02 / 05 / 2024

toki açık arttırmayla ev satacak

toki açık arttırmayla ev satacak

TOKİ, aralarında Afyon, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri, 45'i konut 182 taşınmazı açık artırmayla satışa çıkarıyor.

TOKİ açık artırma ile 32 ilde 169 konut ve 192 iş yeri satıyor! Tarih verildi, büyük fırsat 13-14 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 kentte 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini açık artırma ile satışa çıkarıyor.

Mozart’ın bestelerini yaptığı tarihi kale açık artırmayla satılacak! Rekor fiyat bekleniyor! 

Müzik tarihine damgasını vurmuş olan Avusturyalı ikonik besteci Mozart'ın evi olarak bilinen tarihi kale, açık artırmayla satılacak. İşte ayrıntılar...

Shimao Group'un 1.4 milyar dolarlık Shenzhen arazisi yine satılamadı! İşte nedeni...

Shimao Group'a ait Shenzhen'deki büyük ticari arsaların açık arttırmayla satılmasına yönelik ikinci girişimde teklif verenin olmaması nedeniyle bugün başarısızlıkla sonuçlandı. Bu olay, Çin'in emlak piyasasında devam eden zayıf talebin etkisini bir kez daha göstermiş oldu.

Kırmızı altın! Açık artımayla sattılar! Kirazın kilosu; 800 TL

Manisa'da hasat edilen sezonun ilk erkenci kirazı açık artırmayla kilosu 800 TL'ye satıldı. İşte detaylar...

TOKİ tam 50 ildeki 575 arsayı açık artırmayla satacak! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu tam 50 ilde yer alan toplam 575 arsayı açık artırmayla satacak. Bu tarihleri sakın kaçırmayın... 

Endonezya'daki 100'den fazla tropik ada açık artırmaya çıkıyor!

ABD’li müzayede firması Sotheby’s, Endonezya’da yer alan 100’den fazla tropikal adanın ‘geliştirme haklarının’ 8 ila 14 Aralık tarihinde açık arttırmada satılacağını duyurdu.

İzmir'de belediye 14 tarım arazisini açık arttırma ile satacak!

İzmir Bergama Belediye Başkanlığı tarafından, İzmir İli, Bergama İlçesi, Tırmanlar, Yortanlı, Paşaköy, Eğrigöl, Kurfallı, Ferizler ve Karahıdırlı mahallelerinde konumlanan 14 tarım arazisi açık arttırma ile satılıcak.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Büyükada'daki 90 metrekarelik olan bu daire için 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatı isteniliyor. İşte ayrıntılar...

Kiralık konutlarda açık artırma dönemi başladı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu, bugünkü köşesinde kiralık konut sektörünü ve Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik'in konuya ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Oya Armutçu'nun 'Kiralık evde açık arttırma dönemi' başlıklı yazısı... 

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 71 dükkan satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen İstanbul Küçükçekmece'deki Torkam E-5 projesinde yer alan 71 adet dükkan açık artırmayla satışa sunuldu.  

Kamu kurumları gayrimenkullerini elektronik ortamda açık artırmayla satabilecek!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun'da değişiklik yapıldı. Bu değişiklikle Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun'a tabi kamu kurum ve kuruluşları, menkul ve gayrimenkul malları elektronik ortamda açık artırmayla satılabilecek.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Açık artırmayla gayrimenkul satışına 'internet' vizesi!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'de kabul edildi. Yeni kanun teklifi ile gayrimenkuller artık internetten açık artırmayla satılabilecek.

toki açık arttırmayla ev satacak Haberi

toki açık arttırmayla ev satacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, aralarında Afyon, Ankara, İstanbul, İzmir. Bursa, Adana, Malatya. Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 35 ilde. 137'si iş yeri, 45'i konut 182 taşınmazı açık artırmayla satışa çıkarıyor. Taşınmazlarda 240 aya varan vade imkânı da alıcıları bekliyor. 21 Ağustos'ta Turyap Genel Müdürlüğü İstanbul Şişli'deki binasında düzenlenecek müzayedede TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkez binasından da canlı bağlantı yapılarak teklifler...