29 / 04 / 2024

TOKİ Aksaray başvurusu

TOKİ Aksaray başvurusu

TOKİ'nin Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında hayata geçirdiği 35 konut açık satışta. Peki, TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları ne zaman sona erecek?

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 500 bin sosyal konut projesi: TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 12. Kalkınma Planı kapsamında dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut üretileceği açıklandı. Peki, Kahramanmaraş TOKİ konut başvurusu ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu!

TOKİ İstanbul'da daire başvurusu yaptıktan sonra kabul edilen ve reddedilenlerin isim listesi yayınlandı. TOKİ çekilişini merakla bekleyen vatandaşlar, bundan sonraki duyuruları yakından takip edecek. İşte, TOKİ konut başvurusu kabul ve reddedilenlerin isim listesi!

TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu?

TOKİ İstanbul arsalarının nerede olduğu merak ediliyor. Bu yüzden TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu? soruları sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa başvuru ne zaman 2022?

TOKİ arsa başvurusuna dair detaylar merak ediliyor. TOKİ arsa başvurusu pek çok kişinin gündemini oluşturuyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvurusu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Güzelyurt Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 44 konut için başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvurusu ne zaman?

Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı!

67 adet konutun standart kategoride satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 140 bin 157 TL'den başlıyor. Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı.

Siirt Evren Mahallesi TOKİ son başvurusu!

Siirt Evren Mahallesi TOKİ son başvurusu 30 Eylül'de yapılabilecek. Projede ev fiyatları 141 bin 165 TL'den başlıyor.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri başvurusu!

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı. Projede 2 adet daire satışta.

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvurusu!

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede fiyatlar 91 bin 331 TL'ye. İşte Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvurusu...

Erzincan Çağlayan TOKİ Evleri başvurusu!

Peşinatların 11 bin 431 TL'den başladığı projede 180 aya kadar vade uygulanıyor. İşte Erzincan Çağlayan TOKİ Evleri başvurusu...

Güce TOKİ son başvurusu ne zaman?

TOKİ Giresun Güce projesinde yer alan 46 daire kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. Peki, Güce TOKİ son başvurusu ne zaman?

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvurusu!

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvurusu 8 Ağustos'ta başladı. Projede peşinatlar 6 bin 191 liradan başlıyor.

TOKİ Aksaray başvurusu Haberi

TOKİ Aksaray başvurusu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında B1 tipi 10 adet (2+1) ve C tipi 25 adet (3+1) olmak üzere toplam 35 adet konutun; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuldu. 


Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş Aksaray Merkez Şubesi aracılığıyla olacak.


TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları 16 Ocak'ta alınmaya başlanmıştı ve başvurular 30 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecek. 


Konut seçimini yapan alıcı yukarıda belirlenen alternatifler çerçevesinde peşinatını Aksaray Merkez Şubesine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar. 


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Satış duyurusu için