15 / 05 / 2024

toki aksarayda inceleme yaptı

toki aksarayda inceleme yaptı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M.Ergün Turan ve beraberindeki heyet, Aksaray'a gelerek Kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir dizi incelemelerde bulundu.

Kırklareli TOKİ projesinde inceleme!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Üsküp beldesinde inşaat çalışmaları sona eren TOKİ konutlarında incelemeler yaptı. 

TOKİ Bucak 3. Etap Konutları'nda inceleme!

Toplu Konut İdaresi Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu 3.etap TOKİ ve yeni yurt binalarında inceleme bulundu.

TOKİ İznik'te inceleme yaptı!

TOKİ İznik'te inceleme yaptı. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ın girişimleri sonucu İlçe' nin ihtiyacı olan Sosyal Konut Projesi çalışmaları için TOKİ heyeti alanda incelemelerde bulundu.

TOKİ'den İznik'te inceleme!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yetkilileri İznik'te inceleme yaptı. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, seçim öncesinde halka TOKİ Sosyal Konut Projesi'ni ilçeye getirme sözü verdiklerini hatırlattı.

TOKİ Orhangazi 4. Etap projesi için inceleme yapıldı!

TOKİ Orhangazi 4.Etap Konut Projesi ile ilgili olarak daha önce varılan anlaşma gereği TOKİ İstanbul Bölge Müdürlüğü' nden bir ekip Orhangazi'ye gelerek arsalar üzerinde inceleme yaptı...

TOKİ 4.Etap Projesinin yapılacağı yerde inceleme yapıldı!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi'de hayata geçirileeek olan TOKİ 4.Etap Projesi için İstanbul'da TOKİ Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. TOKİ 4.Etap Projesinin yapılacağı yerde inceleme yapıldı

TOKİ heyeti 110 konutlarda ön inceleme yaptı!

Belediye Başkanı Saffet Acar beraberinde bulunan Şehircilik ve imar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü teknik personel ile birlikte yapılan ziyaret ve inceleme programında hazır bulundu.

Aksantaş TOKİ Camisi'nin tadilatına başlandı!

Adana 'nın Yüreğir İlçes i'nde Aksantaş Konutları alanında bulunan ve 26 Temmuz 2013 tarihinde çıkan yangında büyük hasar gören Aksantaş Toki Camii 'sinin tadilatına başlandı.

TOKİ'de hedef alt gelir grubu!

Geçen hafta Kırıkkale ve de Kırşehir'deki projeleri yerinde inceleyen Mehmet Ergün Turan Niğde ve Nevşehir'deki Kentsel Dönüşüm proje alanlarında inceleme yaparak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Havaalanı Kavşağı-Toki Konutları arasında yol yapım çalışmaları yapılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Havaalanı kavşağı- Toki Konutları arasında yapımı devam eden yol da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Mehmet Ergün Turan: Toki kentsel dönüşümde daha etkin bir rol alacak!

Kar amacı gitmeyin bir devlet kuruluiu olduklarını vurgulayan Toki Başkanı Mehmet Ergün Turan kentsel dönüşümde daha aktif rol alacaklarını söyleyen Turan kentsel dönüşünüm içinde mutlaka özel sektörün de olması gerektiğini kaydetti.

Toki 182 taşınmazı satışa çıkardı' 240 ay vade!

Toki, Gaziantep, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor. Toki, 240 ay vade yapma imkanı sunuyor..

Toki, 240 ay vadeyle işyeri sahibi yapıyor!

Toki 35 İlde 182 Taşınmazı Açık Artırmayla Satışa Sunan Toki, 240 Ay Vade İle İş Yeri Sahibi Yapıyor. Toki 35 ilde 137'si iş yeri, 45'i konut olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor.

toki aksarayda inceleme yaptı Haberi

toki aksarayda inceleme yaptı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M.Ergün Turan ve beraberindeki heyet, Aksaray'a gelerek Kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir dizi incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, TOKİ Başkanı Turan ve ekibi ile yaklaşık 2 saat süren toplantı yaptı. Ggörüşmelerin ardında şehrin çeşitli yerlerini gezerek incelemelerde bulundular.  Belediye Başkanı Yazgı, bir "Şehrimizin muhtelif mahallerinde kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli çalışmalar yapıyoruz.. TOKİ ile İşbirliği içinde şehrimize güzel hizmetler yapmayı hedefliyoruz.' dedi. 


Hasandağı...