29 / 04 / 2024

TOKİ arsa konut ve işyeri müzayedesi

TOKİ arsa konut ve işyeri müzayedesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arsa, konut ve işyeri müzayedesi düzenliyor. Toplam 34 ilden gayrimenkullerin satışa çıkarılacağı müzayede 7 Nisan Perşembe günü saat 13:30'da gerçekleşecek.

Yatırımcılar dikkat! 2 şehirde 59 arsa, konut, iş yeri satılacak! 

2 şehirde toplamda 59 arsa, konut, iş yeri satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 7 Şubat ve 19 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 754 milyon TL'ye satılık arsa! Konut imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklatıyor!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Kemernurgaz'da yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 12 bin 566 metrekare olarak belirtildi.

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

TOKİ arsa satışı başladı mı? TOKİ hangi illerde arsa satışı yapacak? TOKİ arsa ödeme şartları neler?

Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 28 ilde toplam 503 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. İşte TOKİ arsa başvuru takvimi ve tüm detayları...

O ilde konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan Merkez Karagöl Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa konut alanı imarlı olarak belirtildi.

TOKİ arsa kura sonuçlarında son dakika! İl İl TOKİ kura sonuç takvimi resmen açıklandı!

TOKİ arsa kura sonuçları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı hız kesemden devam ediyor. Peki TOKİ arsa sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? TOKİ yeni arsa kura tarihleri 2023!

2023 TOKİ müstakil arsa kazananlar isim listesi! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı devam ediyor. Arsa başvurusunda bulunanlar kura sonuçları isim listesini araştırılıyor. Peki; Mersin, Kütahya, Sakarya ve Sivas 2023 TOKİ müstakil arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? İşte 2023 TOKİ arsa kura sonuçları öğrenme

TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? 2023 TOKİ arsa kura takvimi...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi İlk Evim arsa kuralarının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Peki, TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...

TOKİ arsa başvurusu ne zaman açıklanacak? TOKİ arsa çekilişi ne zaman açıklanacak?

TOKİ arsa kurası ne zaman yapılacağı sorusunun yanıtı merakla takip ediliyor. “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde konut kurası mart ayına kadar sürecek. Peki TOKİ arsa çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sonuçları belli oldu mu? 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ üçüncü etap kuraları devam ederken gözler TOKİ arsa başvuru tarihlerine çevrildi. 10 Ekim 2022 tarihinde başlayan TOKİ sosyal konut projesi kapsamındaki TOKİ arsa başvurularının süresi uzatılmıştı. Peki, 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ arsa kura çekiliş takvimi açıklandı mı? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? 

TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi devam ederken, TOKİ arsaya başvuru yapanlar, tarih araştırmalarına başladı. Peki, 81 ilde yapılacak olan TOKİ arsa kura çekiliş tarihi açıklandı mı? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? 

TOKİ arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler arsa kura sonuçlarına çevrildi! 

TOKİ arsa kura çekimi takvimi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 250 bin sosyal konut kura çekimi sürerken gözler TOKİ arsa kura çekimi tarihleri takvimine çevrildi. Peki TOKİ arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ arsa konut ve işyeri müzayedesi Haberi

TOKİ arsa konut ve işyeri müzayedesi

TOKİ arsa, konut ve işyeri müzayedesi düzenliyor. Müzayedede Adana, Adıyaman, Ağrı, Ankara, Afyonkarahisar, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzincan, Erzurum, Hatay, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir,Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Nevşehir, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Tunceli ve Yozgat'tan konut, işyeri ve arsalar satışa çıkıyor.


TOKİ  arsa, konut ve işyeri müzayedesi canlı bağlantıyla İstanbul TURYAP Genel Müdürlük Müzayede Salonu'ndan ve Ankara Bilkent'te bulunan TOKİ Konferans Salonu'nda gerçekleştirilenecek.


7 Nisan Perşembe günü saat 13:30'da gerçekleşecek müzayedede yüzde 15 peşin 120 ay vadeli işyerleri, yüzde 10 peşin 96 ay, yüzde 12 peşin, yüzde 15 peşin 120 ay vade seçenekleri sunulan konutlar satılacak.


Açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılan gayrimenkuller;

- Kuzey Ankara 3-4-5-11 ve 16. Etaplar, Ankara Eryaman 10. Etap, Karabük Safranbolu,...