28 / 04 / 2024

toki büyükçekmece alt gelir grubu

toki büyükçekmece alt gelir grubu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Büyükçekmece’de alt gelir grubu vatandaşlara yönelik bir sosyal konut projesini hayata geçireceklerini müjdeledi...

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece, İstanbul depremi için devasa tehlike: 7,5 ila 8 şiddetinde felaket! Binlerce kişinin hayatı tehlikede!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün açıklamalarına göre, Büyükçekmece ilçesi muhtemel İstanbul Depremi'nde büyük bir felakete maruz kalabilir ve yaklaşık 25 bin kişi risk altında olabilir. Ayrıntılar haberimizde...

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

‘Çürük raporlu’ Büyükçekmece Adliye binası hala tahliye edilmedi!

Olası bir depremde ağır hasar ve yıkım riski olduğu için acil boşaltılması bildirilen Büyükçekmece Adliyesi için henüz harekete geçilmedi. Avukat Orhan Kılıç, yüzlerce insanın ölüm tehlikesi yaşadığını aktardı.

Büyükçekmece açıklarında fayın geçtiği bölgelerde kameralı takip!

Büyükçekmece Belediyesi ve DOHAD iş birliğiyle Kumburgaz, Celaliye ve Sinanoba mahallerinde kurulan "Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonları" aracılığıyla fay hattının geçtiği Marmara Denizi'ndeki değişimler kayıt altına alınıyor

TOKİ'den Büyükçekmece'ye ucuz konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Büyükçekmece’de alt gelir grubu vatandaşlara yönelik bir sosyal konut projesini hayata geçireceklerini müjdeledi...

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm başladı!

AFET Riski Altındaki Yapıların Dönüştürülmesi Yasası kapsamında Büyükçekmece'de dönüşüm başladı. Bölgede bin 500 blok Ekim ayına kadar yıkılacak.

Büyükçekmece'deki riskli binalar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ekonomik ömrünü tamamlamış ve afet riski oluşturan binaların yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. Dizdariye Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde ömrünü dolduran riskli yapı, 6306 sayılı "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi" hakkındaki yasa çerçevesinde yıkıldı.

Türkiye Finans Bankası'nın Büyükçekmece'deki arazisine imar izni verildi mi?

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın ipoteği altında bulunan Büyükçekmece’deki bir arazi için istenen imar değişikliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından uygun bulunmadı. Büyükçekmece’deki 6 dönümlük araziye gökdelen yapacaktı...

1996 yılında Büyükçekmece'de 2.900.000.000 liraya daire!

Reşat Altın'ın 7 milyon 464 bin liraya satıldığı 1996 yılında, Büyükçekmece'de inşa edilen Sibakent'te bulunan daireler ortalama 2 milyar 900 milyon liraya (388 adet altın parasına) satılacakmış.

Hasan Akgün: Büyükçekmece'yi birlikte kuracağız!

Hasan Akgün, ilçenin geleceğini ilgilendiren önemli kararların toplumun her katmanının görüşü doğrultusunda alındığının altını çizerek, "Bugüne kadar olduğu ilgi bundan sonrada Büyükçekmece'nin geleceğini birlikte kuracağız" ifadesini kullandı.

toki büyükçekmece alt gelir grubu Haberi

toki büyükçekmece alt gelir grubu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal’la Dizdariye Mahallesi'nde esnaf ziyareti yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Murat Kurum, İstanbul’da da bu noktada 6 bin 300 konutun bulunduğunu ve alt gelir grubuna yönelik başvuruların alındığını söyledi. Büyükçekmece’de de alt gelir grubu vatandaşlara yönelik bir sosyal konut projesini hayata geçireceklerini söyledi.

Bakan Kurum, kentsel dönüşümün öncelikleri olduğunu söyledi. Krurum yenilenmesi gereken yaklaşık 6,7 milyon konut olduğunu belirtti. 

TOKİ'nin o illerdeki projelerine başvuru yağdı!

TOKİ başvuru sayısı kaç...