04 / 05 / 2024

TOKİ Başkanı inşaat sektörü eleştiri

TOKİ Başkanı inşaat sektörü eleştiri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, " Şöyle bir noktaya geldik maalesef, bir eleştiriyse bütün herkesin, bütün paydaşların aklını başına alması lazım." dedi..

Ekrem İmamoğlu'nun hedefindeki TOKİ Başkanı Ömer Bulut ucuz konutun formülünü açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önce iftira atıp sonra canlı yayına bağlanmasını istemediği TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İstanbul için çözüm önerilerini açıkladı. İşte o öneriler...

İnşaatın başkenti Moskova oldu: Yılda 13 miyar dolarlık kazanç!

Rusya'da inşaatçıların elde etmiş olduğu her 10 ruble kazancın 6'sı Moskova'da. Goroda Rossii forumu, başkentteki inşaatçıların 2022 yılında 1 trilyon 147 milyar ruble (13 milyar dolar) vergi öncesi gelir elde ettiğini duyurdu.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tamamlanmak üzere olan konutlarının müjdesini verdi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde depremlerin yıkıma neden olduğu kentlerde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kalıcı konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut çalışmaları yerinde inceledi.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

2023 TOKİ sosyal konutlarda KDV indirimi! TOKİ Başkanı resmen peş peşe duyurdu!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, ülke tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihalenin tamamlandığını ve sosyal konutta KDV indirimi yaparak oranı yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını duyurdu.

Sosyal konutta KDV indirimi müjdesi! TOKİ Başkanı Ömer Bulut resmen açıkladı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı son dakika açıklamasında Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihaleyi tamamladıklarını kaydederek KDV'yi yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını dile getirdi.

TOKİ Başkanı Bulut açıkladı: Reçetesi var!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, TOKİ yapılarının nasıl bir reçeteyle inşa edildiğini anlattı. İşte detaylar!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut: Yatay mimariden bir gram ödün vermedik!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada 250 bine yakın sosyal konut inşa ettiklerini dile getirerek, “Yatay mimariden bir gram ödün vermedik, bununla da iftihar ediyoruz” şeklinde konuştu.

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Başkan tarafından kuruldu.

İnşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel vefat etti!

Akhisarspor eski başkanı, inşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel yaşamını yitirdi...

70 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yaptığı açıklamada, 70 millet bahçesinin inşaatının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Türk Kızılay Trabzon'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Trabzon Ortahisar'da kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. 

Cunda Adası'nda SİT alanında başlayan inşaat meclis gündeminde!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası'nda bir SİT alanında başlayan inşaat meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Başkanı inşaat sektörü eleştiri Haberi

TOKİ Başkanı inşaat sektörü eleştiri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, " Şöyle bir noktaya geldik maalesef, bir eleştiriyse bütün herkesin, bütün paydaşların aklını başına alması lazım. Diyoruz ki 'bir felaket gelecek, kentsel dönüşüm yapmamız lazım' diyoruz. Masada oturan paydaşlar şunu konuşuyorlar, 'nasıl zenginleşiriz bu felaketten.'" dedi...


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, kentsel dönüşüm konusunda daha ideal bir sisteme ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "Toplum deprem gibi bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaksa bundan nasıl zenginleşiriz diye değil, nasıl bir fedakarlık yapabiliriz bilinciyle yaklaşılmalı" dedi.

TOKİ başkanlığına 1 yıl önce atanan Turan, konut piyasasına ilişkin açıklamalar yaptı. TOKİ'nin doğrudan 49 binin üzerinde, dolaylı olarak da 250 bin seviyesinde istihdamı bulunduğunu belirten Turan, kurumun kar odaklı çalışmayan "sosyal devletin dost eli" niteliğinde bir...