03 / 05 / 2024

TOKİ EPP Emlak Yönetim

TOKİ EPP Emlak Yönetim

TOKİ iştiraki Emlak Planlama İnşaat Projesi’nin (EPP) bir kuruluşu olarak 2009’da kurulan Emlak Yönetim A.Ş., bilinçli profesyonel konut yönetimi hizmeti sunmaktadır. İşte Emlak Yönetim A.Ş.’nin site yönetimi hizmetleri…

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Adıyaman'daki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından temeli atılan 26 bin 312 konuttan kaba inşaatı tamamlananlarda dış cephe çalışmalarına başlandı.

O ilimizde 10 konut ve 32 iş yeri KDV’den muaf satılıyor! 14 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın…

O ilimizde 10 konut ve 32 iş yeri KDV’den muaf Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve Emlak Konut güvencesiyle satılacak! 14 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın…

Fikirtepe'de bakanlık, TOKİ ve Emlak Konut eliyle inşaatların yapım sürecine giriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından inşa edilecek Yeni Fikirtepe Projesi'nin yapım sürecine girdiğini açıkladı.

Emlak Konut GYO'dan Avcılar Firuzköy'e yeni proje!

Emlak Konut GYO, TOKİ mülkiyetinde yer alan Avcılar Firuzköy'deki 1 milyon 971 bin 786 metrekarelik arsayı 1 milyar 420 milyon TL'ye satın aldı. TOKİ ve Emlak Konut GYO arasında protokol imzalandı. 

Gayrimenkul sahipleri dikkat! Yeni taksit ödemeleri belli oldu!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında TOKİ ve Emlak Konut’tan ev alan vatandaşların nisan ve mayıs konut taksitlerini ertelediklerini açıklayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni taksit ödemelerinin detaylarını paylaştı.

TOKİ ve Emlak Konut taksitlerine Corona virüs ertelemesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler hakkında açıklamalarda bulundu. Kurum, ''TOKİ ve Emlak Konut’tan ev alan vatandaşlarımızın bu süreçte mağdur olmamaları için nisan ve mayıs ayı konut taksitlerini erteliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yatay mimariye sahip projeler üretelim!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dikey mimari ile şehirlerimize ihanet etmiş oluruz. Yatay mimari ile medeniyetimizi inşa etmiş ve gerçekten şehirleşmenin ne olduğunu dünyaya gösterme imkanını buluruz. Bu adımları TOKİ'yle Emlak Konut'la ortak, gerekirse ortaklaşa adımlar atın'' dedi.

Kentsel dönüşümde parsel bilmecesi!

Kentsel dönüşümde TOKİ ve Emlak Konut'un ada bazındaki projelerde ön plana çıkacağını söyleyen Tahir Tellioğlu, "Mahalle aralarında ve sokaklarda parsel bazlı yapılar yüzde 70'ini oluşturuyoruz. Bunları kim yapacak? Şartlar tekrar kontrol edilmeli, yoksa hedefe ulaşılamaz" dedi...

Milli Emlak'ın Mall of İstanbul'daki arazisi torunlara mı devredildi?

Mall of İstanbul projesinin yapıldığı alanda TOKİ, Milli Emlak'a ait 90 dönümlük araziyi konut yapma gerekçesiyle alıp düşük bir bedelle Torunlar'a devrettiği iddiası ortaya atıldı. 

Emlak Konut GYO 141,1 milyon TL'lik hisse aldı!

Emlak Konut GYO, halen 33 milyon 150 bin adet hissesi Emlak Konut'a ait olan EPP'nin TOKİ'ye ait 31 milyon 850 bin adet hissesini 141 milyon 120 bin TL bedel üzerinden satın aldı.

WE Haliç Gaziosmanpaşa'da tersine göç başlattı!

TOKİ ve Emlak Konut’un en büyük müteahhit firmalarından biri olan Ilgın İnşaat, Türkiye’nin ilk master planlı kentsel dönüşüm projesi WE Haliç ile Gaziosmanpaşa’nın sosyo- kültürel dönüşüme katkı sağlıyor.

Markalı konutun yeni üssü Başakşehir oldu!

İstanbul’un Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir, son 10 yılda TOKİ, Kiptaş, Emlak Konut’un liderliğinde Artaş İnşaat’tan Makro İnşaat’a, Fuzul İnşaat’tan Tahincioğlu İnşaat’a kadar markalı konut üreticilerinin yatırım üssü haline geldi.

TOKİ EPP Emlak Yönetim Haberi

TOKİ EPP Emlak Yönetim


Emlak Yönetim A.Ş. hangi ihtiyaca yönelik kuruldu?


Planlı kentleşme ve konut programı, bilinçli profesyonel konut yönetimi talebini arttırmıştır. Bu çerçevede oluşan yaşam alanlarında, profesyonel yönetim ve hizmet danışmanlığı ihtiyacını, 1300 saha çalışanı ve 45 idari personeli ile Türkiye’de ilk sıralarda yer alan, Emlak Yönetim Hizmetleri A.Ş. 2009 yılından beri faaliyetlerini öncü kuruluş olarak yürütmektedir. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraklerinden Emlak Planlama İnşaat Projesi’nin (EPP) bir kuruluşu olarak faaliyetlerine başlamıştır.



Emlak Yönetim A.Ş. hangi kurumlara ve kuruluşlara hizmet vermektedir?


Başta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Emlak Konut GYO A.Ş., Emlak Planlama İnşaat Proje A.Ş. ve özel sitelerin ürettiği yerleşim bölgeleri olmak üzere, yerleşim biriminden bağımsız kompleks iş merkezleri ve butik alışveriş merkezlerinin yanı sıra Türkiye genelinde uygulamaya geçen kentsel dönüşüm çerçevesinde Çevre...