02 / 05 / 2024

toki ikinci indirim kampanyası tarihleri

toki ikinci indirim kampanyası tarihleri

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her sene düzenlenen indirim kampanyasının ikincisi 21 Eylül'de başlıyor.

Motorine bir indirim daha geldi! Hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? Tek tek açıklandı! 

Brent petrol fiyatının 80 doların altına gerilemesinin ardından akaryakıtta peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. Motorine ikinci indirim de bugün geldi. Peki hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar? İşte BP, Opet, Shell, Total, PO 8 Aralık 2023 fiyat listesi... 

Motorinde ikinci indirim hemen yarın geliyor! Sürücülere peş peşe müjde: Fiyatlar 35 liraya düşecek!

Sürücülerin son zamanlarda merakla beklediği akaryakıt fiyatlarında peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. Motorine dün gece yarısından itibaren 1.34 TL indirim gelmişti. Yarın fiyatlar yeniden düşecek. İşte o rakamlar...

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Benzine ikinci indirim pompaya yansıdı! İşte güncel akaryakıt fiyatları

Benzine dün gece gelen indirimin ardından bu gece de indirim geldi. Motorinde ise bu gece de fiyat değişimi yaşanmadı.  Uzman isim akaryakıt fiyatlarının gelecek dönemdeki seyrini anlatarak “Ben kısa vadede düşüş beklemiyorum” diye konuştu.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başvurusu nereden yapılır? TOKİ 2023 indirim kampanyası şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2023 yılında başlattığı yüzde 25 indirim detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başvurusu nereden yapılır? TOKİ 2023 indirim kampanyası şartları neler? İşte detaylar...

TOKİ'de indirim müjdesi! Bakan oranı açıkladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, TOKİ'den konut ve iş yeri alan vatandaşların kalan borçlarını peşin ödemek istemeleri durumunda yüzde 25 indirimden faydalanabileceğini duyurdu.

Beko’dan görülmemiş indirim! Buhar kazanlı ütü alımlarına ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim geldi!

Beko’tan ağustos ayına özel küçük ev aletlerine indirim haberi geldi. Elektrikli ev aleti denilince akla ilk gelen üreticilerden Beko, küçük ev aletlerinde ikinci alımlarda yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu.

TOKİ 25 indirim kampanyası için son gün bugün! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının başlatmış olduğu yüzde 25 indirim kampanyası için son gün bugün...

TOKİ'den indirim hamlesi! Yüzde 25 düşecek

TOKİ konutu olanlar dikkat! TOKİ için her yıl iki kere düzenlenen indirim kampanyasında yeni gelişme yaşandı. 24 Nisan’da başlıyor. TOKİ’den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşlar, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 indirimden faydalanabilecek.

Motorine ikinci indirim, LPG'ye zam geldi! Akaryakıtta Şubat depremi! Total, Opet, PO, BP 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü akaryakıt fiyatlarını merak ediyor. Motorine ikinci indirim, LPG'ye zam geldi! Akaryakıtta Şubat depremi! Total, Opet, PO, BP 3 Şubat 2023 fiyat listesi

TOKİ 2022 indirim kampanyasından 38 bin 532 kişi yararlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) dün itibarıyla sona eren yüzde 25 indirim kampanyasından 38 bin 532 kişinin faydalandığını belirtti.

TOKİ 2022 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor! Yüzde 25 indirim fırsatını sakın kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve TOKİ'ye borcu olanları yakından ilgilendiren indirim kampanyası 3 gün sonra sona erecek. İşte TOKİ'ye borcu olanları ilgilendiren TOKİ indirim kampanyası 2022 ile ilgili merak edilen detaylar...

Altın küpelerde büyük kampanya! İkinci ürüne yüzde 50 indirim! Aris pırlanta 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Aris pırlantada altın küpe almak isteyenler için ikinci fırsat sunuldu. Altın küpelerde ikinci ürüne net yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Peki altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpeler kaç TL? İşte Aris Pırlanta altın küpe fiyat listesi 12 Ekim 2022...

toki ikinci indirim kampanyası tarihleri Haberi

toki ikinci indirim kampanyası tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl düzenlenen indirim kampanyasının ikincisi 2 gün sonra başlıyor.

TOKİ'nin ikinci indirim kampanyasından satışları 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar yapılmış ve geri ödeme taksiti 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri yararlanabilecek.

Yüzde 24 indirim sağlanan ikinci indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabiliyor. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 24 indirim kampanyasından faydalanabiliyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının 21 Eylül – 19 Ekim 2018 tarihleri arasında ilgili bankaya başvuru yapmaları gerekli.

TOKİ'nin 21 Eylül'de başlayacak olan ikinci indirim kampanyasından yaklaşık 192 bin konut ve...