29 / 04 / 2024

toki bizmişen kura sonuçları isim isim tam liste

toki bizmişen kura sonuçları isim isim tam liste

Bizmişen TOKİ Alt Gelir kura sonucu listesi 2+1 henüz belli olmadı. Projede yer alan dairelerin kuraları bugün çekilecek.

TOKİ İlk Evim Bolu ve Karaman kuraları çekildi! İşte TOKİ İlk Evim kura sonucu 1 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Bolu ve Karaman'da hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı.

Adıyaman TOKİ İlk Evim kura çekimleri başladı! TOKİ Adıyaman kura sonuçları 24 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Adıyaman'da inşa edilecek olan toplamda 2650 konut için kura çekimleri de başladı.

Bingöl İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022...

TOKİ kura tarihlerini peş peşe açıkladı! TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak? 2022 TOKİ il il kura çekiliş takvimi

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi olan TOKİ Sosyal Konutlar için kura çekimi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ kura çekimi için yeni takvim belli oldu. TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2022 TOKİ kura çekiliş takvimi ve tüm detayları...

TOKİ İlk Evim kura çekilişi yarın resmen başlıyor! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekilişi için geri sayım başladı. Toplamda 250 bin konut için başvuru yapan 5.1 milyon kişi heyecanla kura çekilişini bekliyor. 

TOKİ İlk Evim kura çekilişi için geri sayım başladı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak lanse edilen ve başvuruların geçtiğimiz günlerde sona erdiği TOKİ İlk Evim kura çekilişi için geri sayım başladı...

TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap kura sonucu 1 Haziran 2020!

TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap kura sonucu 1 Haziran 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap kura sonucu 1 Haziran 2020 ve TOKİ Bizmişen kura sonuçları 2020...

TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Elazığ Bizmişen kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Elazığ'da hayata geçirilecek olan 665 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekildi.

Elazığ Bizmişen TOKİ 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Bizmişen 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. 

TOKİ Elazığ Bizmişen kura sonuçları isim listesi 2019!

TOKİ Elazığ Bizmişen kura sonuçları isim listesi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Elazığ Bizmişen kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Bizmişen projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Elazığ Bizmişen 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Elazığ Bizmişen 2019 projesi nerede? TOKİ Elazığ Bizmişen 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Elazığ Bizmişen 2019 projesi konut fiyatları ne kadar? TOKİ Elazığ Bizmişen 2019 projesinde ödemeler nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Elazığ Bizmişen 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla... 

toki bizmişen kura sonuçları isim isim tam liste Haberi

toki bizmişen kura sonuçları isim isim tam liste

TOKİ tarafından Elazığ Bizmişen'de hayata geçirilen alt gelir projesinde kura heyecanı başladı. Projedeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak. 

Bizmişen Alt Gelir Grubu TOKİ için başvurular 15 Mart 2018 tarihi itibariyle kabul edildi. Proje kapsamında 2+1 konutlar mevcut.

Konut fiyatlarının 119 bin 854 TL ile 147 bin 132 TL arasında değiştiği Bizmişen TOKİ'de minimum taksit bedeli 585,95 TL olarak belirlendi.

Projedeki konutların brüt alanı 76 metrekare ile 78,44 metrekare ile, net alanı ise 59,38 metrekare ile 61,58 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Bizmişen TOKİ Alt Gelir kura sonucu listesi 2+1!
Bizmişen TOKİ Alt Gelir kura sonucu listesi 2+1 henüz belli olmadı. Bizmişen TOKİ Alt Gelir kura sonucu listesi 2+1 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Peşinat bedelinin 14 bin 382...