19 / 05 / 2024

toki evleri açık arttırması ne zaman

toki evleri açık arttırması ne zaman

TOKİ yeni yılda satışa çıkaracağı taşınmazları üç ayrı ödeme şekli ile alıcıya sunacak. Taşınmazlar yüzde 10 peşin 240 ay vade, yüzde 10 peşin 120 ay vade ve yüzde 15 peşin ve 120 vade seçenekleriyle satılacak...

Depremzedeler ev beklerken konutlar açık artırma ile satılmış!

6 Şubat'ın yıl dönümünde aradan bir yıl geçmesine rağmen başta barınma olmak üzere bölgede temel sorunlar hala daha sürüyor. Depremzedelerin çadır ve konteynerlarda kaldığı Osmaniye'de TOKİ'nin yaptırdığı evleri açık artırmada sattığı ve bazı kişilerin 3-4 ev aldığı kaydedildi.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki 40 adet 3+1 konut satılıyor!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım projesinde yer alan 40 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı!

Gaziantep'te, evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

İhlas Marmara Evleri 2.Kısım'a fitness salonu geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen İhlas Marmara Evleri 2. Kısmı’nda açtığı Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi hizmet vermeye başladı. SPA Merkezi niteliğinde olan merkezin içine fitness salonu da yapılıyor.

TOKİ'nin açık artırma ihalesine 8 milyon TL teklif geldi!

TURYAP, TOKİ’ye ait 29 ildeki 205 taşınmazı açık artırmaya çıkardı. 3 saat içinde 8 milyon liralık teklif alındı. Müzayedede muhammen bedel toplamı 5 milyon 600 bin TL olan taşınmazlar yüzde 30 artış göstererek toplamda 8 milyon 57 bin TL teklif aldı.

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kaman TOKİ Evleri!

Başvuruların 22 Temmuz 2016 gününe kabul edileceği Kaman TOKİ Evleri'in kura çekimi 3 Ağustos'ta gerçekleşecek. Projede toplam 63 konut satışa çıkıyor.

toki evleri açık arttırması ne zaman Haberi

toki evleri açık arttırması ne zaman


TOKİ, yeni yılın ilk haftasında yatırımcılara “özel koşullarda” işyeri satışı gerçekleştirecek. İdare, 23 ilde 108 işyeri ve bir konutu açık artırma yöntemiyle satacak.

TOKİ yeni yılda satışa çıkaracağı taşınmazları üç ayrı ödeme şekli ile alıcıya sunacak. Taşınmazlar yüzde 10 peşin 240 ay vade, yüzde 10 peşin 120 ay vade ve yüzde 15 peşin ve 120 vade seçenekleriyle satılacak. Müzayedede teklifler açık arttırma yöntemiyle alınacak. 


Yeni yılda 240 ay vadeyle işyeri

TOKİ’nin yüzde 10 peşin 240 ay vade ile satışını gerçekleştireceği işyerleri; “Trabzon-Bahçecik 2. Etap, Trabzon-Merkez Zağnos Vadisi, Gaziantep-Islahiye, Malatya-Beydağı, Giresun-Alucra, Bursa-Nilüfer Kayapa, Tokat-Merkez Dedeli, Kahramanmaraş-Afşin, Kahramanmaraş-Türkoğlu, Yozgat-Boğazlıyan, Yozgat-Merkez Eskipazar ve Çorum-Merkez Celilkırı”da bulunuyor.

İdarenin İstanbul-Bahçeşehir Projesi’ndeki işyerleri yüzde 10 peşin 120 ay vadeli olarak satışa sunulacak. Diğer projeler kapsamındaki işyerlerinin satışı da yüzde...