05 / 05 / 2024

TOKİ Çankırı dönüşüm projesi sözleşme tarihleri

TOKİ Çankırı dönüşüm projesi sözleşme tarihleri

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. 

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

TOKİ, Çankırı kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Çankırı Çerkeş'te 134 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde tahliye anlaşmazlığı!

Uzun zamandır dönüşümü kangren haline gelen İstanbul Fikirtepe için geçtiğimiz sene Çevre Şehircilik Bakanlığı adım attı. Ancak şimdi de tahliyelerle ilgili anlaşmazlıklar başladı. Fikirtepeliler, kendilerine sözlü olarak sunulan vaatlerin yazılı sözleşme haline getirilmesini istiyor.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

O ilçede hak sahipleri 9 yıldır dönüşüm bekliyor!

Kadıköy Fikirtepe'de kentsel dönüşüm mağduru olan vatandaşlar, “Çürük binalarda yaşıyoruz. Gidecek yerimiz yok. Ölmek istemiyoruz!” açıklamasında bulundu. 9 yıl önce başlayan kentsel dönüşüm projesinde müteahhitler sözlerini tutmayınca on binlerce ev sahibi perişan oldu.

Rize Hemşin'de TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Hemşin ilçesinde mahkeme kararına rağmen TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ kentsel dönüşüm projelerini hazırlıyor!

Yılkanur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurtaç Yılmaz, TOKİ'nin kentsel dönüşüm yapılması planlanan bölgenin bütün sorunlarını çözüp kendilerine ulaştırdığını belirtti.

Turan Hançerli: TOKİ kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar üretti!

İstanbul’da yaşanan 4.6 şiddetindeki depremle birlikte yeniden 1999 depreminin etkileti hatırlandı. Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, Avcılar'daki durumu anlatırken, 20 yılın heba edildiğini, TOKİ’nin kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar ürettiğini dile getirdi...

TOKİ Çankırı dönüşüm projesinde sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm projesindeki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Çankırı dönüşüm projesinde sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. 

TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde anlaşmalar sağlanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleriyle anlaşmalar sağlanıyor. 

TOKİ Çankırı dönüşüm projesi sözleşme tarihleri Haberi

TOKİ Çankırı dönüşüm projesi sözleşme tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez kentsel dönüşüm projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi başlıyor. 

Toplam 249 adet konutun yer aldığı proje için son sözleşme dönemi 7 Eylül 2018 olarak belirlendi.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

En düşük konut bedelinin 138 bin 190 TL, en yüksek konut bedelinin ise 222 bin TL olarak belirlendiği proje için vade süresi 120 ay, 156 ay ve 180 ay.

TOKİ Çankırı dönüşüm projesi için aylık taksit tutarları 575,80 TL ile 1.671 TL arasında...