07 / 05 / 2024

toki deprem evleri

toki deprem evleri

Depremin terörle mücadele kadar önemli, siyaset üstü bir konu olduğundan bahseden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yerinde dönüşümün gerekirse TOKİ tarafından yapılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem yaralarını TOKİ saracak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da yaşanan depremle ilgili, ''TOKİ olarak hemen adımlarımızı atıp, yapılması gerekenleri yapacak ve kimseyi de aç, açıkta inşallah bırakmayacağız'' şeklinde konuştu.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

Galatasaray ve TOKİ, deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı!

Galatasaray Kulübü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında deprem bölgesine 300 kalıcı konut inşa edilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

Prefabrik deprem evleri ne kadar? 2023 prefabrik ev fiyatları kaç TL?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinden sonra birçok kişi evsiz kaldı. Geçici konut olarak ise prefabrik evlere yöneldiler. Peki, Prefabrik deprem evleri ne kadar? İşte detaylar...

Kaç şiddetinde deprem evleri yıkar? AFAD deprem bilgilerini nereden alıyor?

Deprem, Türkiye’nin gerçeklerinden biridir. Bundan dolayı her vatandaşın deprem hakkında bilmesi gereken minimum bilgiler vardır. Kaç şiddetinde deprem evleri yıkar? İşte deprem hakkında araştırılan sorular ve yanıtlar!

TOKİ deprem konutlarının fiyatları belli oldu mu? TOKİ deprem konutları satılabilir mi?

TOKİ deprem konutları şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İşte TOKİ deprem konutlarına dair detaylar!

TOKİ deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu! TOKİ konutlarının ödemesi nasıl olacak?

Deprem sonrası TOKİ'nin inşa edeceği deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu. İşte detaylar...

Deprem bölgesine kaç konut yapılacak? TOKİ deprem konutları ödeme koşulları nelerdir?

Kahramanmaraş merkezli ve on ili de derinden etkileyen asrın felaketinin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Yıkılan binaların yerine TOKİ deprem konutları inşa edileceğini açıkladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ deprem konutları ne zaman yapılacak? Deprem konutları nereye yapılacak? İşte 11 ilde TOKİ listesi!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem beraberinde on ili de derinden sarstı. Bu olaydan sonra TOKİ deprem bölgelerinde hareket geçti! İşte detaylar!

TOKİ deprem bölgesine konut yapacak! Tam 199 bin 739 konutun il il listeleri

TOKİ tarafından deprem bölgesine yapılacak olan konutların sayısı tam olarak 199 bin 739. Şehir şehir TOKİ listeleri yayınlandı.

TOKİ deprem sonrası onlarca kentte 2-3 bin TL taksitle konut satacak! Depremde sadece TOKİ konutları yıkılmamıştı!

TOKİ birçok kentte konut satışı yapacağının müjdesini verdi. İşte konut satışı yapılacak kentler ve konut sayısı.

TOKİ deprem sınavını tam notla geçti! 'Evlerinize girebilirsiniz'

TOKİ tarafından inşa edilen binalar 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 4.17'de 7,7; Elbistan ilçesinde saat 13.24'te 7,6 büyüklüğündeki depremlerden sağlamlığıyla hasarsız çıktı.

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

toki deprem evleri Haberi

toki deprem evleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı’da mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Hürriyet'ten Aysel Alp'in haberine göre; depremzedeler için yapılacak projelerle ilgili konuşan Kurum, “Kasım ayı içerisinde TOKİ, inşaatları yerinde ve rezerv alanda olmak üzere başlatmış olacak ve 1 yıl içerisinde de inşaatları tamamlayıp sizlere teslim etmeyi öngörüyoruz” dedi. Kurum konteyner kentin de pazartesi günü hazır olacağını da açıkladı.

Kentsel dönüşümün kendilerinin veya bir belediye başkanının başarısı değil, Türkiye’nin başarısı olduğunu ifade eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dönüşümün el birliğiyle yapılması gerektiğini söyledi. Plan ve Bütçe Komisyonu’nda bakanlık bütçesi görüşmelerinde muhalefet milletvekillerinin kentsel dönüşüme yönelik eleştirilerine cevap veren Kurum, yerinde dönüşüm için gerekirse TOKİ eliyle yapım desteği vereceklerini söyledi.

YÜZDE 50 FAİZ DESTEĞİ

Depremin terörle mücadele kadar önemli, siyaset üstü bir...