30 / 04 / 2024

TOKİ ihale 16 Mart 2015

TOKİ ihale 16 Mart 2015

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Gölhisar 50 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

TOKİ Adıyaman Çelikhan 252 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Çelikhan 252 adet konut, 1'er adet cami, okul, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Burdur Gölhisar'da 50 yataklı hastane yaptırıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Gölhisar'da 50 yataklı devlet hastanesi yaptırıyor. Projenin inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi yapım işi ihalesi 16 Mart'ta gerçekleşecek.

İzmir'de bir konut sitesi ayaklandı! Yönetime 16 milyon TL'lik 'usulsüz ihale' suçlaması!

İzmir Karşıyaka'da  604 daireli konut sitesinde yaşayanlar 16 milyon liralık 'usulsüz ihale' için site yönetime tepki göstererek yürüyüş gerçekleştirdi.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa'da satılık 4 arsa!

Osmangazi Belediye Başkanlığı Bursa Osmangazi'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Bilecik projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 287 konutluk yeni projede son dakika!

TOKİ Bilecik projesi için yeni tarih açıklandı... O ilçedeki 287 konutluk yeni projede son dakika...İşte Bilecik TOKİ ihale detayları...

Yalova'da arsa arayanlar dikkat! Belediye iki arsa satacak! 

Yalova İli Kadıköy Belediye Bakanlığı, Yalova Kadıköy'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 16 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yatırımcılar 16 Ocak’taki ihaleyi kaçırmayın! Hazarbaba Kayak Merkezi 25 yıllığına kiraya veriliyor!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Elazığ’da Hazarbaba Kayak Merkezi yatırım karşılığında 25 yıllığına kiraya verilecek. Merakla beklenen ihale 16 Ocak’ta yapılacak.

Arnavutköy Belediyesi 29 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 29 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 16 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Pamukkale Belediyesi'nden satılık ev ve arsa fırsatı!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Pamukkale'de ev ve arsa satacak. Merakla beklenen ihale 16 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye Petrolleri'nden büyük fırsat! Ankara'da aylık 300 TL'ye gayrimenkul kiralıyor!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü'nde yer alan gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu ihale 16 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Atatürk Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin açıklama! 

TOKİ, Atatürk Havalimanı'na ilişkin bazı internet sitelerinde yer verilen haberlerle ilgili yazılı açıklamada bulundu. TOKİ, ihale kararının bildirilmesinden önce herhangi bir çalışmaya başlanmadığını belirtti.

Emlak Konut GYO'dan 2022'de 16 dev ihale!

Emlak Konut GYO, 2022 yılı ihale programını açıkladı. Emlak Konut GYO 2022'de 16 dev ihale gerçekleştirecek. 

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. ihale 16 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin temeli atılıyor!

Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ihale süreci tamamlandı. Proje hakkında konuşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ''Kentsel dönüşümle ilgili TOKİ ihale sürecini tamamladı. İnşallah yakında projenin temeli atılacak ve hemşehrilerimiz konutlarına kavuşacak'' dedi.

TOKİ ihale 16 Mart 2015 Haberi

TOKİ ihale 16 Mart 2015

Burdur ili Gölhisar ilçesi 50 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 


İhale Kayıt Numarası: 2015/16005  

1-İdarenin

a) Adresi: T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı Küçükçekmece/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: (0212) 495 40 40 - (0212) 470 03 16

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak 50 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan...