05 / 05 / 2024

Tokatta 557 konut kentsel dönüşüm projesi

Tokatta 557 konut kentsel dönüşüm projesi

Tokat 'ta kentsel dönüşümün başlamasıyla kale altı bölgesinde 557 konut kentsel dönüşüme girdi. Bu da bölgesel kentsel dönüşüm kapsamında oluyor.

Teminat sağlamayan ön ödemeli konut satışlarına ceza geliyor!

Otuz adet ve üzeri konut ve inşaat projelerinde, bina tamamlama sigortası ya da teminat sağlamayan ön ödemeli konut satış sözleşmesiyle konut veya devre tatil satışı gerçekleştiren satıcılara da 1 milyon 557 bin 139 TL idari para cezası uygulanacak.

TOKİ'den ayda 557 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) bazı illerde konut satışı yapmaya devam ediyor. Ayda 557 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan dairelerin en düşük fiyatı 114 bin TL.

TOKİ'den 557 TL taksitle konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı vatandaşları uygun fiyata ev sahibi yapmayı sürdürüyor. 8 kentte toplam 1.365 konut kurasız satışa sunuldu. Fiyatlar 114 bin, taksitler ise 557 liradan başlangıç gösteriyor...

Emlak Konut GYO 557 milyon TL refinansman kredisi kullandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 5 yıl vadeli 557 milyon TL refinansman kredisi kullanıldı...

Terrace Mix Esenyurt'ta bin 557 TL'den başlayan taksitlerle!

Yedi blokta toplam 437 konut ve 508 home ofisten meydana gelen Terrace Mix Evleri'nde aylık taksit ödemeleri bin 557 TL'den başlıyor...

Kırklareli’nde Şubat ayında 557 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yayınlanan verilere göre Kırklareli’nde Şubat ayında 557 konut satıldı.

TOKİ Baydağı 377 konut başvurusu 28 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Beydağı Mahallesi'nde 377 konutu satışa çıkardı. Başvurular ise 28 Mart'ta başlıyor. Projesi kapsamında TOKİ'nin 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle inşaatına başlayacağı projede aylık 557 TL taksitle daire sahibi olunabilinecek.

Düzlem Yapı Papatya Park Residence 2. Etap satış ofisi!

Düzlem Yapı Papatya Park Residence 2. Etap satış ofisi telefon numarası 444 34 94 olarak belirtiliyor. Toplamda 557 konut ve 18 dükkanın yer aldığı proje 42 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek.

Tokat'ta 557 konut kentsel dönüşümle yenileniyor!

Tokat'ta kentsel dönüşümün başlamasıyla kale altı bölgesinde 557 konut kentsel dönüşüme girdi. Tokat Çevre ve Şehircilik Müdürü Hikmet Kaya, kentsel dönüşümün Tokat için çok katkı sağlayacağını belirtti.

Tokat'ta 557 konut kentsel dönüşümle yenilenecek!

Tokat 'ta kentsel dönüşümün başlamasıyla kale altı bölgesinde 557 konut kentsel dönüşüme girdi. Bu da bölgesel kentsel dönüşüm kapsamında oluyor.

Tokat'ta kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Tokat 'ta kentsel dönüşümün başlamasıyla kale altı bölgesinde 557 konut kentsel dönüşüme girdi. Bu da bölgesel kentsel dönüşüm kapsamında oluşuyor.

Emlak Konut'tan yılın ilk yarısında 557 milyon TL kâr!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, geçen yılı 15 bin 175 bağımsız bölüm satışı ve 5.9 milyar liraya ulaşan satış değeri ile sonlandırdıklarını belirtti.

Emlak Konut 2014'ün ilk 6 ayında 557,9 milyon lira kar etti!

Emlak Konut GYO, son 10 yılın zirvesine çıktı. Şirket, 2014 ilk çeyreğinde yüzde 45 yükselişle 383 milyon, ilk 6 ayda yüzde 3'lük artışla 557,9 milyon lira kâr etti.

Tokatta 557 konut kentsel dönüşüm projesi Haberi

Tokatta 557 konut kentsel dönüşüm projesi

Kentsel dönüşümün Tokat için çok katkı sağlayacağını belirten Tokat Çevre ve Şehircilik Müdürü Hikmet Kaya, gazetemize yaptığı açıklamada; "Kentsel dönüşüm ile; Mevcut imar planında da gösterilen yolların açılması, açılacak bu yeni yollarla şehir merkezinin çevre yoluyla bağlantısının rahatlatılması, Tokat Kalesi etrafındaki yerleşime uygun olmayan çöküntü alanlarının tahliye edilip, restorasyonların büyük ölçüde tamamlanan Danişment-Selçuklu-Osmanlı eserlerinin yoğun olarak bulunduğu bölgelerle ile Tokat kalesinin bütünleştirilmesi, Mevcut imar planında dal gösterilen rekreasyon alanlarının oluşturulması buralarda dinlenme alanları, gezi-seyir terasları yapılarak halkımızın hizmetine sunulması Kültür Bakanlığının yapacağı arkeolojik kazılar ve restorasyon çalışmalarının önünün açılması, bölgedeki tarihi ve kültürel turizmin canlandırılması ile daha yaşanabilir alanlar oluşturulması bölgede ikamet eden hak sahiplerine nitelikli konut alanları sunularak gecekondu problemine çözüm üretilmesi, afet riskine karşı afet öncesi önlem...