30 / 04 / 2024

TOKİ için yol çalışması başladı

TOKİ için yol çalışması başladı

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak 970 konutluk toplu konut projesi için yol çalışmalarına başlandı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz çalışmalarla ilgili konuştu.

İşlenmeyen tarım arazilerini üretime kazandırmak için kiralama yönteminde yol haritası belli oldu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı, tarım arazilerinin daha verimli kullanılması ve kullanılamayan arazilerin de üretime kazandırılması için yol haritasını oluşturdu.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

Sanayide düşük karbonlu üretim için yol haritası hazırlığı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında sınırda karbon düzenlemesine tabi olacak düşük karbonlu üretime yönelik çalışma yaptıklarını belirterek, "Demir-çelik, alüminyum, çimento ve gübre sektörleri için yol haritası çalışmaları bitme aşamasında" dedi.

Uzmanlardan ‘depremzede’ için hukuki yol haritası! 30 yıl geçse de konut sahibi dava açıp hakkını arayabilir!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedeler yaralarını sarmaya çalışırken, ağır yıkımlarda sorumluluğu veya kusurları bulunan bazı müteahhitler de gözaltına alınmaya başladı. Olayı hukuki boyuttan değerlendiren uzmanlar depremzedeler için hukuki yol haritası çıkardı.

TOKİ çıkmayan parasını ne zaman alacak 2022? TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?

TOKİ’nin kuralarında ismi çıkmayan vatandaşlar, başvuru paralarını nasıl geri alabileceklerini araştırıyor. İşte “TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?” sorusunun araştırılan yanıtı!

TOKİ 2022 arsa ve iş yeri başvuruları başladı! Taksitli ve faizsiz arsa fırsatı için hemen başvurun!

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında arsa ve iş yeri başvuruları bugün başlıyor. Elektrik, su ve stabilize yol altyapıları tamamlanmış, imar planı yapılmış ve inşaat yapmaya hazır 1 milyon arsa ile 10 bin iş yeri için başvuru 7 Kasım tarihine kadar sürecek. İşte ayrıntılar...

TOKİ'nin o il için başvuruları yarın sona eriyor! O parayı ödemeden 240 ay vadeyle konut fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi başvuruları yarın sona eriyor. Ankara TOKİ için 240 ay vade sağlanıyor. 

EYT’liler için atılacak adımlar belli oldu. Tüm EYT’lilerin gözü bu haberde

EYT’liler için yol haritası belirlendi. 5 aşamadan oluşan maddelere göre, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için atılacak adımlar da netlik kazandı. 8 Eylül 1999 öncesinde ilk kez sigortalı olarak işe başlayanlar için gerçekleştirilecek çalışmanın detayları ise haberimizde…

Konut fiyatları için yol haritası belirleniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomide yol haritasının belirleneceğini dile getirerek konut fiyatlarının aşağı çekilmesi için gerekli adımların atılacağını dile getirdi. 

İstanbul'da deprem için yol haritası belirleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi koordinatörlüğünde Deprem ve Doğal Afet Komisyonu ile İstanbul’da kentsel dönüşüm ve deprem konusundaki yol haritasının belirlenmesi için toplantı gerçekleşti. 

Bayraklı'da kentsel dönüşüm için yol haritası belirlenecek! 

İzmir Bayraklı Belediyesi kentsel dönüşüm için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) üyeleriyle bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşümde izlenecek adımlar hakkında görüşleri değerlendirdi. 

TOKİ için konut kredisi nasıl çekilir? 

Türkiye genelinde dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ'nin uygun fiyatta konut satışları devam ediyor. Peki, TOKİ için konut kredisi çekilebilir mi? Hangi bankalar TOKİ için konut kredisi veriyor? İşte detaylar...

TOKİ için yol çalışması başladı Haberi

TOKİ için yol çalışması başladı


Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak 970 konutluk toplu konut projesi için yol çalışmalarına başlandı. 


Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 16 Ekim tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyede devrolan 150 bin metrekarelik arazi için projenin tamamlandığını vurguladı. 5 bin kişilik modern mahalle için ilk adımı attıklarını ifade eden Yılmaz, yol çalışmalara başladıklarını söyledi. 


Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Yılmaz, bunun bin konutluk ilk bölümünü Gemlik Belediyesi'nin yapacağını bildirdi. İlçenin en sağlam zeminli bölgelerinden birisi olan Cihatlı mevkiinde depreme dayanıklı okulu, sosyal tesisleri, camii, spor tesisleri, yolları ve yeşil alanı olan 5 bin kişilik modern bir mahalle oluşturacaklarını vurgulayan Yılmaz, bu önemli projenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. 


Yılmaz, 970 konutun yüzde onunun evi olmayan emeklilere, geri kalanını evi...