04 / 05 / 2024

toki Çiftlikköy

toki Çiftlikköy

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, TOKİ ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini, Yalova'da dar ve orta gelirli vatandaşlara yönelik toplu konut projesinin hayata geçirileceğini müjdeledi...

Çiftlikköy'de kentsel dönüşümün önü açılıyor: 5-6 kata kadar imar verilmesi planlanıyor!

Çiftlikköy Belediye Başkan aday adayı olan Adil Yele ilçede deprem öncesi binaların kentsel dönüşüme girmesini sağlamak için 5-6 kata kadar imar vereceklerini açıkladı.

Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 18 Ekim'de!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 4 bin 602 metrekare alana sahip.

Çiftlikköy Belediyesi'nden Yalova'da arsa fırsatı!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan 451,44 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Sahil Mahallesi'nde yer alıyor.

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da 2 arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy Sultaniye Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Sahil Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çiftlikköy Belediyesi, Yalova'da iki arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy ilçesinde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

EPP'den Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da dört arsa satacak! Kaçırmayın!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Yalova Çiftlikköy için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'ne ait ''154 kV Çiftlikköy GIS İrtibatları Proje'' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergahlara isabet eden taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde Genel Müdürlük tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Çiftlikköy Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Mülkiyeti Çiftlikköy Belediye Başkanlığına ait olan Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi sınırları içerisinde yer alan 10 adet gayrimenkul toplamda 10 milyon 575 bin 462 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Çiftlikköy Belediyesi'nden 13.2 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi, Çiftlikköy Belediye sınırları içerisinde bulunan mülkiyeti belediyeye ait olan 13 arsayı 13 milyon 203 bin 611 TL bedel ile satışa çıkardı. 

Yalova Çiftlikköy Belediyesi'nden 16.3 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi'nde bulunan 13 arsayı satıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 16 milyon 389 bin TL olarak belirlendi.

Yalova Çiftlikköy'de 9.4 milyara 14 arsa!

Çiftlikköy Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ile Siteler Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 4 Nisan'da gerçekleşecek..

toki Çiftlikköy Haberi

toki Çiftlikköy

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, TOKİ ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini, Yalova'da dar ve orta gelirli vatandaşlara yönelik toplu konut projesinin hayata geçirileceğini müjdeledi. Salman, TOKİ'nin sadece Yalova merkezde değil Altınova ve Çiftlikköy'de de çalışma yapmak istediğini söyledi Erhan ERDOĞAN Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Yalova'da toplu konut yapmak için kolları sıvadı. TOKİ daha önce Yalova'da bir toplu konut dairesini daha hayata geçirmişti. Adnan Menderes Mahallesi'nde 2007 yılında dar gelirli 144 kişiyi konut sahibi yapan TOKİ, Yalova'da Dİr proje daha gerçekleştirmek için Sadece Merkez Değil Salman, öte yandan TOKİ'nin sadece Yalova merkezinde bir çalışma yapmak istemediğini dile getirdi. Yapılan toplantıda Çınarcık, Çiftlikköy ve Altınova Belediyesi'nden yetkililerin de hazır bulunduğu ve oralara da çalışma yapılmak istendiğini sözlerine ekleyen Salman, şöyle konuştu: "TOKİ'den...