11 / 05 / 2024

toki dünyaya açılma

toki dünyaya açılma

MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, konut satışlarında rekora doğru gidildiğini belirterek , ‘Biz TOKİ eliyle dünya ülkelerinde de konutlar yapmalıyız’ dedi.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

‘Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, teknolojik gelişime yönelik açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, "Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz" şeklinde konuştu.

AFAD'a 25 milyon TL bağış yapan Nusret dünyaya seslendi!

"Saltbea" hareketiyle dünyada ünlenen Nusret Gökçe, AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı. Bir video paylaşan Nusret, bakın dünyaya nasıl seslendi?

Afrika Birliğinden dünyaya çağrı: Faizleri askıya alın!

Afrika Birliği Dönem Başkanı ve Güney Afrika Devlet Başkanı Cyril Ramaphosa, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomi üzerindeki olumsuz etkileri nedeniyle dünyaya faiz ödemelerini askıya alma çağrısı yaptı. 

Kristal Türkiye Bursa'dan dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul Danışmanlığı markası Kristal Türkiye, İstanbul genel müdürlük açılışını geçtiğimiz gün Bursa franchise ofislerinin sahibi ve kıymetli gayrimenkul danışmanlarının katılımıyla Bebek’te düzenlendi.

Deprem tecrübemizi dünyaya aktarmalıyız!

KOÜ Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış, "Kocaeli, 17 Ağustos'tan sonra depremlere karşı inanılmaz bir deneyim kazandı. Kocaeli'nin bu deneyimi dünyaya örnek olması gerekirken yeterince dünyada yer almadı. Bu deneyimi dünyaya aktarmamız gerekiyor" dedi...

Emel Onur’dan RE/MAX’a IRM eğitimi ile dünyaya açılma fırsatı!

ABD’nin en bilinen gayrimenkul danışmanlarından Lead Consulting Group CEO'su Emel Onur'un RE/MAX gayrimenkul danışmanlarına verdiği IRM eğitimi ile 25 katılımcı Realtor sertifikası alarak, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği üyesi olmak için hak kazandı.

Türk markaları İstanbul Havalimanı'yla dünyaya açılacak!

İstanbul Havalimanı yerli hazır giyim markalarını dünyaya açan yeni kapı olacak. Türk markaları açtıkları gösterişli mağazalarda transit yolculara hazırladıkları özel koleksiyonlarla hem kendi markalarını hem de Türkiye’yi tanıtma görevini üstlenmiş olacak.

Ra Student Residence dünyaya açılmayı hedefliyor!

Öğrenci konaklamasına yeni nesil bir yaklaşım getiren Ra Student Residence, dünyaya açılmayı hedefliyor...

İstanbul Havalimanı'na taşınma tarihleri dünyaya duyuruldu!

İstanbul Havalimanına transfer programı dünyaya da resmen açıklandı. NOTAM'da İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci kademeli olarak gerçekleştirilecek. Taşınma 1 Mart 2019 saat 03:00'de başlayacak.

Japon yapımı 'mobil cami' dünyaya açılıyor!

Dünyada metrekare başına arazi fiyatlarının en pahalı olduğu yer olan Japonya'da 'mobil cami' üretildi. Dünyaya açılması planlanan ve Müslüman sporcular için üretilen camiye 45 ülkeden sipariş geldi.

DASK Afet Yönetim Sistemi dünyaya referans olacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kayacı yaptığı açıklamada "Afet derecesinde sayılabilecek olası büyük depremler için gerçekleştirdiğimiz yeni DASK Afet Yönetim Sistemi projemiz, konusunda dünyaya referans olabilecek yatırım ve iş birlikleriyle yürütülüyor." dedi..

İnşaat sektöründe hedef 8 milyar olmalı!

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, ‘80 milyon değil, 8 milyar için kolları sıvamak gerek’ sloganından hareketle, Türk inşaat şirketlerine dünyaya açılma çağrısında bulunuyoruz." dedi

toki dünyaya açılma Haberi

toki dünyaya açılma

MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, konut satışlarında rekora doğru gidildiğini belirterek , ‘Biz TOKİ eliyle dünya ülkelerinde de konutlar yapmalıyız’ dedi. 


MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD, İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu tarafından hazırlanan "İnşaat Sektöründe Türkiye’nin Dünyadaki Konumu ve Gelecek

Projeksiyonu" konulu raporu sundu.


6 yılda 600 bin konut


MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, Türkiye’de konut satışlarında balon

etkisinin olamayacağını söyledi.  Özdemir şöyle devam etti: “17-25 Aralık girişimleri olmasaydı konut satışında yeni bir rekor kırmış olacaktık. 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat hacmini hedefliyorsak Ortadoğu ve Kuzey Afrika’ya uzanmalıyız. Ortadoğu’da Suudi Arabistan, Irak, İran, Afrika’da Cezayir, Libya, sahra altı ülkelerin muazzam bir konut ihtiyacı var. Bizim TOKİ gibi son 6 yılda 600 bin konut yapmış...