02 / 05 / 2024

toki emekli kampanyası detayları

toki emekli kampanyası detayları

Emekliler için ucuz konut hayata geçiyor. Başbakan Davutoğlu'nun masasındaki dosyaya göre, TOKİ 341 liradan başlayan taksitlerle emekliyi ev sahibi yapacak.

Emekliler bayram edecek! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank'ın emekli kampanyası peş peşe açıklandı! 

Temmuz ayında uygulanan emekli zammının ardından bankaların emekli maaş promosyon ödemelerinde de artış yapıldı. Peki en yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor? İşte, 2022 emekli promosyon kampanyası hakkında merak edilenler...

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

2016 TOKİ Emekli Balıkesir Manyas Konutları başvuru şartları!

Başvuru bedelinin 500 TL olduğu TOKİ Emekli Balıkesir Manyas Evleri' nde 240 aya varan vade sağlanıyor. İşte 2016 TOKİ Emekli Balıkesir Manyas Konutları başvuru şartları...

TOKİ Emekli Sivas İmranlı Evleri başvuruları bugün başladı!

TOKİ Emekli Sivas İmranlı Evleri başvuruları bugün başladı. Ödemelere göre 240 aya kadar taksit sağlanan projede toplamda 109 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ Emekli başvurusu işlemleri!

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ Emekli başvurusu işlemleri bugün başladı. Peşinatların 10 bin 200 TL olarak belirlendiği TOKİ Çankırı projesinde konut tipleri 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan başvuru işlemleri bugün başlıyor!

TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan başvuru işlemleri bugün başlıyor. Projede 250 adet daire emekliler için satışta. Kuraların 6 Mayıs 2016 gününde yapılacağı projede başvuru bedeli 500 lira olarak belirlendi.

Bilecik Bozüyük TOKİ emekli başvuru bedeli!

Toplamda 197 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi. Bilecik Bozüyük TOKİ emekli başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi.

Aksaray Merkez TOKİ emekli başvuru işlemleri 2016!

Toplamda 300 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli 500 lira olarak belirlendi. Ödemelere göre konutlar için 240 aya varan vade sağlanıyor. İşte Aksaray Merkez TOKİ emekli başvuru işlemleri 2016...

Kayseri Mimarsinan TOKİ emekli başvuruları!

Toplamda 250 adet konutun satışa çıkarılacağı projede başvurular 6 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Projede daireler 2+1 olarak tasarlandı. Kayseri Mimarsinan TOKİ emekli başvuruları 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

Hatay Reyhanlı TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli!

Hatay Reyhanlı TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli 500 TL olarak belirtildi. Konutlar için başvuruların 14 Mart Pazartesi günü başlayacağı projede toplam 150 adet konut satışa çıkarıldı.

Kastamonu Merkez TOKİ emekli başvuru ücreti!

Kastamonu Merkez TOKİ emekli başvuru ücreti kapsamında 500 TL isteniyor. Toplamda 200 adet konutun emekli kategorisinde satışa sunulduğu projede fiyatlar henüz netleşmedi.

Balıkesir Manyas TOKİ emekli başvuru şartı!

TOKİ Balıkesir Manyas'ta başvuru bedeli olarak 500 TL isteniyor. Projenin başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş tarafından yürütülecek. İşte Balıkesir Manyas TOKİ emekli başvuru şartı...

Kocaeli Kandıra TOKİ emekli başvuru 2016!

TOKİ Kocaeli Kandıra Evleri fiyatları henüz açıklanmadı. Projede kura yöntemiyle 272 adet konut satışa çıkarılıyor. İşte Kocaeli Kandıra TOKİ emekli başvuru 2016 detayları...

toki emekli kampanyası detayları Haberi

toki emekli kampanyası detayları

Bir evim olsun' diyen emeklilerin hayalleri gerçek oluyor. Kira ödemek yerine kendi evlerinin taksitlerini ödemek isteyen emekliler, muradına eriyor. TAKVIM, Basbakan Ahmet Davutoglu'nun masasındaki, emeklilere ucuz konut dosyasının ayrıntılarına ulastı. Proje onaylanırsa, Toplu Konut Idaresi Baskanlıgı (TOKI) emeklileri 341 liradan baslayan taksitlerle evlendirecek. Geçtigimiz günlerde TOKI Baskanı M. Ergün Turan'ın TAKVIM'e müjdesini verdigi, emeklilere konut yapımına sıcak baktıkları açıklamalarının ardından, Çalısma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de emeklilere konut için yesil ısık yakmıstı. Bakan Çelik, Basbakan Ahmet Davutoglu'na emeklinin konut talebini iletmisti. Emekliler dört gözle Basbakan'ın verecegi kararı bekliyor. TOKI'nin dar gelirliler için yaptıgı konutlara bakıldıgında en düsük taksit tutarının 341 lira oldugu görülüyor. Emekliler için planlanan konutların aylık taksitlerinin de bu rakam civarında olması bekleniyor. Iste Basbakan...