28 / 04 / 2024

toki indirimli projeler 2016

toki indirimli projeler 2016

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)tarafından her yıl düzenlenen indirim kampanyaı bu yıl 2016'nın ikinci yarısına kalmıştı. İşte, TOKİ 2016 indirim kampanyası detayları..

TOKİ'den son dakika müjdesi! 81 ildeki ucuz konutlar için düğmeye bastı! Projeler o tarihte başlıyor! Hemen bakın!

Dar ve orta gelirli aileler Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 150 bin konut projesi ile ilgili son gelişmeleri merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ 150 bin konut başvurusu ile ilgili detaylar belli oldu mu? Projeler hangi illerde?  İşte il il TOKİ projeleri!

TOKİ'den kiradan ucuza ev sahibi olma fırsatı! Sıfırdan başlayacak projeler açıklandı

Konut krizinin iyice derinleştiği bugünlerde hükümet soruna çare olması için peş peşe projeler açıklıyor. Konut finansmanı kapsamında kaynak ayrılan TOKİ, yeni lokasyonlarda yeni evler inşa edecek. Peki TOKİ'nin inşa edeceği yeni evler nerelere yapılacak?

TOKİ'nin yeni projeleri için tarih açıklandı! TOKİ'den konut almak isteyenlere son dakika müjdesi! İşte il il o projeler

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projelerinin tarihlerini de açıkladı. Peki TOKİ hangi illerde konut inşa edecek? İşte il il o projeler...

Milyonların beklediği TOKİ'den ucuz ve indirimli konut projesinin tarihi belli oldu! İl il açıklandı

Hükümetin açıkladığı ilk kez 2 milyon liraya kadar ev alacaklara 10 yıl vadeli 0,99 faizli konut kampanyasından sonra TOKİ de indirimli ve ucuz konut için 81 ilde düğmeye basıyor. TOKİ'den uygun fiyata ev almak isteyenlerin beklediği tarih açıklandı.

TOKİ'den yüzde 30 indirimli sıfır ev fırsatı! İl il başvurular başlıyor

TOKİ 81 ilde indirimli konut projeleri için düğmeye bastı. TOKİ, yapacağı konut projeleri için büyükşehir belediyeleri ile temasa geçmeye başladı. İlk olarak Adana'nın Yüreğir ilçesinde belediye arsası 1 TL iz bedeli ile TOKİ Başkanlığına devredildi.

TOKİ’den indirimli konut ve arsa haberinde son dakika gelişmesi

TOKİ'nin başlattığı indirimli konut ve arsa satışları sona erdi. TOKİ'nin borcunu erken ödeyenlere yaptığı indirim kampanyasından yararlanan kişi sayısı açıklandı. TOKİ'den alınan son dakika verilerine göre, bütün borcunu kapatan 23 bin 034 kişiye tapu verilecek.

TOKİ'nin indirimli satışlarında son gün belli oldu! TOKİ'den önemli duyuru

TOKİ'nin Türkiye'nin farklı illerinde satışa çıkardığı gayrimenküller için başlattığı indirimli satış kampanyasında sona gelindi. TOKİ, indirim kampanyasından faydalanmak istyenler için duyuru yaptı. TOKi indirim kampanyasında son gün ne zaman belli oldu.

TOKİ 894 TL taksitli projeler nerelerde?

TOKİ 894 TL taksitli projeleri satışa çıkardı. Projelere başvurular 6 Aralık 2019-15 Ocak 2020 tarihleri arasında Ziraat Bankası tarafından kabul edilecek. Peki TOKİ 894 TL taksitli projeler nerelerde?

TOKİ indirimli konut başvurusu ne zaman başlıyor?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik hazırlanan indirim kampanyasının ikincisi yarın başlıyor. 

TOKİ'nin 2018 yılında yapacağı projeler TBMM'de!

TOKİ'nin 2018 yılında dar gelirli vatandaşlar için yapacağı projeler meclis gündemine taşındı. CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ İzmir'de projeler inşa etmeli!

Dar ve orta gelirlilerin ev sahibi olmasına yardımcı olmak için projeler inşa eden TOKİ, İzmir'de konut projeleri hayata geçirmeli.

TOKİ 2017 indirimli ödeme kampanyası!

TOKİ 2017 indirimli ödeme kampanyası için başvurular 29 Eylül 2017 tarihine kadar alınıyor. TOKİ peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı sunuyor...

TOKİ 2017 indirimli ödeme kampanya koşulları!

TOKİ, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyasını başlattı. İşte TOKİ 2017 indirimli ödeme kampanya koşulları...

toki indirimli projeler 2016 Haberi

toki indirimli projeler 2016

Konut alıcılarının merakla beklediği TOKİ 2016 indirim kampanyası hakkında detaylar netleşti. TOKİ borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasını başlatıyor.


İndirim kampanyası kapsamında borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak. Kampanya için başvurular 22 Ağustos - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak. 


İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve işyeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla İdareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerekiyor. 


Öznur...