08 / 05 / 2024

TOKİ Felaket

TOKİ Felaket

Mimarlar Odası, Samsun'daki felaketin ardından Ankara'da da dere yatağında yapımı devam eden TOKİ inşaatına dikkat çekti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, afetlere karşı 'Felaket Kurtarma Merkezi' kuruyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehire ait olan verileri, afet durumlarına karşı koruma altına almak ve bir sorun karşısında anında müdahale etmek için Felaket Kurtarma Merkezi projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Olası büyük deprem, sel ve yangın gibi büyük afet gibi durumlarda kurum faaliyete ge

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

UYARI: Trakya'da Büyük Felaket Alarmı! İstanbul da Tehlike Altında!

Meteoroloji uzmanları, Trakya Bölgesi için felaket senaryosuna dair endişe verici uyarılarını peş peşe sıralıyor. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'daki vatandaşlar, gelecek günlerde karşılaşabilecekleri olumsuz hava koşulları konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Naci Görür’den iki bölge için dehşete düşüren uyarı! Oraları etkilenirse felaket olur!

Kahramanmaraş merkezli felaketin geleceğini önceden duyuran Prof. Dr. Naci Görür, bu kez çok önemli bir uyarı daha yaptı. Aynı zamanda Bilim Akademisi Üyesi de olan Görür, Türkiye’deki iki faya dikkat çekerek, “İnşallah bunlar etkilenmez, çünkü o zaman felaket olur” ifadelerini kullandı.

Selçuk Geçer, doların patlayacağı tarihi açıkladı! Felaket geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kurundaki yükselişin söneceğini belirterek 'Felaket geliyor' uyarısında bulundu.

Dolara hücum başlayacak uyarısı: Türkiye'de felaket yaşanacak

Doların Kur Korumalı Mevduat ve hükümet tarafından devreye alınan diğer enstrümanlara rağmen 18 liraya kadar yeniden yükselmesi "kıyamet" alameti olarak yorumlandı. Uzmanlar Kur Korumalı Mevduat uygulaması bitince dolara hücum başlayacağını ve ülkede felaket yaşanacağını söylüyor.

Uzmanlar felaket demişti Süper bono satışından vaz mı geçildi?

Kur korumalı mevduat hesabının ardından benzeri bir hamlenin de bonolar üzerinden geleceği beklenirken, Süper Bono uygulamasından vazgeçildiği iddiası ekonomi piyasalarının kalbine düştü. Ekonomistlerin üst üste “felaket olur” uyarıları bir yana iktidarın uygulamayı şimdilik rafa kaldırdığı konuşulu

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Deprem açısından bakıldığında Türkiye'nin durumu tam bir felaket!

Prof. Dr. Celal Şengör, İstanbul ve çevresinin 7.2 büyüklüğünde bir deprem tehdidi altında olduğunu söylüyor ve, “Deprem açısından bakıldığında Türkiye'nin durumu tam bir felaket. Bu felaket geldiğinde maalesef bağımsızlığımızı kaybedeceğiz" diyor.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

TOKİ Felaket Haberi

TOKİ Felaket

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Mamak'taki TOKİ inşaatının durumuna dikkat çekerek, dere yatağına yapımı süren inşaatın yeni felaketlere yol açabileceği konusunda uyarıda bulundu.


soL haber'de yer alan habere göre; Mimarlar Odası, Mamak'taki TOKİ konutlarının dere yatağında olduğunu açıklayarak, durumun vehametine dikkat çekti. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Ali Hakkan yaptığı açıklamada, Mamak'ta TOKİ konutlarının dere yatağında olduğunu söyleyerek, "Mamak'ta bulunan konutlar, Hatip Çayı'nın tam üzerinde, yer seçimi çok yanlış, Binalar su içinde duruyor, bu giderek sorunlara yol açacak, büyük sıkıntılarla karşılaşılabilir, yetkilileri uyarıyoruz" dedi.


SAMSUN'DA SEL FELAKETİ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ


"Başbakan cibiliyetten yoksun diyor ama"

Mimarlar Odası olarak defalarca uyarmalarına rağmen, dere yataklarına konut yapımına devam edildiğini belirten Hakkan şöyle konuştu: "Başbakan Mimarlar Odası ve Oda yöneticilerini de bağlayıcı şekilde cibilliyetten yoksun diye nitelendirmeler de...