18 / 05 / 2024

toki eyyübiye ağız ve diş hastalıkları merkezi

toki eyyübiye ağız ve diş hastalıkları merkezi

Şanlıurfa'nın en kalabalık ilçesi durumunda olan Eyyübiye'ye 50 yataklı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yaptırılıyor. Proje şu anda yüzde 70 seviyesine ulaştı.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

Şanlıurfa Eyyübiye'de 81 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor!

Eyyübiye Belediyesi Turkuaz Hizmet Sanayi ve Ticaret A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Kadıkendi ve Yenice mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve merak edilenler...

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Elinde euro olanlar acil baksın! Euro 2 gün sonra bu seviyeleri görebilir! Görenlerin ağzı açık kaldı...

Euro/dolar paritesi haftanın üçüncü işlem gününde de 1'in altında işlem görmeye devam ediyor. Elinde euro olanlar acil baksın! Euro bugün kaç TL? Euro bugün ne kadar? Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı. İşte 24 Ağustos 2022 euro kuru...

Emekli promosyonunda son dakika! Bankalar kesenin ağzını açtı! Ödemeler 8250 TL'yi buldu! Garanti, Akbank, Ziraat, TEB..

Emekli promosyonunda yarış kızıştı. Bankalar müşteri çekmek için kesenin ağzını açtı. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor? İşte detaylar...

Merkez Bankası'nın gizli dolar adımı duyanları şoke etti! Duyanların ağzı açık kaldı

Türkiye'de artan döviz kuru nedeniyle sıkışan iç piyasa ABD Merkez Bankası FED'in peş peşe fazi artrıım sinyalleri nedeniyle dipsiz bir krizin içine mi çekiliyor? Canlı yayında dile getirilen Merkez Bankası'nın gizli dolar hamlesi duyanların ağzını açıkta bıraktı.

Asgari ücrete ek zam sonrası gelecek yeni zammı Fatih Portakal açıkladı! Rakamı duyanların ağzı açık kalacak

Asgari ücrete 1 Temmuz'da gelen yüzde 30 zam miktarı çalışanın cebine girmeden ürünlere gelen zamla anında erimeye başladı. Zam furyasına ilk yumurtayla başlandı. İkinci rekor zammın neye geleceğini Faith Portakal açıkladı. Duyanların ağzı açık kalacak!

Fırladı! Altın yatırımcısının ağzı kulaklarında! Bu rakamlar çok konuşulacak! Son dakika altın fiyatları 21 Haziran 2022

Milyonlarca yatırımı ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatlarının yükselişe geçtiğini gören altın yatırımcısının ağzı kulaklarında. Peki gram altın, çeyrek altın, 22 ayar atın ne kadar? İşte son dakika altın fiyatları 21 Haziran 2022.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de 367 konutun yapımı tamamlanıyor!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 367 konut ve 35 işyerinin yapımı bitme aşamasına geldi. 

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

toki eyyübiye ağız ve diş hastalıkları merkezi Haberi

toki eyyübiye ağız ve diş hastalıkları merkezi

Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) alınan bilgiye göre, geçen yıl Mart ayında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik tarafından temeli atılan proje şu anda yüzde 70 seviyesinde.


İnşaatın bu yıl ortalarında bitirilmesi öngörülüyor. 

Proje, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) binası dışında çevre düzenlemesi ve altyapı işini de içine alıyor. 


Eyyübiye ilçesinde 7 bin 500 metrekarelik bir alanı kapsayan proje için 10 milyon liranın üzerinde harcama yapılacağı bildirildi.

ADSM'de, engeli kliniği, 2 acil kliniği, mahkûm kliniği ve 2 ameliyathane yer alacak. 

Şanlıurfa'da diş hekimi sıkıntısı nedeniyle ADSM açılsa bile az sayıda bir Doktorla hizmet...