06 / 05 / 2024

toki borç Kapama Kampanyası 2017

toki borç Kapama Kampanyası 2017

Halkbank, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan "Yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyası"ndan yararlanmak isteyen müşterilerine özel kredi seçeneği sunacak.

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Belediyelerden TOKİ'ye 81 milyonluk borç!

TOKİ’den aldığı evlerin taksitini ödemeyen vatandaşlar için fesih ve dava süreci başlatılırken, İstanbul'da Esenler Belediyesi ile Ağrı Belediyesi aldıkları taşınmazların taksitlerini ödemeyerek TOKİ'ye toplamda 81 milyonluk borç yaptılar...

Borç kapatma kredisi tüm borçlulara umut oldu! Cumhurbaşkanı onayladı!

Borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için borç kapatma kredisi borçlulara umut oldu! Tarihin en büyük borç kapama kredisi Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı! Kamu bankalarından alınabilecek borç kapatma kredisi ile ilgili merak edilenler haberimizde yer alıyor.

ING Bank müşterileri dikkat. Uyarı size yapıldı, bakmak önemli

ING Bank'tan borç kapama kredi hakkında açıklama gerçekleştirildi. Banka tarafından hazırlanan paketle birlikte borcu olan vatandaşlar borcunu kapatabilecek.

TOKİ Niğde Bor projesi için tarih açıklandı! 180 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde Bor 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Niğde 2023 projesinde 180 adet konut yer alacak.

TOKİ'den 'borçlar ödenmiyor' iddiasına cevap!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İdare'nin borçlarını ödemediği ve banka hesaplarında onlarca haciz kararı bulunduğu iddialarını yalanlayarak "Site yönetimleri tarafından yapılan mal ve hizmet alımından kaynaklı icra takipleri ve haciz kararlarıyla TOKİ’nin herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır." dedi.

TOKİ Niğde Bor’da 180 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün konuya ilişkin bir dizi açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Bor Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ'ye olan borç miktarı 32 milyar 662 milyon TL oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ’ye olan borcu bulunan vatandaşların toplam borç miktarının 32 milyar 662 milyon Türk Lirası olduğunu belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan TOKİ borçları açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'ya gitti. ‘Afet Borçlandırma Senedi’ imzalatılmak istenen vatandaşların tepkisi gündeme gelirken Kemal Kılıçdaroğlu da dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

TOKİ'ye olan borç miktarı 26.4 milyar TL oldu!

CHP TBMM Grubu tarafından hazırlanan haftalık ekonomi raporu verilerine göre; vatandaşların banka ve finansman şirketlerine olan borcu 882.3 milyar Türk Lirası oldu. Aynı zamanda vatandaşların TOKİ'ye olan borçları da 26.4 milyar Türk Lirası seviyesine ulaştı.

Bankalar ilan etti! Son dakika kredi desteği!

Kredi kartı borcu ve kredi borcu olan kişiler için bankalar borcunu kapatabiliyor. Peki borç kapama kredisinden yararlanacağınız bankalar hangileridir? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ'den alınan evin tapusu birden çok kişinin üstüne olabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Annem hayattayken Toki’den bir daireyi teslim alıyoruz. Annem bu yeri kullanmakta ve borçları taksitle ben ödemekteyken annem vefat etti. Diğer mirasçılarla anlaşamıyoruz. Bu durum sizce ne olur?' sorusunu cevapladı.

TOKİ Niğde Bor 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

toki borç Kapama Kampanyası 2017 Haberi

toki borç Kapama Kampanyası 2017

Halkbank, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başlatılan ve 21 Ağustos-29 Eylül 2017 tarihleri arasında sürecek "Yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyası"ndan yararlanmak isteyen müşterilerine özel kredi seçeneği sunacağını duyurdu.


Halkbank'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, TOKİ'ye olan borcunu kapatmak için yüzde 20 indirim imkanından yararlanmak isteyenler, 120 aya kadar vade fırsatı sunan Halkbank kredilerine başvurabiliyor. TOKİ tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasına başvurular 21 Ağustos'ta başladı.


Satışları 2015 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksitleri aynı yıl içerisinde başlamış olan konut ve iş yeri sahiplerinin yararlanabileceği indirim kampanyası aylık yüzde 0,92'den başlayan faiz oranları ile 120 aya kadar vade imkanı sağlıyor. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Halkbank Bireysel Bankacılık...