28 / 04 / 2024

toki 8 ilde etüd hazırlama işi

toki 8 ilde etüd hazırlama işi

TOKİ, Batman ve Kayseri'de imar planına esas jeolojik, jeoteknik ve jeofizik etüt raporları hazırlatılması işi ile Adana, Afyon, Eskişehir, Gaziantep, Muğla ve Kütahya İllerinde zemin etüd raporları hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2019-2024 arasında TOKİ 8.500 adet, KİPTAŞ 10 bin 39 adet konut teslim etti!

İBB İştiraki KİPTAŞ’ın Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum'un 650 bin konut vaadinin gerçekleşebilir olmadığını aktaran Kurt, 2019-2024 arasında TOKİ'nin 8.500 adet, KİPTAŞ'ın 10 bin 39 adet konut teslim ettiğini söyledi.  

TOKİ 43 ilde konut ve iş yerlerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'den 43 şehirde satılık konut ve iş yeri duyurusu. TOKİ’den 43 şehirde ev ve iş yerleri satışa çıkardığını açıkladı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'in dahil olmak üzere 26 ilde konut; bu kentlerin bazılarının da yer aldığı toplam 29 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu.

TOKİ o ilde 304 konut ve 8 iş yeri inşa edecek!

Muğla Seydikemer'de TOKİ tarafından inşa edilecek projenin çalışmaları başladı. 304 konut ve 8 iş yerinden oluşacak projenin Seydikemer’e hayırlı olmasını dileyen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “TOKİ konutları, en kısa zamanda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecektir” dedi.

TOKİ, 8 ilde konut teslimine başladı! Toplam 1779 konut hak sahiplerine teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) inşasını bitirdiği 1779 sosyal konutun hak sahiplerine teslim edilmeye başlandığını ifade etti.

Kızılay’dan KPSS şartsız personel alımı! 8 ilde 21 farklı kadro için alım yapılacak! Acele eden işi kapacak!

​​​​​​​Kızılay birçok ilde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 8 farklı şehir için 21 farklı kadroda alım yapılacağını açıklayan kurum, başvuru yapacak adaylardan KPSS puan şartı aramıyor.

TOKİ 43 ilde konut satışı yapacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ihale sistemi ile konut satışına başlıyor. 43 ilde 216 konut ve 17 ilde 393 iş yeri için gerçekleştirilecek olan ihale, 11-12-13 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacak.

Uygun fiyata ev ve iş yeri arayanları müjde! TOKİ 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satacak! İşte başvuru tarihi...

Ev ve iş yeri satın almak isteyenlere güzel haber TOKİ'den geldi. TOKİ, 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satışı yapılacağını ilan etti. İşte başvurulara ilişkin tüm detaylar...

TOKİ 43 ilde satış yapacak! Büyük fırsat kapıda

Ev hayali kuranların büyük fırsat kapısına geldi. TOKİ 43 ilde yüzlerce konut ve iş yerini satışa çıkaracak. Az peşinat ve düşük taksit imkanıyla konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin katılım sağlayacağı açık artırmanın detayları netleşti. İşte tüm detaylar...

Bakan Vedat Işıkhan duyurdu! 8 ilde prim ve hizmet belgelerinin teslim süresi uzatıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, depremden etkilenen illerde çalışma hayatını kolaylaştırmak için işverenlerin ve çalışanların yanında olmaya devam ettiklerini açıklayarak,  "8 ilimizde prim ve hizmet belgelerinin teslim süresini uzatıyoruz" ifadesini kullandı.

TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma online katılma ekranı! TOKİ illeri peş peşe sıraladı: İstanbul, Ankara, İzmir...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracak. İşte detaylar...

TOKİ 8-14 Şubat kura takviminde şok! İl il kuralar ertelendi! Yeni tarihler... Hemen bakın!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından TOKİ kuraları ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. TOKİ 8-14 Şubat kura takviminde şok! İl il kuralar ertelendi! Yeni tarihler... Hemen bakın!

TOKİ 8. etap kura tarihleri peş peşe geldi! 6-14 Şubat 2023 kuraları hangi illerde çekilecek? Başvuranlar hemen bakın!

Merakla beklenen TOKİ kura takvimi 2023 Şubat tarihleri belli oldu. TOKİ 8. etap kura tarihleri peş peşe geldi! 6-14 Şubat 2023 kuraları hangi illerde çekilecek? Başvuranlar hemen bakın!

Yarın da sanayiciye indirim müjdesi verilecek! Konutlarda doğal gaz indiriminde 8 il sırada

İstanbul'da doğal gaza yüzde 12 indirim yapılmasının ardından yarın da sanayiciye elektrik indirimi müjdesi verilecek. Ardından doğal gaz için 8 ilde daha indirim müjdesi gelecek.

toki 8 ilde etüd hazırlama işi Haberi

toki 8 ilde etüd hazırlama işi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Batman ve Kayseri'de imar planına esas jeolojik, jeoteknik ve jeofizik etüt raporları hazırlatılması işi ile Adana, Afyon, Eskişehir, Gaziantep, Muğla ve Kütahya İllerinde zemin etüd raporları hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11.00'de gerçekleşecek.


İhale İlanı;

Batman ve Kayseri illerinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Etüt Raporu Hazırlatılması işi ile Adana, Afyon, Eskişehir, Gaziantep, Muğla ve Kütahya İllerinde Zemin Etüd Raporları Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 

İhale Kayıt Numarası: 2016/1375071-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi: