27 / 04 / 2024

TOKİ Gölcükte yurt mu inşa edecek

TOKİ Gölcükte yurt mu inşa edecek

Kocaeli'nin en büyük sorunun olan öğrenci yurtlarının yetersizliğine TOKİ tarafından iyi bir haber geldi. TOKİ Gölcük'te 300 kişilik öğrenci yurdu yapacak. Öğrencilerin barınma sorunu bir nebze olsun giderilecek...

Gölcük TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Gölcük TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 398 adet konut bulunuyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe kura sonuçları 17.04.2019!

TOKİ Gölcük Sivritepe kura sonuçları 17.04.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 284 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi tarihi 2019!

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe başvuruları bugün sona eriyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de hayata geçirilen TOKİ evleri için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Kocaeli Gölcük 541 konut ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Kocaeli Gölcük 541 konut ihalesi bugün yapılacak.

Gölcük Sivritepe'ye 541 konut geliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kocaeli Gölcük'te gerçekleşecek Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Sivritepe'de inşa edilecek 541 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek.

Gölcük TOKİ Konutları için arazi bulunması bekleniyor!

Gölcük'te TOKİ Konutları hayata geçirilmesi için arazi bulunması bekleniyor. Arsa bulunduğu takdirde TOKİ Konutları için çalışmalar başlayacak.

Kocaeli Gölcüklü emeklilerin TOKİ'den beklentisi büyük!

Başkanı Ali Osman Kılıç, Kocaeli Gölcüklü emeklilerin TOKİ evlerini büyük merakla beklediklerini belirtti. Kılıç, ''Emeklilerin TOKİ'den büyük beklentisi var" dedi.

TOKİ Kocaeli Gölcük 601 konut ihalesi 14 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli ili, Gölcük İlçesi,Sivritepe Rezerv Yapı Alanı 601 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Kocaeli Gölcük 601 konut ihalesi 14 Mart'ta.

Kocaeli Gölcük TOKİ Evleri'ne 1750 müracat!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kocaeli Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, evi olmayan emekliler için hayata geçirilecek olan TOKİ Evleri konusunda bilgi verdi.

Gölcük'te dönüşümün son detayları konuşuluyor!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşümün son detaylarını konuşmak üzere Ankara´da Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile bir araya geldi...

Gölcük İhsaniye Stadı yenilendi!

Uzun yıllar Gölcükspor’a evsahipliği yapan, İhsaniye Stadı, Şirinköy Stadı’nın zeminin yenilenme çalışmaları nedeniyle, 2.5 sezon sonra bir kez daha Gölcükspor’un maçlarına evsahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Gölcük'teki metruk yapılar yıkılıyor!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´in talimatları doğrultusunda, belediye ekipleri vatandaşlardan gelen taleplere en iyi şekilde cevap verebilmek için özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

TOKİ Gölcükte yurt mu inşa edecek Haberi

TOKİ Gölcükte yurt mu inşa edecek


Kocaeli'nin en büyük sorunun olan öğrenci yurtlarının yetersizliğine TOKİ tarafından iyi bir haber geldi. TOKİ Gölcük'te 300 kişilik öğrenci yurdu yapacak. Yapılacak olan öğrenci yurdu ile ilgili ihale bugün gerçekleştirilecek. İhaleyi kazanan firma yurt inşaatını bir buçuk yılda bitirecek. Bu yurdun tamamlanmasının ardından özellikle Gölcük'e yakın bölgelerde bulunan yerleşkelere okuyan öğrenciler bir nebze olsun yerleşkelerde barınma sorununu gidermiş olacak. 



Mavi...