02 / 10 / 2024

toki düşük faizli konut

toki düşük faizli konut

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı dar gelirliye düşük faizli konut kredisi kampanyasında TOKİ de yer alacak. İşte TOKİ 20 yıl vadeli konut 2019 detayları...

En düşük faizli konut kredisinde son dakika! Aylık taksit ödemelerini görenler inanamıyor!

Ev almak isteyenler en düşük konut kredisi faiz oranının hangi bankada olduğunu merak ederken, Ziraat Bankası da konut kredisi faiz oranını 2.79 olarak açıkladı.

Düşük faizde değil, yüksek faizde konut fiyatları düşmüşken, ev almak iyidir! 

Düşük faizli konut kredisi ile ev almayanlar sık sık pişmanlıklarını dile getiriyor. Peki düşük faizde fiyatlar artıyor mu? İşte konu ile ilgili detaylar...

Düşük faizli konut kredisi almayan bin pişman oldu! Yüzde 0.74 faiz ve 170 ay vadeli kredinin taksiti şu an 3.200 TL!

Konut kredisi faizleri fırlamışken, şimdi gündeme geçmişte verilen düşük faizli krediler geldi. Peki yüzde 0.74 faiz ve 170 ay vade ile çekilen konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? İşte ayrıntılar...  

Düşük faizli konut kredisi fiyatları nasıl etkileyecek? 

Sektör kaynaklarına göre, kamu bankaları düşük faizli konut kredisi kampanyası başlatmayı planladığı belirtildi. Peki düşük faizli kredi sektörü nasıl etkileyecek? 

Kamu bankalarından düşük faizli konut kredisi hamlesi! Oranlar ortaya çıktı!

Sektör kaynakları tarafından kamu bankalarının düşük faizli konut kredisi kampanyası başlatacağı hatta faiz oranlarının da belli olduğu aktarıldı.

1.20 faizli konut kredisinde kulisler hareketlendi! Kimler düşük faizli kredi alabilir? 

Düşük faizli konut kredisi için araştırmalar hızlanırken, kulisler de hareketlendi. Peki kimler düşük faizli kredi alabilir? İşte düşük faizli konut kredisi şartları...

Düşük faizli kredi kampanyasıyla konut fiyatları yine ralliye başlar!

İstanbul'daki konut fiyatlarında, ölçülebilen son 14 yılın en yüksek reel fiyat düşüşü görülürken 12,6 bin takipçili Hilmi Bozdağ yaptığı paylaşımda konutta talep birikmesi olduğunu söyleyerek, düşük faizli kredi kampanyası olduğu noktada konut fiyatlarının yine ralliye başlayacağını belirtti.

Opel Corsa'ya 92 bin 900 TL'lik Haziran 2024 indirimi geldi! Corsa'da bu ay hem düşük faiz hem de indirim fırsatı var!

En çok satan otomobiller arasında yer alan Opel Corsa'ya bu ay 92 bin 900 TL'lik indirim geldi. Peki Corsa'nın Haziran 2024 fiyatları ne kadar? İşte düşük faizli kredi fırsatı sunulan Corsa Haziran 2024 fiyatları...

KİPTAŞ'tan kamu bankalarına çağrı: Çürük yapılar için düşük faizli kredi imkanı sunun, kefil biziz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda kentsel dönüşümdeki borç yükünün vatandaşları zorladığını belirterek, kamu bankalarına kentsel dönüşüm için resmi yazı yazdığını ve vatandaşlara kefil olacaklarını söyledi.

Prof. Dr. Hakan Kara açıkladı: Düşük faizli TL kredi için gereken şart...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini sabit tutarak yüzde 50 seviyesinde bırakmasına rağmen tüketici, konut ve taşıt kredisinde faizler çok yüksek. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara TL krediye düşük koşullarda erişmek için formülü verdi.

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! En düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024 ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki en düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Sıfır otomobillerde, sıfır ve düşük faizli araç kredisi fırsatları! 

Son dönemde, bankaların taşıt kredisi faiz oranlarını yüzde 4'ün üzerine çıkarması ve krediye erişimdeki yaşanan kısıtlamalar, potansiyel otomobil alıcılarını da zor bir durumda bırakıyor. Birçok otomotiv markası, satışlarını artırmak için cazip kredi kampanyaları başlattı. 

1.5 milyon konut kredisi veren bankalar hangileri? Düşük faizli konut kredisi fırsatları...

Günümüzde vatandaşlar ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek için düşük faizli konut kredisi seçeneklerini araştırıp merak ediyorlar. 

toki düşük faizli konut Haberi

toki düşük faizli konut

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından dün açıklanan 20 yıl vadeli konut kredisi modelinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) da yer alacak. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı yeni modelin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu ay içerisinde açıklanacak ve bu ay içerisinde başlayacak. 

TOKİ 20 yıl vadeli konut 2019 kampanyasında faiz oranlarının yüzde 0,50 bandında olması bekleniyor. Dar gelirli ve asgari ücretli aileleri hedefletyen yeni modelle her yıl en az 100 bin vatandaş faydalanarak ev sahibi olacak.

TOKİ 20 yıl vadeli konut 2019 kampanyasında Türkiye'de uygulanmış tarihin en düşük faiz oranı kullandırılacak. 

200 bin TL'lik kredi için alternatif ödeme planları

Tutar : 200 bin TL
Faiz (Yüzde) : 0.50
Vade (Ay) : 240
Aylık taksit : 1.432 TL
Toplam...