23 / 07 / 2024

TOKİ emeklilere 3 bin 635 konut teslim etti

TOKİ emeklilere 3 bin 635 konut teslim etti

Türkiye’nin hemen hemen her ilinde emekliler ve dar gelirli vatandaşlar için konut üreten Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şimdiye kadar emeklilere 3 bin 635 konut teslim etti.

O ilde emeklilere müjde! 3 Bin TL SGK'dan 5 Bin TL belediyeden, kimler 8 Bin TL ikramiye alabilecek?

Emekliler bayram ikramiyelerini alacakları zamanı bekliyorlar. Hükümet tarafından verilecek olan 3 bin TL bayram ikramiyesinin yanı sıra bir belediye de 5 bin TL emeklilere ikramiye vereceğini duyurdu. Kimler bu ikramiyeden faydalanacak? 

TOKİ'den 3 şehre 562 yeni konut müjdesi! TOKİ duyurular 2024: Bu illerde yaşayanlar hemen bakın!

TOKİ tarafından 3 şehirde 562 yeni konut inşa edilecek. Peki TOKİ'nin 3 ildeki 562 yeni konutu hangi mahallelerde yükselecek? İhale tarihleri ne zaman? İşte TOKİ Nisan 2024 yeni projeler...

Emeklilere 3 bin TL bayram ikramiyesi komisyondan geçti!

Milyonlarca emeklinin dört gözle başladığı bayram ikramiyesinin 3 bin Türk Lirası'na yükseltilmesini öngören madde komisyondan geçti.

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı zammı için 3 yeni formül! Emeklilere seyyanen zam var mı? 

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı zammı için 3 yeni formülün masada olduğu iddia edildi. Peki emeklilere seyyanen zam var mı? Emekliler acil bakın...

Emeklilere 3. ikramiyede son dakika! Emeklilere 29 Ekim ikramiyesi verilecek mi? Acil bakın!

Emeklilere 3. ikramiyedeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Emeklilere 29 Ekim ikramiyesi verilecek mi? Acil bakın...

Emeklilere 3'lü zam formülü uygulanacak! Kamu işçilerine verilen zam rekor kırdı

Kamu işçileri için tespit edilen 6 aylık zam seviyesinin emeklilere de referans olacağı söyledi. Bu bağlamda, Temmuz ayında memurlar ve emeklilere 3'lü zam formülü uygulanacak. Hem memurların hem de emeklilerin aylıklarına iletilecek refah payı için kanuni düzenleme çalışmaları sürüyor.

Emeklilere 3 yılda 1 verilen ek ödemeler başladı! İşte bankaların güncel duyurusu!

5 Banka birden emeklilere 3 yılda bir verilen ek ödeme için start verdi. Emeklilerin yüzünü TEB Bankası, Garanti Bankası, ING, İş Bankası ve Akbank güldürdü. Tüm detayları ile paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı düğmeye bastı! Emeklilere 3 bankadan 40.000 TL ödeme!

Emeklilere yeni kampanya. Emekli vatandaşlara 3 bankadan 40 bin TL. Tüm detaylar bugün paylaşıldı. İşte detaylar!

TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesini resmen tanıttı. Peki TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 sosyal konut (ucuz konut) projesindeki 3 oda 1 salon evler ne kadar? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

Kimse evsiz kalmasın diye TOKİ 3 yılda 213 bin konut inşa etti!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), son 3 yıl içinde toplamda 213 bin konut yaptı. Şuanda ise toplamda 775 şantiyede toplam 144 bin konut ile diğer donatıların inşaatına devam ediyor.

Emeklilere bayram öncesi 3 bin 500 lira maaş ödemesi! Son tarih açıklandı

Emeklilere Kurban Bayramı öncesi 3 bin 500 lira maş ödemesi yapılacak Ödemeyle ilgili detaylar açıklandı. Emeklilerin bütçesine katkı olarak ödenecek paranın hesaplara yatırılması için gereken son tarih de açıklandı. İşte detaylar...

Emeklilere ödenecek bayram ikramiyesi tutarı duyanları yerinden fırlattı! 3 bin lira bile olsaydı...

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'in açıkladığı emeklilere bayram ikramiyesi tutarı açıklaması emeklilerde tam bir soğuk duş etkisi yarattı. Pek çok emekli bayram ikramiyesinin bin 500 liradan iki bayramda 3 bin lira şeklinde ödense bile sorunlarına çare olmayacağını dile getirdi.

Milyonlarca emekli dikkat! Garanti BBVA’dan emeklilere 3 bin TL’ye varan ödül fırsatı!

Maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emekli vatandaşlar 3 bin liraya varan ödül kazanma şansı yakalıyor.

TOKİ emeklilere 3 bin 635 konut teslim etti Haberi

TOKİ emeklilere 3 bin 635 konut teslim etti

2016 yılında 60 bin konut üretmeyi hedefleyen TOKİ şimdiye kadar emeklilere 3 bin 635 konut teslim etti.

37 ilde konut projesi yürüten TOKİ, arazi sıkıntısının yaşandığı İstanbul gibi büyük şehirlerde ise yapılan konutların yüzde 25’ini emeklilere ayırıyor. TOKİ Başkanı Ergün Turan, TOKİ’nin 1984-2002 arasında 43 bin, 2002-2015 arasında ise 690 bin konut ürettiğini belirterek, 2016 hedefini 60 bin konuta çıkarttıklarını söyledi.


37 İLDE PROJE


Emeklilerin de konut sahibi olması için yaptıkları çalışmalara dikkat çeken Turan, bu kapsamda 240 ay vadeyle 250 lira taksitle Anadolu’nun birçok şehrinde emeklileri ev sahibi yapmak için çalıştıklarını kaydetti. Turan “341 lira taksitle konut edindiriyoruz. Batman’da bin 472 konutu emeklilere yönelik yaptık” dedi. 37 vilayette emeklilere yönelik proje yürüttüklerini kaydeden Turan, “Valiliklerle görüşüyoruz. Şu ana kadar emeklilere 3...