03 / 05 / 2024

TOKİ Başkanı Ergün Turanın evi

TOKİ Başkanı Ergün Turanın evi

TOKİ, her yıl on binlerce ev yapıyor. TOKİ Başkanı’nın nerede oturduğu merak edilir. ‘Villa mı, rezidans mı acaba?’ diye. Milliyet Gazetesi Köşe yazarı Abdullah Karakuş bugünkü köşesinde bu soruyu yanıtlıyor.

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

TÜRK-İŞ Başkanı Atalay'dan asgari ücrete zam açıklaması! Atalay tepki gösterdi...

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2024 asgari ücreti için ilk toplantısını 11 Aralık 2023'te gerçekleştirecek. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay ise yeni asgari ücret için açıklamalar yaptı. Atalay, "Sen zammı ver, ertesi gün fiyatları artır. Bu sürdürülebilir değil" diye tepki gösterdi. İşte haberin detayl

Türk-İş Genel Başkanı vergi adaletsizliğinden yakındı! Herkes kazancına göre vergisini ödemeli!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, "Çalışanlara uygulanan vergi sisteminde adaletsizlikler var. Çözüm basit; çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınsın. Yapılacak düzenlemelerle ücretli çalışanlar üzerindeki vergi yükü hafifletilmeli" şeklinde konuştu.

'Çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınmalı' diyen Ergün Atalay’dan vergi düzenlemesi talebi!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, 'çok kazanandan çok az kazanandan az vergi alınmalı' diyerek vergi dilimlerinin düzenlenmesini talep etti.

Cumhurbaşkanı ile görüşen Türk-İş Genel Başkanı asgari ücret zammı için tarih verdi: ''Belli bir noktaya geldik''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete yapılacak olan ara zamma ilgili Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Başkan Atalay, görüşmenin ardından yeni asgari ücret için tarih verdi. İşte detaylar...

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: ‘Tarihte ilk defa ne istediysek aldık’

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçisine yapılan zam ile ilgili açıklama yaparak, "İlk kez TÜRK-İŞ'in tarihinde ne istediysek hepsini aldık" ifadelerini kullandı.

TOKİ'nin 188 bin konutu depremde yıkılmadı! TOKİ Başkanı binaların nasıl yapıldığını açıkladı!

Asrın felaketi olarak belirtilen depremde 1 ay geride kaldı. Bölgede TOKİ konutlarının ayakta kalması oldukça dikkat çekti. Peki deprem bölgesindeki TOKİ konutları nasıl sağlam kaldı? TOKİ Başkanı Ömer Bulut tek tek anlattı...

TÜRK-İŞ Başkanı'ndan flaş asgari ücret açıklaması

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, asgari ücretle ilgili telaffuz ettikleri bir rakam olmadığını, komisyonda, konfederasyon tarafından belirlenen 7 bin 785 lira açlık sınırının üstünü konuşacaklarını belirtti.

Ekonomistler pazarlık masasına oturmadan asgari ücret rakamı veren Sendika Başkanı'na ateş püskürdü

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda işçiyi temsil eden Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ın açlık sınırını, asgari ücrette kırmızı çizgi olarak belirtmesi üzerine ekonomistlerden ve sosyal medyadan tepki yağdı.

Emekli promosyon rakamları mı değişiyor? Genel başkan açıkladı!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Ergün, "Promosyonu, emekli olan kişiler için bir sorun yumağı olmaktan çıkarıp yüzleri gülümsetecek ve bütçesine az da olsa katkı sağlayacak bir düzeye çekmek lazım” ifadelerini kullandı.

Ergün Turan: İnsanların kentsel dönüşüme devam etmelerini istiyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, "Fatih'te önce insanların kentsel dönüşümü kendi kendilerine yapacak şekilde devam etmelerini istiyoruz. Çünkü burası siteleşmeye müsait bir ilçe değil." dedi.

Türk-İş Genel Başkanı Atalay: Esnek çalışma düzenlemesi geri çekilmeli!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay "25 yaş altı ve 50 yaş üstündekiler için belirli süreli sözleşmelerin 2 yıla kadar koşulsuz olarak yapılması, çalışanların kıdem ve ihbar tazminatını ellerinden alır, emeklilik haklarına darbe vurur. Suistimale açık adımlar atılmamalı" dedi.

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

TOKİ Başkanı Ergün Turanın evi Haberi

TOKİ Başkanı Ergün Turanın evi

TOKİ, her yıl on binlerce ev yapıyor. TOKİ Başkanı’nın nerede oturduğu merak edilir. ‘Villa mı, rezidans mı acaba?’ diye.


Bunu TOKİ Başkanı Ergün Turan’a sorunca Ankara’da 2+1’de kirada oturduğunu öğrendim.


Turan’ın İstanbul’daki evi ise 3+1’miş. Merter’de 20 yıldır aynı dairede oturduğunu belirten Turan, “Ailem İstanbul’da, 4 çocuğum var. 3 oğlumuz bir odada, kızımız bir odada kalıyor, sığıyorum. Mahallemiz çok güzel. Orası kendi evim. Alıştık oraya. Esnafımız, berberimiz, eczanemiz var. Ankara’da ise 2+1’de kirada oturuyorum. Kirayı kendim veriyorum. Lojman değil” dedi.


TOKİ 13 yılda Türkiye genelinde 750 bin konut yapmış. Sadece bu yıl 64 bin sosyal konut yapan TOKİ, önümüzdeki yıl ise rekor rakam olan 75 bin konuta ulaşmayı hedefliyor.


Son 2.5 yıldır yatay mimariyi esas alan TOKİ’nin ana sloganı ise ‘Hiç bir şehirde...