05 / 05 / 2024

toki gültepe teslim

toki gültepe teslim

Altındağ'da çarpık yapılaşmanın önünü kesen Başkan Tiryaki ve ekibi, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiriyor. TOKİ'nin Gültepe'de (Çinçin) hayata geçirdiği TOKİ Gültepe 3.etabın anahtar teslimlerine az kaldı...

İzmir Gültepe kentsel dönüşüm planları yargıya taşınıyor!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Konak Belediyesi tarafından hazırlanan ve kamuoyunda Gültepe Planları olarak bilinen kentsel dönüşüm planının iptali için dava açılacağını belirtti.

Konak Gültepe kentsel dönüşümde ilk kazma 1 yıl içinde vurulacak!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konal Gültepe Mahallesinde kentsel dönüşüm için planların çıkarıldığını ve ilk kazmanında 1 yıl içinde vurulacağının planlandığını söyledi.

Gültepe'nin imar planları askıya çıktı!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının askıya çıkmasının ardından muhtarlar ve vatandaşların sorularına cevap verdi. 

Gültepe imar planları oy birliği ile kabul edildi!

Gültepe Belediyesi İmar Planları, Konak Belediyesi Aralık ayı olağan toplantısının ikinci oturumunda oy birliği ile kabul edildi. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu projeden sonra Beşetepeler Bölgesi'ne başlayacaklarını söyledi...

Küçükçekmece Gültepe İlkokulu'ndaki çatlaklar velileri kaygılandırdı!

Eğitime ara verilen Küçükçekmece Gültepe İlkokulu'ndaki çatlaklar velilerin kaygısını artırdı.

Gültepe'nin yeni imar planları beklemede!

Konak’ın yapılaşma sorunu en fazla olan semtlerinden Gültepe için hazırlanan yeni imar planları ‘eksiklikler’ nedeniyle beklemeye alındı.

Mustafa Gültepe: Atıl kamu binalarını istiyoruz!

Geçen yıl, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) başkanlığına seçilen Talu Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Gültepe’nin en önemli projelerinde biri Anadolu’daki atıl kamu binalarını alıp burada ileri teknoloji hazır giyim üretimi yapmak.

Gültepe planlarına onay çıkmadı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Konak Belediyesi'nin Gültepe bölgesi için hazırladığı imar planlarına, İZSU'nun önerilerine yer verilmediği nedeniyle onay vermedi.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

Mustafa Gültepe: Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın!

Hazır giyim endüstrisinde kapasite kullanımının maksimum seviyelere çıktığını açıklayan Mustafa Gültepe, "Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın" dedi.

Kayseri Gültepe'de 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi'deki arsayı ihale ile satıyor. İhale 17 Ekim'de gerçekleşecek..

İzmir Gültepe'nin imar planları meclisten geçti!

İzmir Konak  Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısı düzenlendi. Gültepe imar planları, komisyonlarda görüşüldükten sonra meclis onayından geçti.

İzmit Gültepe'deki metruk bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Gültepe Mahallesi'nde bulunan metruk binayı yıktı.

toki gültepe teslim Haberi

toki gültepe teslim

Altındağ'da değişim tüm hızıyla devam ediyor. İhtiyaçlara yönelik yatırımlar yapan Tiryaki, Gültepe Mahallesi'ne de bambaşka bir görünüm kazandırıyor. 


Gültepe (Çinçin) Toplu konutlarının 1. ve 2. etabının tamamlanmasının ardından başlanan 3. etabın inşaatında da sona yaklaşıldı. Bugüne kadar Çinçin'de toplam 2000 gecekondunun yıkıldığı alanda bambaşka bir mahalle doğdu. Çinçin 3. Etap Toplu Konutları'nda Noter huzurunda gerçekleşen kura çekimleriyle 289 aile, yeni evlerine taşınmak için gün sayıyor. 


Sözleşme süresi 29 Kasımda bitiyor Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'na ait Bl-1, Bl-3, C2 ve C3 bloklarında bulunan 122 dairenin teslimi için de sözleşme imzalama süresi devam ediyor. Hak sahipleri, 29 Kasım 2013 tarihine kadar Ulus Halk Bankası Şubesi'nden sözleşme imzalayabilecek. Hak sahiplerinin yeni yılla birlikte evlerine taşınmaları bekleniyor. 


Hakan Pala/Ankara İlke...