Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projesi, ilçe sakinlerini depreme dayanıklı, güvenli evlere ve düzenli sosyal alanlara kavuşturacak “Tokatköy Kentsel Dönüşüm” Projesi’nin inşaat seviyesi yüzde 70'e yaklaştı. İşte detaylar...

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Beykoz Tokatköy Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesi hakkında kanaat önderleri düşüncelerini paylaştı. Meclis üyesi Nevzat Oral, Beykoz’un gelişmesi açısından Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin bir şans olduğunu söyledi. 

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm sorunu!

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşüm projesi kapsamında vatandaşların herhangi bir sözleşmeye imza atmadığı öğrenildi.

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

EMS YAPI tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Brand İstanbul Park projesine yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Brand İstanbul Park projesi 1 yılda yatırımcılarına ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladı.

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i bitti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulacak Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı. Projenin Mart ayı içerisinde açılması planlanıyor.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi İBB'den geçti!

Beykoz’un ilk kentsel yenileme projesi Tokatköy Şehr-i Sitare projesine yönelik hazırlanan ortak hizmet protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. 

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 80'i bitti!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın yakınında 60 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Çikolata Park Projesi'nin, yüzde 80'i tamamlandı. Projenin kısa sürede tamamlanarak açılması planlanıyor.

Esenler İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi'ne onay!

İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi için çalışmalara başlanacak. Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol Meclis'ten onay aldı. Proje 8,7 milyon metrekarelik askeri alanda inşa edilecek.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesinin detayları belli oldu!

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi tanıtıldı. 63 dönümlük bir alanda uygulanacak olan proje az katlı olarak tasarlandı...

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi tanıtıldı!

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi "Şehr-i Sitare"nin ilk etabının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

tokatköy park projesi Haberi

tokatköy park projesi


Beykoz Belediyesi’nin ilçe sakinlerine bakımlı ve güzel alanlar sunan park yapım çalışmaları kapsamında Tokatköy Mahallesi yeni bir park kazanıyor. Beykoz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmayla Sakin Sokak’taki boş alan çocuk parkı olarak düzenlenerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor.


Tokatköy'e güzellik katacak düzenlemeyle çocuklar içinde modern ve güvenli oyun grupları bulunan yeni bir parkla, aileler de dinlenip nefes alabilecekleri bakımlı bir alana kavuşacak.  


Beykoz Belediyesi’nin çalışması tamamlandığında ilçe genelindeki parkların sayısı 123’e ulaşacak.




Beykoz...