06 / 05 / 2024

toki emekliye ikinci bahar projesinde konya var mı

toki emekliye ikinci bahar projesinde konya var mı

Beyşehir Belediyesi, ilçede yaşayan emeklilerin de konut sahibi olabilmesi için çalışma başlattı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'deki emeklilerin de bir konut sahibi olup kiradan kurtulması için harekete geçtiklerini anlattı.

Emekliye ek zam, asgari ücrete ikinci zam var mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Kimsenin şüphesi olmasın!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emekliye ek zam ve asgari ücrette ikinci artış ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Peki beklenen zamlar olacak mı?

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine müjde! 2. zam için tarih verildi!

SGK Uzmanı Özgür Erdursun emekliye ikinci zam için tarih verdi. Peki emeklilere seçim öncesi yeni bir zam daha mı geliyor? İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Memur ve emekliye ikinci zam mı geliyor? Ekonomist Selçuk Geçer asıl zam için tarih verdi! Koşun hemen bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer, memur ve emekliye yapılan yüzde 25 zammın sadece bir kaç ay süreceğini söyleyerek ikinci zammın geleceğini açıkladı ve tarih verdi. Koşun hemen bakın!

TOKİ'den emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesi! 81 ilde resmen talep toplanıyor!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen TOKİ 2022 projeleri için talep toplanıyor. TOKİ, emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesini verdi. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm ayırıntılar...

Emeklilere bayram ikramiyesi ödemesinde ikinci perde! Kurban'da emekliye çifte zam iddiası

Milyonlarca emekliye Ramazan Bayramı'nda yapılmayan ikramiye zammının Kurban Bayramı'nda yapılacağı iddiası gündeme geldi. Kurban Bayramı birinci gün 9 Temmuz Cumartesi son günü ise 12 Temmuz Salı. Hükümet Temmuz'da maaşlara çifte zam mı açıklayacak? İşte detaylar..

TOKİ ikinci yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra bitiyor!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ikinci yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra bitiyor.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 7 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyasını bu yıl ikinci defa başlatıyor. TOKİ'nin indirim kampanyası için başvuru tarihi 21 Eylül olarak belirlendi.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 9 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu sene ikinci defa başlıyor. İndirim kampanyasına başvurular 21 Eylül tarihinde alınmaya başlanacak. 

TOKİ ikinci indirim kampanyası 10 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek. İndirim kampanyası için başvurular 21 Eylül tarihinde başlayacak.

TOKİ'den 2021'de ikinci indirim kampanyası geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, merakla beklenen TOKİ indirim kampanyasının bu yıl ikinci defa 21 Eylül tarihinde tekrarlanacağını söyledi.

TOKİ'den emekliye 2021 fırsatı!

TOKİ her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce emekliyi ev sahibi yapmak için kolları sıvadı. İşte TOKİ emekliye ev İstanbul 2021 projeleri...

toki emekliye ikinci bahar projesinde konya var mı Haberi

toki emekliye ikinci bahar projesinde konya var mı

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, ilçe genelinde yaşayan emeklilerin de konut sahibi olabilmesi için çalışma başlattı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’de yaşayan emeklilerin de Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin emeklilere yönelik geliştirdiği toplu konut projesi kapsamında konut sahibi olabilmeleri için mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Özaltun, muhtarlarla yaptığı toplantıda, emeklilerin konut sahibi olabilmeleri için başvurularına ilişkin ön talep alınması gerektiğini belirterek, ön talep formlarının doldurulması ve hayata geçirilmesi için çalışma başlatılan projeyle ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.


Başkan Özaltun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında TOKİ tarafından 17 ilde toplam 4 bin 354 konut inşa edilmesi için ön talepler alındığını hatırlattı. Bu iller arasında Konya’nın da yer aldığını belirten Özaltun, Beyşehir ilçesinde yaşayıp herhangi bir konutu...