06 / 05 / 2024

toki galatasaray tesisi

toki galatasaray tesisi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kemerburgaz’daki 12,6 hektarlık ormanlık arazisi imara açıldı. İmara açılan alana Galatasaray Spor Kulübü için de tesis yapılacak.

Galatasaray ve TOKİ, deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı!

Galatasaray Kulübü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında deprem bölgesine 300 kalıcı konut inşa edilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

TOKİ Zeytin Dalı sosyal tesisi hizmete girdi!

Bor Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve 5 ay gibi bir kısa sürede yapımı tamamlanan TOKİ Zeytin Dalı Sosyal Tesisi halkın hizmetine açıldı. 

Galatasaray tesisi için Kemerburgaz’a imar onayı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kemerburgaz’daki 12,6 hektarlık ormanlık arazisi imara açıldı. İmara açılan alana Galatasaray Spor Kulübü için de tesis yapılacak.

Galatasaray'ın Kemerburgaz tesisi bugün tanıtılacak!

Haftalardır konuşulan Galatasaray Olağan Mali Kongresi bugün yapılacak. Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin mali ve idari ibrası üyelerin oyuna sunulacak. Son yaşana istifaların ardından muhalefet Özbek'e iyice yüklenirken, kongrenin gergin geçmesi bekleniyor.

Galatasaray'ın kendisine yakışan bir tesise ihtiyacı var!

Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri'ni taşıma projeleriyle ilgili görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti: "Bu anlaşmalar yapılmaz üzere. Florya'yı taşımak için bu civarda bir tesisi Galatasaray'a kazandırmak istiyoruz. " dedi.

Galatasaray'ın Florya Tesisi Kasımpaşa'ya mı taşınacak?

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulüp ile Hugo Boss arasındaki iş birliğinin ikinci yılı dolayısıyla İstinye Park Hugo Boss Store'da düzenlenen tanıtımda derbiye ve gündeme dair açıklamalar yaptı. İşte başkan Özbek'in tesislerle ilgili soruya verdiği yanıt şöyle:

Galatasaray'ın Riva projesinin detayları belli oldu!

Galatasaray'da her zaman konuşulan ve tartışılan Riva için Dursun Özbek ve yönetimi yeni bir proje üretti. Yönetimin yaptırdığı projeye göre villalar, ticari alanlar, otel, okul ve futbol tesisi Riva’da G.Saray’ın arazisinin içinde yer alacak.

Kızılcahamam TOKİ Sosyal Tesisi'nin yapımına başlandı!

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkam Muhittin Güney TOKİ Konutlarına yapılacak olan sosyal tesis bina yapımı için talimatını verdi. Güney, sosyal tesisi TOKİ sakinlerine hediye edecek.

Galatasaray Adası en kısa sürede sosyal tesisi olarak kullanılacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, olağanüstü genel kurulda alınan karar doğrultusunda Galatasaray Adası'nı en kısa sürede sosyal tesis olarak kullanıma sokacaklarını söyledi.

1998 yılında Galatasaray, Sefaköy'de kompleks inşa edecek!

1998 yılında Milli Emlak'tan Sefaköy'de 80 bin metrekarelik arsa kiralayan Galatasaray Kulübü, 30 yıllığına kiraladıkları arsaya spor tesisi ile birlikte otel ve alışveriş merkezi inşa edecekmiş.

2006 yılında Galatasaray, TOKİ'nin hesaplarını alt üst etmiş!

2006 yılında Galatasaray, Seyrantepe arazisine stad inşa edecek TOKİ'den, Amsterdam Arena Stadı'nın aynısını istemiş. Talep edilen stadın 100 milyon euro'ya mal olacak olması, TOKİ'nin hesaplarını alt üst etmiş.

2006 yılında Galatasaray'ın stad problemini TOKİ çözecek!

2006 yılında Galatasaray'ın stad problemi, Toplu Konut İdaresi'nin devreye girmesiyle 900 milyon dolarlık dev bir projeye dönüşecekmiş. Kulüp, 41 dönümlük Ali Sami Yen'i TOKİ'ye devredecekmiş.

Galatasaray Gaziosmanpaşa'da altyapı tesisi kuracak!

6 Nisan'da başlayacak olan Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm yıkımları üzerine Galatasaray bölgede 250 dönümlük arazi üzerinde proje geliştirecek...

toki galatasaray tesisi Haberi

toki galatasaray tesisi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul'un Kemerburgaz bölgesinde bulunan 12,6 hektarlık ormanlık arazisnin imar planı değişti. Değişiklikte alanın imara açıldığı açıklandı.

İmara onay

Birgün Gazetesi'nden Uğur Şahin'in haberine göre, ormanlık alana Galatasaray Spor Kulübü için spor tesisleri kurulacak. 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği ile Kapalı Spor Tesisi Alanı ve Ağaçlandırılacak Alan amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı onaylandı.

TOKİ ve Emlak Konut anlaştı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ortaklığında anlaşma imzalandı. Anlaşmaya göre, Florya’da bulunan, 6.6 hektarlık Galatasaray Metin Oktay Tesisleri Kemerburgaz’daki 12,6 hektarlık alana taşınacak. 

Orman Genel Müdürlüğü'nden olumsuz görüş

İmar planına ilişkin Orman Genel Müdürlüğü, ‘olumsuz’ görüş verdi. Müdürlükten yapılan açıklama şu şekilde: “Ormanlık alanların ve orman alanı olarak kullanılmak üzere idaremize tahsis edilmiş veya...