07 / 05 / 2024

TOKİ Basınsitesi Konutları

TOKİ Basınsitesi Konutları

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, yaptığı yazılı açıklamada, TOKİ tarafından 6 Mayıs 2013 'te ihalesi yapılan Şanlıurfa Basın Sitesi 'nin tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti.

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte AFAD - TOKİ Malatya deprem konutu sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

TOKİ Balıkesir Susurluk’da 240 ay vadeyle 2+1, 3+1 ucuz konutlar!

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yapılacak TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Susurluk projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde planlanacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

Orhangazi TOKİ 4. Etap konutları yıl sonunda tamam!

Orhangazi’de inşaatı devam eden TOKİ 4.etap konutlarında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ projesinin yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

TOKİ Zonguldak Basınsitesi kura sonuçları sorgulama!

TOKİ Zonguldak Basınsitesi kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projenin inşaatı yüzde 68 oranında tamamlandı.

TOKİ'nin boş konutlarını evsizlerin kullanması için teklif verildi! 

TOKİ'nin boş konutlarını evsizlerin kullanması için 2985 Sayılı Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye verildi..

TOKİ'nin boş konutlarının yurda dönüştürülmesi için teklif verildi!

TOKİ'nin boş konutlarının yurda dönüştürülmesi için hazırlanan 2985 Sayılı Toplu Konut Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi meclise sunuldu...

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

TOKİ Buca'da yeni konutlar yapacak!

Buca ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan Başbakan Yıldırım, ilçeye TOKİ ile yeni konutlar yapacaklarını söyledi...

Tire'deki TOKİ 3. Etap Konutları satışa çıkıyor!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Tire ilçesinde yapımı devam eden TOKİ 3. Etap Konutların satış başvuruları ile ilgili açıklamalar yaptı.

Kayaşehir TOKİ Konutları kura çekilişi!

TOKİ Kayaşehir Konutları için kura çekilişi 4 Ekim'de yapılacak. Taksit ödemelerinin minimum 603, 15 TL'den başladığı proje için başvurular 20 Eylül'de sona eriyor...

TOKİ Basınsitesi Konutları Haberi

TOKİ Basınsitesi Konutları


Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yapılan TOKİ basın sitesinin kuraları çekildi.  Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinin bitme aşamasında gelen Basın Sitesi konutlarında Gazetecilerin dairelerinin belli olması ve ödeme yapmaya başlamaları için TOKİ temsilcileri ve Noter huzurunda 240 dairenin kura çekimi yapıldı.Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Konferans ve sergi salonunda yapılan kura çekimine Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı Celalettin Güvenç, Karaköprü Balediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, dernek başkanları, gazeteciler ve aileleri katıldı. Yapılan konuşmaların ardından kura çekimi yapıldı. Karaköprü ilçesinde TOKİ sitesine 229 daire kalan 11 kişi ise Maşuk'ta kurları çekildi.TOKI tarafından, 06 Mayıs 2013 günü ihalesi yapılan Şanlıurfa Basın Kura çekiminden 15 gün sonra yüzde 15 ödemelerin yapılacağını ve konutların yıl içinde teslim edileceğini...